fbpx
Tekoälyn perusteet ja sovelluskohteet (3 h)
Yritysakatemia järjestää nyt koulutuksen:

Tekoälyn perusteet ja sovelluskohteet (3 h)

390 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

08.12.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 26 lokakuun, 2023 Sampo Korppoo

Tekoäly

Koulutuksessa käydään lävitse perusteista alkaen, mihin suuriin kielimalleihin perustuvia tekoälyjä voidaan käyttää ja miten niitä kannattaisi käyttää. Käytämme koulutuksessa useita tekoälypalveluita kuten ChatGPT, Google Bard ja Microsoft Bing Chat sekä mahdollisuuksien mukaan Microsoft 365 Copilot palvelua (tulossa). Katsomme demonstraatioin eri palveluita ja erilaisia tehtäviä. Pohdimme palveluiden järkevintä käyttötapaa sekä sivuamme käytön tietoturvaa ja tietosuojaa ja käytön ohjeistamista organisaatiossa. Suurin osa koulutusajasta käytetään käytännön esimerkkien läpikäyntiin. Esimerkit käsittelevät laajasti tekstin tuottamista, ideointia, tiivistämistä, datan käsittelyä, viestintää ja lukuisia muita hyödyllisiä aiheita.

Koulutuksen jälkeen jokainen pystyy hahmottamaan tekoälyn käyttöön liittyviä hyötyjä ja riskejä sekä osaa käyttää tekoälyä erilaisissa tehtävissä. Koulutus antaa myös katsauksen siitä, mitä tällä nopeasti kehittyvällä alalla tapahtuu juuri nyt erilaisten palveluiden ja ominaisuuksien suhteen.

Kenelle?
Kaikille, jotka haluavat hyödyntää generatiivista tekoälyä oman työnsä tehostamisessa sekä yleisesti organisaatioille, jotka suunnittelevat integroivansa tekoälyn organisaationsa työnkulkuihin ja prosesseihin.

Kouluttaja
Jani Teerioja
, Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM, Suomen Ammattipuhujat / Mediabot Oy
Tieto- ja teknologia-asiantuntija FM, DI, KTM Jani Teerioja on kokenut IT-ammattilainen, jolla on pitkä ja monipuolinen ura ohjelmistoarkkitehtina ja pääkehittäjänä. Hän on erikoistunut syvällisesti IT-teknologioihin, ja tänä päivänä hänen työnsä keskittyy erityisesti ChatGPT:n soveltamiseen, tietoturvallisuuteen sekä organisaatioiden prosessien teknisiin ja taloudellisiin näkökulmiin. Pedanttina ja selkeän ulosannin omaavana hän on pidetty kouluttaja ja osaaja.


OHJELMA

• Tekoälyn toimintaperiaate
• Mihin tehtäviin tekoäly soveltuu?
• Mihin tekoälyä ei kannata käyttää?
• Erilaisia tekoälypalveluita ja käyttötapoja
• Viimeisimmät kehityskulut palveluissa ja mitä tulossa?
• Esimerkkikäyttö ja sovelluskohteita
– Tekstin tuottaminen ja ideointi
– Tiivistelmät ja yhteenvedot
– Ymmärryksen hakeminen tekoälyn avulla
– Sosiaalinen media ja viestintä
– Tekstin analyysi
– Datan käsittely
– Muita hyödyllisiä sovelluskohteita

• Käyttöön liittyvät riskit/ongelmat
• Tietoturva ja tietosuoja
• EU:n tuleva tekoälyasetus
• Yrityksen tekoälyohjeistuksen laatiminen
• Työn tulevaisuus?


Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
08.12.2023, klo 9:00-12:00

Hinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutus ja materiaalit sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja