fbpx
Tehokoulutus: Varaudu whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin (2 h)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Tehokoulutus: Varaudu whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin (2 h)

320 euroa /hlö + alv 24 %

320 EUR

26.04.2021, Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila Metropoli, Helsinki Kalevankatu 12, Helsinki 24 maaliskuun, 2021 Sampo Korppoo

Lakitieto

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Organisaatioiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tehokoulutuksessa perehdyt direktiivin sisältöön ja whistleblowing-ilmoitusten käsittelyprosessin vaiheisiin. Saat myös vinkkejä whistleblowing-kanavan perustamiseen tai hankintaan liittyen.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat johtava asiantuntija Ville Kajala Keskuskauppakamarista ja Managing Director Miikka Karimo EXSE Oy:stä.

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!
Koulutukseen voi osallistua myös verkon välityksellä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.


OHJELMA

9.00
Whistleblowing-direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset

johtava asiantuntija Ville Kajala, Keskuskauppakamari

9.45
Whistleblowing-ilmoitusten käsittely ja jatkotoimet

Whistleblowing-kanavan perustaminen tai hankinta – mitä kannattaa huomioida?

Managing Director Miikka Karimo, EXSE Oy

10.30 Koulutus päättyy

Koulutuspaikka:
Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila, Kalevankatu 12, Helsinki TAI STRIIMI

Ajankohta:
26.04.2021

Hinta:
Jäsenetuhinta 220 euroa /hlö + alv 24 %.
Normaalihinta 320 euoa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja