fbpx
Some-mainonnan tehokurssi
Grapevine järjestää nyt koulutuksen:

Some-mainonnan tehokurssi

EUR

19.09.2017, Grapevine, Helsinki Pälkäneentie 19 B, Helsinki 30 elokuun, 2017 Sampo Korppoo

Sosiaalinen media , Viestintä

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "Koulutus oli erittäin tehokas – pieneen aikaan oli hienosti saatu paljon asiaa ja kuitenkin interaktiolle oli tilaa. Kouluttajat esittivät asian ammattitaitoisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla."

  Toimiiko Facebook-mainonta? Miten Facebookin mainostyökalua käytetään? Kenelle Instagramissa mainostetaan? Onko Twitter-mainonnassa ideaa? Miten mainoskampanja suunnitellaan ja toteutetaan? Miten mainosbudjetille saa parhaiten vastinetta?

  Erikoiskiitos tilanteen ja koulutettavan porukan lukemista ja jokaisen huomioimisesta taustan/kiinnostuksenkohteen/ tilanteen mukaan. Grapevinen ammattitaitoisesta meiningistä innostunut ja koulutuksesta inspiroitunut olo – super ISO kiitos!
  – Nimetön palaute, Some-mainonnan tehokurssilta 15.3.2017

  Hyödyt:

  Näkyäksesi netissä tarvitset timanttisen sisällön lisäksi maksettua ja tarkkaan kohdennettua mainontaa. Tämä käytännönläheinen koulutus tarjoaa vinkit Twitter-, Facebook- ja Instagram-mainonnan saloihin ideoinnista ja suunnittelusta kohdentamiseen, optimointiin ja tulosten mittaamiseen ja raportointiin. Tällä some-mainonnan tehokurssilla käymme läpi mainontaa myös joulumyynnin näkökulmasta.

  Kenelle:

  Tämä koulutus on juuri sinulle, joka haluat opetella mainostamaan tuloksellisesti sosiaalisessa mediassa. Olitpa sitten suuremman yrityksen yhteisömanageri tai oman yrityksesi ainoa markkinointivastaava, saat tästä koulutuksesta oleellisimmat tiedot ja taidot, joilla pääset kokeilemaan siipiäsi mainostyökalujen kanssa.

  Kouluttajat:

  Kouluttajana toimii Sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin asiantuntija Anu Laitila. Kouluttajana Anu on käytännönläheinen ja koulutuksissa keskustelu on aina avointa.

  Sisältö:

  Facebook-mainonta

  Suunnittelu, toteutus ja optimointi
  Eri mainosmuodot ja niiden tuloksellinen käyttö
  Kohdentamisen taito
  Mainostyökalun toiminta käytännössä

  Instagram-mainonta

  Visuaalisen mainoskanavan mahdollisuudet
  Suunnittelu, kohdennus ja optimointi
  Tuloksellinen visuaalinen mainonta
  Mainostyökalun toiminta käytännössä

  Twitter-mainonta

  Eri mainosmuodot
  Kohdentaminen ja optimointi

  Lyhyesti:

  Milloin: 19.9.2017
  Ovet avautuvat kello 8.30 – koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 12.00
  Tarjolla kevyt aamiainen.

  Missä: Some-mainonnan tehokurssi järjestetään Grapevinen uusissa koulutustiloissa Helsingin Vallilassa, osoitteessa Pälkäneentie 19 B, 00510 Helsinki.

  Hinta: 320 € / hlö + alv. Hinta sisältää sähköisen koulutusmateriaalin ja tarjoilut.

  Sain koulutuksesta tuoreita tietoja somemainonnan mahdollisuuksista sekä hyviä malleja käytäntöön. Asiantuntevat kouluttajat osasivat vastata kysymyksiin, joihin työssäni olen törmännyt. Kaiken kaikkiaan hyödyllisesti käytettyä aikaa!
  – Taina Martikainen, Digituottaja, Tapahtumantekijät Oy

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja