fbpx
Tee palavereista jämäköitä! (webinaari)
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Tee palavereista jämäköitä! (webinaari)

EUR

26.10.2016, Webinaari , Webinaari 12 lokakuun, 2016 Sampo Korppoo

Työhyvinvointi

Palaverin pitää tuoda lisäarvoa. Muuten on sama, vaikka notkuisit sen ajan juoma-automaatilla.

Ovatko yhteisösi palaverit nuutuneet pelkäksi seisseen kahvin ja kampaviinerin mussuttamiseksi? Osallistujat tulevat ja menevät miten lystäävät ja räpläävät puhelintaan, kun kaivataan ideoita ja osallistumista? Tavoitteet ovat hukassa ja palaverit ovat ajanhukkaa?

 • Haluatko tehdä palavereistanne tehokkaan työkalun? Haluatko muuttaa palaverinne tilanteiksi, joihin tullaan mielellään ja valmistautuneina? Tarvitsetko keinoja palaverien johtamiseen ja osallistamiseen?

Tule webinaariin, jossa palaverikäytännöt pannaan uusiksi. Luodaan tehokkaat ja systemaattiset menettelytavat, joiden käytäntöön pano näkyy nopeasti lisääntyvänä tehokkuutena, parempana ajankäyttönä ja kasvaneena työviihtyvyytenä, sillä parhaimmillaan tehokkuus luo viihtyvyyttä.


Kenelle

Webinaari sopii kaikille, jota kaipaavat yhteisönsä palavereihin tehoa ja mielekkyyttä. Yrittäjä, johtaja, esimies, tiimi, työntekijä – hyvät palaveritaidot ovat osa työelämän vuorovaikutustaitoja ja kuuluvat kaikille.


Ohjelma

 1. Miten istutan palaverit vuodenkiertoon
 2. Systematiikalla tehoa ja tuloksia
 3. Valmistaudun ja sitoutan muutkin
 4. Delegoin ja johdan kunnolla
 5. Jälkihoito kuntoon
 6. Miten virtuaalipalaveri eroaa kasvokkain tapahtuvasta?

Aikaa kysymyksille 


Tämän koulutuksen hyödyt

Saat koulutuksesta käytännölliset, konkreettiset tavat luoda palaverinne ja kokousvuorovaikutuksenne uudeksi. Palaverit käyvät paitsi tehokkaammiksi, myös mielekkäämmiksi ja luovemmiksi. 


KouluttajaOili_Valkila_2013_220_px

Oili Valkila, FM (suomen kieli, puheviestintä), MHT (yrityshallinto, markkinointi), logonomi, puhetaidon opettaja.
Kokenut puhutun ja kirjoitetun viestinnän kouluttaja on innostava ja asiansa osaava ja sparraava vetäjä. Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet.

Oilin lähikoulutuksia – seuraa päivittyvää koulutuskalenteriamme:

 • 21.9. ja 24.11. Kirjoita ilman inspiraatiota

Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
 • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
 • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
 • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

Aika ja paikka:

26.10.2016 klo 13.00 – 14.00

(voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta:

127 € (+ alv 24 %) / hlö


Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. 

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja