Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Storytelling – bisneksen tarinankerronta vaikuttamisen työkaluna (1 pv)

Vaikuta tarinoilla!

Tarina on kaikkien aikojen vaikuttavin viestinnän muoto. Joko sinä hyödynnät tarinoiden voimaa?

Storytelling eli tarinankerronta on tärkeä taito taito ja monikäyttöinen työkalu, joka taipuu moneksi. Haluatko kiteyttää yritystarinan? Onko edessä iso organisaatiomuutos? Lanseeraatko intranettiä vai haluatko saada strategian elämään? Vai kaipaatko uusia ideoita blogiin ja uutiskirjeisiin? Tule inspiroitumaan tarinankerronnasta ja saamaan uusia työkaluja viestintään ja sisältöjen tuottamiseen.Storytelling_yellow

Hyvä tarina myy, koskettaa, inspiroi ja saa ihmiset toimimaan.


Kenelle

Koulutus sopii kaikille, joiden työhön kuuluu viestintää tai jotka kaipaavat uusia ideoita vaikuttavan sisällön tuottamiseen olitpa sitten myyjä, tuotepäällikkö tai yrittäjä. Voit olla myös viestinnän tai markkinoinnin ammattilainen tai vastaat organisaatiossasi oman työn ohella tiedottamisesta, viestinnästä tai markkinointiviestinnästä.


Hyödyt

Koulutuspäivässä kuulet innostavia käytännön esimerkkejä tarinoiden hyödyntämisestä, mutta ennen kaikkea pääset itse tekemään tekemään ja harjoittelemaan. Saat palautetta kouluttajalta ja muulta ryhmältä.

 1. Koulutuksen jälkeen tiedät miksi tarina kolahtaa ja tunnet vaikuttavan tarinan elementit
 2. Saat uusia ideoita ja työkaluja tarinoiden rakentamiseen
 3. Opit kiteyttämään aidon yritystarinan, joka inspiroi sekä henkilöstöä että asiakkaita.
 4. Osaat hyödyntää tarinoita monipuolisesti viestinnässä ja sisältöjen rakentamisessa.

KouluttajaMervi

Mervi Rauhala, Palvelumuotoilija ja projektipäällikkö, Eficode

Mervi on monipuolinen palvelumuotoiluosaaja, joka toimii projektipäällikkönä Eficodella digitaalisen muutoksen ja palvelumuotoilun projekteissa. Ennen Eficodea hän on työskennellyt viestintätoimistossa vastaten palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen sekä asiakaskeskeisen viestinnän kehittämisestä.

Mervi on käsikirjoittanut Palvelumuotoilun Ideapakan ja julkaissut bisneskirjan tarinankerronnasta. Koulutukseltaan Mervi on FM ja MBA Service Innovation & Design -maisteriohjelmasta. Kokeneena kouluttajana ja fasilitaattorina hän osaa vetää innostavia ja vaikuttavia koulutuksia.


Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

Mikä on tarina ja miksi se kolahtaa?

 • Mikä on tarina?
 • Esimerkkejä tarinoiden hyödyntämisestä organisaatioissa. Miten kiteytetään aito yritystarina, osallistetaan henkilöstöä tai kerrotaan kiinnostavasti tuotteesta tai palvelusta?
 • Harjoitus ja palautetta

Tauko

Tarinan tärkein juttu – kenelle kerrotaan

 • Miten ihminen kiinnostuu, oppii ja muistaa
 • Asiakasymmärryksen merkitys
 • Harjoitus omaan caseen liittyen

11.30 – 12.15 Lounas

Vaikuttavan tarinan elementit ja tarinan rakentaminen

 • Tarinan rakenne
 • Ammenna ideoita tarinatyypeistä
 • Tarinanrakentamisen vaiheet
 • Harjoitus omaan caseen liittyen ja palautetta

14.00 Iltapäiväkahvi

Yritystarinaa kiteyttämässä

 • Yrityksen ydintarina
 • Tarinoiden arkkityypit
 • Harjoitus omaan organisaatioon sovellettuna

16.00 Koulutus päättyy


HUOM. Koulutuksessa tuotetaan myös omia tarinoita, joten saat eniten hyötyä, jos sinulla on joku konkreettinen keissi johon haluat keskittyä. Halutessasi voit ottaa mukaan kannettavan tietokoneen.


Koulutuspaikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki.

Ajankohta: 12.3.2019

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)

Early Bird: Vapaavalintainen webinaaritallenne arvo 97 euroa 22.2. 2019 saakka. Linkki toimitetaan sähköpostiin myöhemmin.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.