fbpx
Tärpit tarjouskilpailuun -webinaari (2 h)
Edita järjestää nyt koulutuksen:

Tärpit tarjouskilpailuun -webinaari (2 h)

250 euroa /hlö + alv 24 %

250 EUR

02.11.2021, Verkkokoulutus , Verkkokoulutus 1 heinäkuun, 2021 Sampo Korppoo

Osto- ja hankintatoimi

Julkisiin hankintoihin käytetään Suomessa vuosittain kymmeniä miljardeja euroja. Miten tarjous kannattaa laatia? Saako annettuja tietoja täsmentää? Mikä on julkista?
Suositun koulutuksen uusinta! Aikaisempien koulutusten palautteita: ”Erinomainen ja selkeä kouluttaja, hyvä tiivis kokonaisuus” sekä ”Rauhallinen, positiivinen ja erittäin asiantunteva tapa esittää asioita. Kiitos paljon!”.

Osallistumalla julkisiin hankintoihin yritys voi luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkuuksia eli parantaa taloudellista kilpailukykyä. Hankintoihin osallistuminen kannattaa! Varsinkin pk-yrityksillä kynnys hankintoihin osallistumiseen voi kuitenkin olla suuri – tarjousprosessi saattaa tuntua työläältä ja haastavalta. Tarjoamisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa, sillä muutamalla vinkillä voit parantaa mahdollisuuksiasi huomattavasti.

Tässä napakassa koulutuksessa keskitytään olennaiseen – parhaat vinkkinsä julkisten hankintojen tarjoajille jakaa hankinta-alan ammattilainen ja Hankintakumppanit Oy:n perustaja, juristi Sanna Kronström. Hankintaturisti-blogistakin tunnettu Kronström on innostunut ja mukaansatempaava kouluttaja, joka puhuu hankinnoista selkeällä kielellä ja käytännönläheisesti. Koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät vinkit tarjouskilpailuissa menestymiseen sekä keskeiset tarjoajia askarruttavat kysymykset tarjousten täsmentämisestä liikesalaisuuksien suojaan.

Tämä webinaari on osa Hankintajuridiikan webinaarisarjaa. Voit osallistua koko sarjaan täällä.


Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu kaikille julkisiin hankintoihin osallistuville tarjoajille sekä julkisista hankinnoista kiinnostuneille asiantuntijoille.

Koulutuksessa saat vastauksen mm. näihin kysymyksiin:
– Miten teen tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen?
– Saako annettuja tietoja muuttaa?
– Mikä osa tarjouksesta on julkista?


Kouluttaja:
Sanna Kronström
, OTM, perustaja, Hankintakumppanit Oy
Sanna Kronström on julkisten hankintojen ja sopimusoikeuden ammattilainen sekä Hankintakumppanit Oy:n perustaja. Sannalla on pitkä kokemus hankinnoista lukuisilta eri toimialoilta pienhankinnoista useiden satojen miljoonien ulkoistuksiin. Työssään Sanna ohjaa ostajia tekemään onnistuneita kilpailutuksia ja luomaan kumppanuuksia sopimuskaudella. Sannalla onkin vahva käytännön tuoma näkemys siihen, miten tarjoajana menestyy tarjouskilpailuissa parhaiten. Sanna on lennokas ja pidetty kouluttaja. Hän on kirjoittanut Julkisten hankintojen käsikirjan yhdessä kollegoiden kanssa (Edita 2017) ja hänen julkisia hankintoja ruotiva Hankintaturisti-bloginsa tavoittaa tuhansia lukijoita kuukausittain. Twitterissä Sanna on noteerattu julkisten hankintojen supervaikuttajana (Valtion hankintojen digitalisoinnin toteutusohjelma Handi, 12/2018).OHJELMA

08:45 Webinaariympäristö aukeaa

09:00 Tervetuloa webinaariin

09:05 Tärpit tarjouskilpailuun!
– Älä mokaa näissä – tärkeimmät vinkit tarjouskilpailussa menestymiseen
– Tarjouksen täsmentäminen – missä menee raja?
– Mikä hankinnoissa on julkista – näkeekö kilpailija tarjoukseni?
– Käytännön vinkit hankintaan osallistumiseen

11:00 Webinaari päättyy


Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
02.11.2021 klo 09:00-11:00

Hinta:
250 euroa
/hlö + alv 24 %.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 190 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 150 euroa + alv 24% / hlö

Julkisen sektorin etuhinta -15 % koodilla JULKINEN
Edilex-käyttäjän etuhinta -15 % koodilla EDILEX
Credita-käyttäjän etuhinta -15 % koodilla CREDITA
Lakimiesliiton jäsenetu -20 % koodilla LAKIMIESLIITTO

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja