fbpx
Tekoäly johtamisessa: näin kasvatat tuottavuutta (3 h)
Suosittu koulutus, varaa paikkasi ajoissa!
KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

Tekoäly johtamisessa: näin kasvatat tuottavuutta (3 h)

397 euroa /hlö + alv 24 %

397 EUR

15.02.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 8 helmikuun, 2024 Sampo Korppoo

Digitalisaatio ja uudet teknologiat , Johtaminen ja esihenkilotaidot , Liiketoiminnan kehittäminen , Tekoäly

(4.7)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • - "Kiitos loistavasta koulutuksesta! Todella selkeä, looginen eteneminen. Minulla ei tosiaan mitään aikaisempaa kokemusta tästä, mutta tiedän jo miten tulen tätä buzineksessä hyödyntämään. Esimerkit avasivat hyvin miten chatGPT käytännössä toimii. Iso kiitos!"

 • - "Kiitos koulutuksesta! Se oli hieno läpileikkaus ChatGpt:n mahdollisuuksista - selkeä, käytännönläheinen, oivaltava ja syvällinen!"

 • - "Sami, kiitos paljon todella innostavasta ja rohkaisevasta koulutuksesta ChatGPT:n käyttämiseen liittyen. Opin valtavan paljon. Olet maanläheinen, järjestelmällinen ja lämminhenkinen kouluttaja!"

 • - "Oli oikein hyvä, tehokkaasti ja selkeästi vedetty koulutus! Olen inspiroitunut kokeilemaan tätä heti. Hienoa, että ehdit vastata chat-kysymyksiin samalla. Käytännön esimerkit oli hyviä, varsinkin kun tehtiin yhdessä lopussa."

 • - "Kiitos Sami. Oli todella hyvä ytimekäs ja selkeä koulutus! Ymmärrän nyt miten ChatGPTä voi hyödyntää. Uskomattomat mahdollisuudet!"

 • - "Koulutus oli hyödyllinen ja herättelevä juuri siinä, ettei pidä etukäteen omilla ajatuksilla rajoittaa sitä millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää. Ja että kannattaa kokeilla ja määritellä mahdollisimman tarkasti. Pidän rauhallisesta ja selkeästä tavastasi puhua ja selität asioita ymmärrettävästi kuulijoita arvostaen."

 • - "Kiitos, Sami! Tämä on ollut todella inspiroivat koulutus. Sormet jo syyhyävät ja haluan päästä kokeilemaan, mitä kaikkea voin tehdä yhdessä ChatGpt:n avulla. Tässä tuli hyvin sekä pohjatietoa että käytännön esimerkkejä. Todella innostavaa, että kaiken voi tehdä helpommin ja tehokkaammin - ja itse asiassa hauskemmin!"

 • - "Hyvä, selkeä, inspiroiva ja silmiä avaava koulutus. Innostus asiaa kohtaan nousi ja tuntuu, että todella tulevaisuuden juttu. Tai siis jo nyt, mutta silti vasta pieni osa ihmisistä hyödyntää tätä. Kuten sanoit, todellinen kilpailuetu! Esitystapasi on miellyttävä. Sinua on mukava ja helppo kuunnella."

  Haluatko oppia, miten tekoäly voi auttaa sinua parantamaan yrityksesi tuottavuutta ja kilpailukykyä? Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti johtotehtävissä toimiville!

  Tekoäly on muuttamassa liiketoimintaa ja johtamista, ja tämä koulutus auttaa sinua ymmärtämään tekoälyn mahdollisuudet ja vaikutukset. Opit käyttämään tekoälyä tehokkaasti johtamisessa ja tuottavuuden kasvattamisessa.

  Tule mukaan käytännönläheiseen koulutukseemme, jossa opit hyödyntämään tekoälyä yksinkertaisesti ja helposti. Asiat on esitetty selkeästi, ja voit soveltaa oppeja heti omassa työssäsi.

  Tekoäly johtamisessa: näin kasvatat tuottavuutta -koulutuksen vetäjä Sami Vesamo käyttää itse tekoälyä menestyksekkäästi työssään.

  Tekoäly johtamisessa: näin kasvatat tuottavuutta -koulutuksessa saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:
  – Mitä sinun tulee tietää tekoälystä työsi ja tulevaisuutesi kannalta?
  – Miten voit alkaa hyödyntää tekoälyä työssäsi jo tänään?
  – Mitä tehtäviä tekoäly voi tehdä ja missä sitä kannattaa hyödyntää?
  – Mihin tekoälyä ei kannata käyttää?
  – Kuinka käytät tekoälyä 10 kertaa tehokkaammin kuin suurin osa tekoälyn käyttäjistä?

  Koulutuksen aikana voit esittää kysymyksiä, ja voit saada myös henkilökohtaisia vinkkejä juuri sinun tilanteeseesi liittyen.

  Älä jää paitsi tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista. Ilmoittaudu nyt mukaan koulutukseemme ja ota tekoälyn hyödyt haltuusi jo tänään!


  Kenelle
  Tekoäly johtamisessa: näin kasvatat tuottavuutta -koulutus on suunnattu erityisesti johtotehtävissä toimiville, jotka haluavat oppia tekoälyn perusteet, ymmärtää sen mahdollisuudet ja vaikutukset, ja oppia hyödyntämään ChatGPT:tä johtamisessa.


  Hyödyt
  – Keskitymme tekoälyn perusteisiin ja sen hyödyntämiseen tuottavuuden parantamisessa. Opit tärkeimmät taidot ja käytännöt, joilla voit saavuttaa merkittäviä tuloksia tekoälyn avulla.
  – Koulutuksen jälkeen sinulla on selkeä ymmärrys siitä, miten voit hyödyntää tekoälyä ja ChatGPT:ä johtotehtävissäsi ja tuottavuuden parantamisessa. Pystyt heti soveltamaan oppimaasi käytännössä.
  – Opit, miten voit hyödyntää tekoälyä ja ChatGPT:ä strategisena työkaluna, joka tukee sinua päätöksenteossa, suunnittelussa ja johtamisessa. Tekoälystä tulee kuin henkilökohtainen mentorisi, joka auttaa sinua näkemään uusia mahdollisuuksia ja ratkaisemaan haasteita.
  – Saat konkreettisia esimerkkejä siitä, miten voit hyödyntää tekoälyä ja ChatGPT:ä tuottavuuden parantamisessa. Opit, miten voit soveltaa tekoälyä eri liiketoiminnan osa-alueilla ja saavuttaa nopeita tuloksia.


  Ennakkotehtävä
  Osallistujat saavat noin viikkoa ennen koulutusta sähköpostiinsa lyhyen kyselyn, jonka tarkoitus on saada koulutus vastaamaan tarkemmin osallistujien tarpeita. Kyselyyn vastaamalla pääset vaikuttamaan koulutuksen painotuksiin.


  Kouluttaja

  Sami Vesamo, tekoälyn ja digiliiketoiminnan asiantuntija
  Sami Vesamo on toiminut digiyrittäjänä vuodesta 2009 ja on ollut mukana perustamassa Suomen suurimpia nettitapahtumia. Sami on digiliiketoiminnan, markkinoinnin ja myynnin ammattilainen ja on ollut mukana myymässä kymmenillä miljoonilla euroilla palveluita ja tuotteita netin välityksellä. Hän on auttanut satoja yrityksiä hyödyntämään uusimmat trendit yritystoiminnan kasvattamisessa.

  Aiempien osallistujien kommentteja:
  – ”Sami, kiitos paljon todella innostavasta ja rohkaisevasta koulutuksesta ChatGPT:n käyttämiseen liittyen. Opin valtavan paljon. Olet maanläheinen, järjestelmällinen ja lämminhenkinen kouluttaja!”
  – ”Kiitos koulutuksesta! Se oli hieno läpileikkaus ChatGpt:n mahdollisuuksista – selkeä, käytännönläheinen, oivaltava ja syvällinen!”
  – ”Oli oikein hyvä, tehokkaasti ja selkeästi vedetty koulutus! Olen inspiroitunut kokeilemaan tätä heti. Hienoa, että ehdit vastata chat-kysymyksiin samalla. Käytännön esimerkit oli hyviä, varsinkin kun tehtiin yhdessä lopussa.”
  – ”Kiitos Sami. Oli todella hyvä ytimekäs ja selkeä koulutus! Ymmärrän nyt miten ChatGPTä voi hyödyntää. Uskomattomat mahdollisuudet!”
  – ”Hyvä, selkeä, inspiroiva ja silmiä avaava koulutus. Innostus asiaa kohtaan nousi ja tuntuu, että todella tulevaisuuden juttu. Tai siis jo nyt, mutta silti vasta pieni osa ihmisistä hyödyntää tätä. Kuten sanoit, todellinen kilpailuetu! Esitystapasi on miellyttävä. Sinua on mukava ja helppo kuunnella.”
  – ”Koulutus oli hyödyllinen ja herättelevä juuri siinä, ettei pidä etukäteen omilla ajatuksilla rajoittaa sitä millä tavoin tekoälyä voi hyödyntää. Ja että kannattaa kokeilla ja määritellä mahdollisimman tarkasti. Pidän rauhallisesta ja selkeästä tavastasi puhua ja selität asioita ymmärrettävästi kuulijoita arvostaen.”
  – ”Kiitos, Sami! Tämä on ollut todella inspiroiva koulutus. Sormet jo syyhyävät ja haluan päästä kokeilemaan, mitä kaikkea voin tehdä yhdessä ChatGpt:n avulla. Tässä tuli hyvin sekä pohjatietoa että käytännön esimerkkejä. Todella innostavaa, että kaiken voi tehdä helpommin ja tehokkaammin – ja itse asiassa hauskemmin!”


  Ohjelma
  12.45 Tervetuloa linjoille
  13.00 Koulutus alkaa
  – Koulutuksen aikana kaksi 10 minuutin taukoa
  16.00 Koulutus päättyy

  Tekoälyn perusteet
  – Opit tekoälyn peruskäsitteet ja sen sovellusalueet, kuten automaation, data-analyysin ja optimoinnin.

  Tekoälyn mahdollisuudet ja vaikutukset
  – Miten tekoäly voi vaikuttaa yrityksesi toimintaan, tuottavuuteen ja kilpailukykyyn, ja miten voit hyödyntää tekoälyä strategisesti.

  ChatGPT:n hyödyntäminen johtotehtävissä
  – Kuinka voit hyödyntää ChatGPT:tä esimerkiksi automatisoimalla rutiinitehtäviä, analysoimalla dataa ja tukemalla päätöksentekoa.

  Tekoälyn käyttöönoton suunnittelu ja toteutus
  – Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun haluat ottaa tekoälyn tehokkaasti käyttöön.

  Tekoälyn eettiset näkökohdat ja vastuullisuus
  – Datan käyttö, algoritmien läpinäkyvyys, tekoälyn vaikutus työntekijöihin.

  Tekoälyn vaikutus johtamiseen ja organisaatiokulttuuriin
  – Miten voit varautua tekoälyn tuomiin muutoksiin.

  Tekoälyn tulevaisuuden näkymät ja trendit

  Aloita tekoälyn hyödyntäminen helposti ja vaivattomasti
  – Saat mallin, jonka avulla pääset helposti alkuun tekoälyn käyttöönotossa ja tuottavuuden parantamisessa.


  Koulutuspaikka:
  Verkkokoulutus Zoom-alustalla. Voit kysyä ja kommentoida chatissa koulutuksen aikana. Lähetämme tarkempaa osallistumisinfoa sähköpostiisi ennen koulutusta.

  Ajankohta
  torstaina 15.2.2024 klo 13-16

  Hinta:
  397 euroa /hlö (+ alv 24 %). Hintaan sisältyy sähköinen luentomateriaali.

  Ryhmäetuhinnat:
  357 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
  297 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

  Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


  Myös yrityskohtaiset toteutukset:
  Ota yhteyttä: info@kurssitnyt.fi


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja