fbpx
Anna Perho: Suorat Sanat – kehityskeskustelut seuraavalle tasolle (1/2 pv)
Tehot irti palautekeskusteluista!
KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

Anna Perho: Suorat Sanat – kehityskeskustelut seuraavalle tasolle (1/2 pv)

397 euroa /hlö + alv 24 %

397 EUR

10.12.2020, Etäkoulutus , Etäkoulutus 2 joulukuun, 2020 Sampo Korppoo

HR ja henkilöstöhallinto , Tiimityö , Työilmapiiri

Opi antamaan korjaavaa palautetta tavalla, joka tuo haluamiasi tuloksia.

Kaikki kehitys tapahtuu palautteen kautta. Mutta korjaavaa palautetta on hankala antaa, ja vastaanottajan reaktiot voivat vaihdella aina suuttumuksesta välinpitämättömyyteen. Miten tässä voisi onnistua paremmin?

Suorat Sanat -palautevalmennuksessa saat selkeän, ratkaisukeskeisen mallin palautekeskustelun käymiseen, sekä uskoa siihen, että suoraan puhuminen kannattaa.


Hyöty osallistujalle
Osallistuja saa käytännön työkaluja sekä selkeän, ratkaisukeskeisen mallin, jolla korjaavaa palautetta annetaan. Palautekeskustelujen seuraukset näkyvät myönteisinä muutoksina paitsi työn laadussa, myös osapuolien ja koko tiimin yhteishengessä.


Kenelle
Webinaari on tarkoitettu esimiehille, tiiminvetäjille ja kaikille niille, joille palautekeskustelut antaminen ovat keskeinen osa työnkuvaa.


Ennakkotehtävä
Osallistujat voivat etukäteen lähettää kouluttajalle kysymyksiä, joita käsitellään koulutuksen aikana anonyymisti. Saat tarkemmat ohjeet ennakkotehtävään osallistumisinfossa ennen koulutusta.


Kouluttaja


Anna Perho on sisältöammattilainen ja valmentaja, jonka itseapuoppaita on myyty noin 20 000 kpl. Valmennus perustuu Perhon tuoreimman kirjan, Suorat Sanat – näin puhun asioista, joista mieluiten vaikenisin, teemoihin syventyen palautteen antamisen ja vastaanottamisen psykologiaan ja tematiikkaan.

Suorat sanat -kirjasta sanottua:
”Kirjasi avulla pystyin kiteyttämään ydinongelmat, jotka välissämme hiertävät, siis kiteyttämään minun näkökulmastani katsottuna. keskustelumme sujui ällistyttävän hyvin, kiitos nimenomaan perusteellisen valmistautumisen kirjasi neuvoja soveltaen. Tein 7 kysymystä, joilla ohjasin keskustelua. Yhden kysymyksen pohdinta johti kuin itsestään aina seuraavaan. Tärkeää oli ensin saada määriteltyä se ”hiekka”, joka meidän kahden yhteistyötä hiertää. Sen jälkeen läksimme kartoittamaan, mitä konfliktin jatkuminen meille merkitsee ja millainen toisaalta olisi se maailma, jossa konflikti on ratkaistu.”

Bonus
Suorat Sanat -kirjaa voi kuunnella maksutta 14 päivän ajan osoitteessa storytel.fi/annaperho (koskee vain niitä osallistujia, jotka eivät ole aiemmin olleet Storytelin rekisteröityneitä asiakkaita).

Osallistujat voivat myös tilata kirjan pokkariversion kotiosoitteeseensa hintaan 8 e + postikulut. Tilaukset osoitteeseen anna@annaperho.fi, ja otsikkokenttään teksti ”kirjatilaus/webinaari”.


OHJELMA

08:45 Zoom-tapahtuma avautuu, yhteyksien tarkistus ja ilmoittautuminen

09:00 Koulutus alkaa

• Hyvän kommunikaation ABC:
miten ihminen saadaan vastaanottavaiseksi torjunnan sijaan?

• Emotionaalinen rohkeus:
miksi palautteen antaminen on vaikeaa

• Viisi tyypillistä virhettä palautetilanteessa

• Radikaali suoruus
– jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa, sano se

• Ratkaisukeskeinen palautteen antaminen -malli

11:30 Koulutus päättyyKoulutuspaikka:
Verkkoalustana toimii Zoom. Vuorovaikutteisen valmennussession aikana keskustelemme ja teemme harjoituksia. Voit osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella internet-yhteyden äärestä. Saat lisätietoa ja ohjeet sähköpostilla ennen koulutusta.

Ajankohta:
torstai 10.12.2020

Hinta:
397 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ryhmäetuhinta:
Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 357 euroa /hlö + alv 24 %,
kolme tai useampia osallistujia: 297 euroa /hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja