fbpx
Tekoälytyökalut työpajapäivä (1/2 pv)
Edita järjestää nyt koulutuksen:

Tekoälytyökalut työpajapäivä (1/2 pv)

470 euroa /hlö + alv 24 %

470 EUR

12.11.2024, Hobo Hotel Helsinki, Helsinki Kluuvikatu 4, Helsinki 5 kesäkuun, 2024 Sampo Korppoo

Tekoäly , Toiminnan kehittäminen

TTiedätkö mihin kaikkeen ChatGPT ja Microsoft Copilot todella taipuvat? Miten niitä käytetään apuna sopimusten laadinnassa? Miten tekoälyllä taklataan suuria tietomassoja? Mitä uusia ja innovatiivisia tekoälytyökaluja on, mistä et ole vielä kuullutkaan? Miten voit hämmästyttää työkaverisi taidoillasi heti huomenna?

Tekoälytyökalut -työpajapäivässä kokeilemme ja kehitämme osaamistamme suosituimpien tekoälytyökalujen parissa. Pääset päivän aikana tehokkaissa työpajoissa treenaamaan eri tekoälytyökalujen (mm. ChatGPT, Copilot for Microsoft 365) käyttöä, sekä tutustumaan uusiin ja innovatiivisiin tekoälytyökaluihin. Työpajapäivän aikana perehdymme myös tekoälyn ajankohtaisimpiin trendeihin sekä tekoälytyökalujen käyttöönoton riskienhallintaan.

Työpaja on Juristin tekoälyloikka -koulutussarjan ja HR:n tekoälyloikka -koulutussarjan viimeinen osa. Päivitämme työpajan sisältöä osallistujien toiveiden mukaan sarjan edetessä. Työpaja tullaan järjestämään hybridimallilla, eli sinulla on mahdollisuus osallistua siihen paikan päällä Helsingissä tai etänä. Suosittelemme lämpimästi lähiosallistumista, sillä paikan päällä saat työpajatyöskentelystä eniten irti ja pääset nauttimaan myös tarjoiluista.


Kenelle?
Kaikille juristeille, juridista työtä tekeville ja HR-ammattilaisille, jotka haluavat todella tehostaa työtään tekoälyn avulla.


Kouluttaja:
Aku Nikkola
, LEGIT, Dot. Legal, ja Legal Design School
Aku tunnetaan Dot. Legalin osakkaana sekä Legal Design Schoolin ja tekoälykonsultointiin keskittyvän LEGITin perustajana. Hänellä on laaja koulutustausta ja hän on toiminut luennoitsijana myös Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Aku on auttanut tuhansia juristeja ottamaan tekoälyn osaksi päivittäistä työtään.OHJELMA

9.00 Tervetuloa

9.05 Johdatus aiheeseen

9.30 Tauko

9.45 Workshop 1

Työpajan teema päivittyy syksyllä 2024

10.45 Tauko

11.00 Workshop 2.

Työpajan teema päivittyy syksyllä 2024

12.00 Lounas


Koulutuspaikka:
Hobo Hotel Helsinki, Kluuvikatu 4, 00100 Helsinki

Koulutus järjestetään myös etänä

Koulutuksen tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

Ajankohta:
12.11.2024, klo 9-12

Hinta:
470 euroa
/hlö + alv 24 %.

Kun ilmoitat useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 410 euroa + alv 24 % / hlö
6-10 osallistujaa: 380 euroa + alv 24 % / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja