fbpx
Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio -tulevaisuuspäivä (1 pv)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio -tulevaisuuspäivä (1 pv)

790 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

22.05.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 22 huhtikuun, 2024 Sampo Korppoo

Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia

Tämä innostava Tulevaisuuspäivä tarjoaa tiiviissä paketissa viimeisintä tietoa, case-esimerkkejä ja tilanne- ja tulevaisuuskatsaukset tekoälyyn, metaversumiin, robotisaatioon sekä 5. teolliseen vallankumoukseen! Lisäksi saat uusia eväitä, ideoita ja työkaluja oman yrityksesi tai organisaatiosi strategia- ja innovaatiotyöhön, liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen – nykyistä tehostamalla, uutta luomalla tai jopa kokonaisvaltaisella itsensä uudelleenkeksimisellä.

Metaversumi, tekoäly, web3, robotisaatio ja muut teknologiat yhdistyvät nyt uusin tavoin ja kiihdyttävät toistensa kehittymistä, muuttaen vauhdilla yritysten ja ihmisten elämää, arkea ja vuorovaikutusta sekä työtä, liiketoimintaa ja yhteiskuntien toimintaa. Mitä tämä kaikki voi tarkoittaa sinun yrityksesi asiakkaille, liiketoiminnalle, strategioille, innovaatiotoiminnalle ja uudistumiselle? Miten varautua tähän ”monivallankumoukseen”, jossa yhä isompi osa yrityksistä, yhteisöistä ja yksilöistä saavat supervoimia ja ottavat huimia tuottavuus-, luovuus- ja kestävyysloikkia – toisten jäädessä yhä enemmän jälkeen?

Tulevaisuuspäivän valmentaja, Vesa Auvinen, on kokenut strategisti, innovaattori ja tulevaisuusilon rakentaja, joka on työskennellyt satojen yritysten, organisaatioiden, johtoryhmien, hallitusten ja omistajien kanssa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyöstä, uusista teknologioista, tekoälystä ja digitalisaatiosta sekä yritysten ja organisaatioiden uudistumisesta. Auvinen on myös kirjoittanut suositun ja tilaisuuteen sisältyvän Kauppakamarin kirjan ”Metaversumi! Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille”, joka opastaa lukijoita metaversumin, web3:n, tekoälyn ja muiden kehittyvien teknologioiden ihmeelliseen maailmaan ja uusiin mahdollisuuksiin!

Hyödyt:
Tässä tilaisuudessa saat kiteytetyt tilanne- ja tulevaisuuskatsaukset tekoälyyn, metaversumiin ja robotisaatioon sekä ideoita ja työkaluja näiden hyödyntämiseen oman yrityksesi tai organisaatiosi liiketoiminnan kehittämisessä ja strategia- ja innovaatiotyöss

Kenelle?
Johto, hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet, digitalisaation ja liiketoiminnan kehittäjät sekä tekoälystä, metaversumista ja uusista teknologioista kiinnostuneet uteliaat. Valmennus ei vaadi aiempaa osaamista edellä mainituista teknologioista.

Kouluttaja:
Vesa Auvinen
, AI & Metaverse Strategist, Chief Imagination and Impact Officer, Dazzle Oy
Auvinen on strategisti, innovaattori ja tulevaisuusilon rakentaja, joka on työskennellyt satojen yritysten, organisaatioiden, johtoryhmien, hallitusten ja omistajien kanssa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyöstä, uusista teknologioista, tekoälystä ja digitalisaatiosta sekä yritysten ja organisaatioiden uudistumisesta. Auvisen missiona on auttaa kaikkia näkemään, tekemään ja elämään parempia tulevaisuuksia, joissa luodaan enemmän uudistavaa arvoa asiakkaille ja sidosryhmille, yrityksille, omistajille sekä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Hän ylläpitää myös suosittua #Tulevaisuustyökalut-ryhmää Facebookissa ja Linkedinissä, Metaversumi! Matkaopas-ryhmää Linkedinissä ja toimii suositun Tekoäly (AI) Facebook-ryhmän moderaattorina.

OHJELMA

9.45 ilmoittautuminen ja kahvi

10.00 Tekoäly, metaversumi ja robotisaatio – Tulevaisuuspäivä
”Tietoa, taitoa & työkaluja”

– Tekoälyn tilanne- ja tulevaisuuskatsaus ja case-esimerkkejä
– Metaversumin tilanne- ja tulevaisuuskatsaus ja case-esimerkkejä
– Robotisaation tilanne- ja tulevaisuuskatsaus ja case-esimerkkejä
– 5. teollinen vallankumous ja muut liittyvät teknologiat

12.00 Lounas

– Miten tämä ”monivallankumous” voi vaikuttaa yritysten ja ihmisten elämään, arkeen, työhön ja liiketoimintaan? Mitä strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksia avautuu yrityksille ja Suomelle? Kuinka hyödyntää mahdollisuudet ja yhdistää ihmisten ja teknologioiden paras potentiaali? Mistä lähteä liikkeelle?
– Esimerkkejä ja strategiatyökaluja tekoälyn, metaversumin ja robotisaation strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksiin liittyen.
– Ideapaja: Miten hyödyntää metaversumin, tekoälyn ja robotisaation mahdollisuuksia omassa yrityksessä tai organisaatiossa? Miten parantaa nykyliiketoimintaa, luoda uutta tai jopa keksiä itsensä uudelleen?
– Yhteenveto, omat oivallukset ja mukaan viemiset

16.00 Tilaisuus päättyy


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
22.5.2024, klo 9.00-16.00

Normaalihinta:
790 euroa
/hlö + alv 24 %.

Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille:
590 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja