Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Tietosuoja-asetus ja henkilötietojen käsittely HR:n näkökulmasta

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018 – ole valmis!

Suuren kysynnän vuoksi uusimme koulutuksen jo kuudennen kerran.

EU:n tietosuoja-asetus tulee – valmistaudu ajoissa. EU on julkaissut uuden tietosuoja-asetuksen ja -direktiivin. Uusien säännösten tullessa voimaan Suomen olemassa oleva henkilötietolaki kumotaan. Yrityksen näkökulmasta keskeinen muutos on uusi tietosuoja-asetus.

Koulutuksessa kuulet

• miten tietosuoja-asetuksen uudistukset vaikuttavat henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn
• millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
• mitkä ovat henkilötietojen käsittelijän vastuut
• miksi tietosuojavastaavan nimittäminen on suositeltavaa, vaikka se ei olisikaan pakollista.

Päivän jälkeen tiedät, miten uudistetun lain vaatimuksiin kannattaa valmistautua.

Aiemmista koulutuksesta sanottua:
”Tehokas aamupäivä. Erittäin hyvät luennoitsijat”
”Kokonaiskuvan saaminen aiheesta sekä pääpointit”
”Selkeät esiintyjät”
”Hyvin tiivistetty tietopaketti”
”Käytännöllinen ote, paljon keskustelua”
”Kokonaisuudessaan hyvä koulutus aiheesta”
”Konkreettiset asiat joita tulee huomioida yrityksen valmistautuessa tulevaan”
”Erittäin asiantuntevat kouluttajat. Osasivat vastata kaikkiin kysymyksiin”
”Sain konkreettiset ohjeet siitä, miten tätä asiaa kannattaa viedä eteenpäin ja dokumentoida”

Asiantuntijat:
Asianajaja Iiris Kivikari, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Samuel Kääriäinen, Dittmar & Indrenius

Ohjelma: 8.30 Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu 9.00 Tietosuoja-asetus ja henkilötietojen käsittely HR:n näkökulmasta

• millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
• työntekijän oikeudet uudessa lainsäädännössä, erityisesti työntekijän oikeus tarkastaa henkilötietonsa
• henkilötietojen käsittelijän vastuu
• henkilötietojen käsittelyn ulkoistaminen
• työntekijöiden tekninen valvonta
• tietosuojavastaava
• valmistautuminen uusiin vaatimuksiin

Asianajaja Iiris Kivikari, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Samuel Kääriäinen, Dittmar & Indrenius

14.00 Tilaisuus päättyy

Tarjoilut: 8.30 aamiaistarjoilu, 10.15 kahvitauko, 11.45-12.30 lounas

_____________________________

Koulutuspaikka:
Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila, Kalevankatu 12, Helsinki

Aika:
15.3.2018

Hinta:
Jäsenetuhinta: 420,00 € + alv 24 %
Normaalihinta: 620,00 € + alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.