Tieturi järjestää nyt koulutuksen:

Tekoälyohjelmointi Pythonilla (1 pv)

Koulutuksessa opit, miten Python soveltuu tekoälyratkaisujen käytännön toteutukseen. Pääset nopeasti vauhtiin valmiiden kirjastojen (scikit-learn, SciPy, NumPy, MatPy … ) avulla.

Koulutuksessa käymme läpi myös kahden tekoälysovellusten rakentamiseen käytettävän apuvälineen käytön. Käymme läpi Tensorflow ja PyTorch -apuvälineiden perusteet ja käytön käytönnän esimerkkien avulla.


Esitiedot
Kun tunnet ohjelmoinnin konseptina, niin hyvin pystyy seuraamaan kurssia ilman aiempaa Python-osaamista.


Kouluttaja:
Immo Salo
on toiminut kouluttajana ja puhujana alan tapahtumissa, yrityksissä ja yliopistoissa yli 15 vuotta. Hän on sarjayrittäjänä keskittynyt digitaaliseen murrokseen vuodesta 2006. Immo Salo on julkaissut useita kirjoja ja hänen uusin kirjansa tekoälystä (Docendo) ilmestyy vuonna 2019. Kirja on jatkumo edelliselle pilvipalveluita ja big data ilmiönä esitelleille kirjoille.OHJELMA

Koulutus alkaa klo 9.00 ja loppuu 16.-16.30. Aamukahvia on tarjolla 8.30 alkaen.

Koulutuksen sisältö

Tekoälyohjelmointi ja Python

Johdanto aiheeseen. Tekoäly on nyt kaikkialla. Mistä puhumme, kun puhumme tekoälystä? Entä miten Python soveltuu tekoälyratkaisujen käytännön toteutukseen?

Python ja koneoppiminen (​machine learning)

Python on yksi suosituimmista ohjelmointikielistä koneoppimiseen. Valmiiden kirjastojen (scikit-learn, SciPy, NumPy, MatPy … ) avulla pääset nopeasti vauhtiin.

Tensorflow ja tekoäly

Tensorflow on Googlen avoimen lähdekoodin lisenssillä julkistama apuväline omien tekoälysovellusten rakentamiseen. Käymme läpi sen perusteet ja käytön esimerkkien avulla

PyTorch ja tekoäly

PyTorch on toinen tunnettu apuväline omien tekoälysovellusten rakentamiseen. Tutustumme sen perusteisiin ja käymme lyhyesti läpi käytännön esimerkin.

Pilvipalveluna tarjottavien tekoälypalveluiden käyttö

Keskeiset pilvipalvelutoimijat tarjoavat kaikki omia palveluitaan tekoälyprojekteihin. Rajapintojen (API) avulla niitä voi käyttää osana omaa projektia. Käymme läpi muutaman käytännön esimerkin (AWS, GCP)

Yhteenveto

—————————-

Koulutuspaikka:
Tieturi Oy, Mannerheimintie 15, Helsinki

Ajankohta:
tiistai 03.09.2019

Hinta:
850 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.
Pidätämme oikeuden muutoksiin kansainvälisten koulutuskumppaniemme koulutuksiin. Näiden koulutusten osalta olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.