KurssitNyt järjestää nyt koulutuksen:

Tekoäly – kilpailukyvyn turboahdin (1 pv)

Tekoäly on nyt kaikkialla – ainakin puheissa. Käytännössä paljonkaan ei ole vielä tapahtunut ja suuret lupaukset ovat vielä lunastamatta. Päivän aikana käymme läpi käytännön esimerkein, mitä tekoälyn avulla voi tehdä jo nyt ja kuinka se tehdään.

Tekoälystä on tulossa osa bisneksen arkea ja voittajia ovat ne, jotka tarttuvat sen tarjoamiin mahdollisuuksiin päämäärätietoisesti ja lähtevät kehittämään oman organisaationsa kyvykkyyksiä niin, että valmius pysyä edelläkävijöiden joukossa säilyy myös tulevaisuudessa.

Tekoälyn avulla voidaan tehostaa toimintaa, parantaa laatua ja kasvattaa vaikuttavuutta. Lisäksi tekoäly mahdollistaa täysin uudenlaisten toimintamallien käyttöönoton. Tekoäly on tämän päivän teknologiatrendeistä pitkäikäisin eli kyseessä on aidosti suuri muutos.

Tätä koulutuspäivää ei kannata jättää väliin!

Kouluttaja
Immo Salo
on toiminut valmentajana yrityksissä, aikuisoppilaitoksissa ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Hän on sarjayrittäjänä keskittynyt digitaaliseen murrokseen vuodesta 2006. Immo Salo on julkaissut useita kirjoja. Hänen uusin kirjansa tekoälystä (Docendo) ilmestyy vuonna 2019, ja on jatkumoa edellisille, pilvipalveluita ja big dataa ilmiöinä esitelleille kirjoille.



OHJELMA

08:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

09:00 Tekoälyn eilen, tänään ja huomenna
– Tekoälystä puhutaan ja kirjoitetaan nyt kaikkialla. Ilmiönä se ei ole uusi, mutta käytännössä tekoälyn käyttö ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt. Trendi on vahvistumassa ja on jo helppo ennustaa tekoälyn olevat kilpailukyvyn kulmakivi lähitulevaisuudessa.

09:30 Tekoäly – keskeisimmät teknologiat ja palveluntarjoajat
– Mistä lähteä liikkeelle? Mitä teknologioita on jo nyt tarjolla ja keiltä voi ostaa tekoälypalveluita? Tietoisku tämän päivän tilanteeseen esimerkkien avulla.

10:45 Tauko

11:00 Käytännön case-esimerkkejä tekoälyn hyödyntämisestä
– Tekoälyllä on paljon käytännön sovelluksia. Esimerkkien avulla on helppo ymmärtää, mikä on mahdollista ja mikä vasta tuloillaan olevaa teknologiahypetystä.

12:00 Lounas

13:00 Tekoäly käyttöön tänään
– Kuinka aloittaa tekoälyprojekti omassa organisaatiossa ja miten rakentaa kyvykkyyksiä niin, ettei riippuvuus konsulteista kasva liian suureksi? Esimerkki-casen avulla käymme läpi keskeiset vaiheet ja pahimmat sudenkuopat.

13:45 Lähitulevaisuuden nähtävillä oleva kehitys
– Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta seuraavien vuosien kehitystrendit ovat jo nyt nähtävillä. Tulevaan varautuminen auttaa sopeutumaan muutoksiin nopeasti ja kohdistamaan resurssit oikein.

14:15 Kahvitauko

14:30 Tekoäly palveluna
– Tekoälyn tulevaisuus on suurelta osin siellä, missä ICT:n tulevaisuus laajemminkin on: pilvessä. Käymme lyhyesti läpi keskeiset toimijat, jotka tarjoavat tekoälyä palveluna sekä heidän avainpalvelunsa.

15:30 Yhteenveto ja loppukeskustelu

16:00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka:
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Ajankohta:
tiistai 20.11.2018

Hinta:
597 euroa
/hlö + alv 24 %. Sisältää materiaalin, lounaan ja kahvit.

Alennushinta ryhmille:
Samasta organisaatiosta 2 tai useampia osallistujia: 557 euroa /hlö + alv 24 %.
Kysy myös tarjousta isommalle ryhmälle (väh. 3 hlöä): Koulutustuottaja Sampo Korppoo, sampo.korppoo@ratekurssit.fi, p. 041 5106466

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.