fbpx
Tekoälyn hyödyntäminen kuva- ja videotuotannossa (3 h)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Tekoälyn hyödyntäminen kuva- ja videotuotannossa (3 h)

650 euroa /hlö + alv 24 %

650 EUR

03.09.2024, Etäkoulutus , Etäkoulutus 2 toukokuun, 2024 Sampo Korppoo

Markkinointi , Tekoäly , Tieto- ja viestintäteknologia

Tämän tehokkaan koulutuksen jälkeen osaat itse tuottaa kuvia ja videoita tekoälyn avulla.

Koulutuksessa käydään läpi käytännön esimerkkien kautta, miten uusia tekoälyyn pohjautuvia digitaalisia työkaluja voi hyödyntää kuva- ja videotuotannon tehostamisessa. Koulutuksessa saat konkreettisia vinkkejä eri työkalujen ja palveluiden käyttöön.

Koulutuksessa tutustutaan DALL-E 3, Sora, Adobe Firefly, Midjourney ja Stable Diffusion -sovelluksiin, jotka mahdollistavat korkealaatuisten kuvien tai videoiden luomisen ilman syvällistä teknistä osaamista.

Kouluttajana toimii Haaga-Helian digitaalisen markkinoinnin lehtori Johanna Mäkeläinen. Johannalla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisen median parista. Opettamisen lisäksi Johanna toimii yritysvalmentajana sekä TKI-asiantuntijana. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja palvelumuotoilukoulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Viime aikoina hän on keskittynyt myös generatiiviseen tekoälyyn, laajennettuun todellisuuteen ja pelillistämiseen. Johannalla on vahvaa osaamista osallistavasta etäkouluttamisesta, koulutukseltaan hän on koulutukseltaan hän on MA Digital Media.

Hyödyt:
– Saat käytännönläheisiä vinkkejä DALL-E 3, Adobe Firefly, Midjourney, Stable Diffusion ja Sora -sovellusten käyttöön.
– Koulutuksen jälkeen osaat itse tuottaa kuvia ja videoita tekoälyn avulla.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu kaikille markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon asiantuntijoille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla tekoälyn tuomista mahdollisuuksista kuva- ja videotuotannossa.

Kouluttaja:
Johanna Mäkeläinen
, Lehtori, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Digitaalisen markkinoinnin lehtori Johanna Mäkeläisellä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisen median parista. Opettamisen lisäksi Johanna toimii yritysvalmentajana sekä TKI-asiantuntijana. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja palvelumuotoilukoulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Viime aikoina hän on keskittynyt myös generatiiviseen tekoälyyn, laajennettuun todellisuuteen ja pelillistämiseen. Johannalla on vahvaa osaamista osallistavasta etäkouluttamisesta, koulutukseltaan hän on koulutukseltaan hän on MA Digital Media.

OHJELMA
12.50 Yhteyden avaus

13.00 Generatiivisen tekoälyn mahdollisuudet kuvatuotannossa

Vinkkejä sovellusten käyttöön

– DALL-E 3 ja Sora
– Adobe Firefly
– Midjourney
– Stable Diffusion

16.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
3.9.2024, klo 13.00-16.00

Normaalihinta:
650 euroa
/hlö + alv 24 %.

Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille:
450 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja