fbpx
Tiiminvetäjän startti (2 h)
järjestää nyt koulutuksen:

Tiiminvetäjän startti (2 h)

590 euroa /hlö + alv 24 %

590 EUR

04.12.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 27 marraskuun, 2023 Sampo Korppoo

Esihenkilötyö , Johtaminen ja esihenkilotaidot , Tiimityö

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "Mielestäni koulutus antoi hyvän perustan tiimityön viitekehystekijöiden tunnistamiseen ja kehittämiseen. Se avasi mielenkiintoisia näkökulmia ja motivoi ottamaan asioista selvää edelleen. Kouluttaja oli hyvin selkeä ja hänellä oli ihana, rauhallinen tyyli esittää asioita. Koulutuksen toteutus etänä tällä konseptilla toimi yllättävän hyvin. Kiitos kurssista!"

 • "Koulutus oli oikein antoisa. Koulutuksesta sai hyviä vinkkejä ja työkaluja tiiminvetäjänä toimimiseen. Materiaali oli kiinnostavaa luettavaa ja on hyvä kun sen sai tallennettua vielä itselleen, jotta aiheisiin voi aina tarpeen tullen palata ja palautella asioita mieleen. Minusta oli myös kiva kun meitä koulutettavia osallistettiin ja saimme kuulla ja lukea muiden näkemyksiä/kokemuksia. Paljon kiitoksia!"

 • "Koulutus vastasi odotuksiani ja vähän enemmänkin. Hyödyllisintä olivat webinaarit, aiheiden materiaalit ja muiden tiiminvetäjien kertomukset. Oli myös hyötyä, kun yrityksestämme oli toinenkin tiiminvetäjä mukana koulutuksessa. Voimme vaihtaa ajatuksia aiheesta ja työstää niitä lisää tulevaisuudessa. Kiitokset inspiroivasta koulutuksesta!"

  Koulutuksessa käymme läpi tiiminvetäjän vastuuta ja tehtäviä sekä paneudumme tiimitoiminnan järjestelmälliseen kehittämiseen. Koulutuksen avulla kartutat osaamistasi tiiminvetäjänä ja saat kattavat tiedot tiimitoiminnan hyödyistä ja sen tavoitteista. Koulutuksen aikana käydään läpi tiiminvetäjän rooliin ja vastuisiin liittyviä näkökulmia ja haasteita.

  Saat myös käytännön keinoja tiimisi yhteistyön syventämiseksi. Koulutuksen työtila avataan viikkoa ennen webinaaria. Työtila on osallistujan käytössä yhden kuukauden, jonka aikana kaikki kolme jaksoa suoritetaan.


  Hyödyt osallistujalle
  – Ymmärrät tiimitoiminnan hyödyt ja tavoitteet
  – Kehität johtamistaitojasi ja vaikuttavuuttasi tiiminvetäjänä
  – Tunnistat tiimisi vahvuudet ja osaat hyödyntää sen potentiaalia
  – Osaat viestiä tiimin jäsenen vastuista ja haastaa tiimiäsi kehittymään
  – Tunnistat tiimin kehitysvaiheet ja niiden johtamisen erityispiirteet.


  Kenelle?
  Koulutus on tarkoitettu tiiminvetäjille toimialasta riippumatta.


  Kouluttaja:

  Valmentaja Tommi Lindholm
  Tommi Lindholm, yritysvalmentaja.
  Tommi vastaa viimeisimmän tutkimustiedon tuomisesta koulutuksiin. Tommia kiinnostaa organisaatioihin ja organisoitumiseen liittyvän teorian hyödyntäminen linssinä organisaatioiden toiminnan ymmärtämisessä ja käytäntölähtöisessä kehittämisessä.

  Tommi on vastannut jo kahdeksan vuoden ajan tutkimusjohtajan, kouluttajan ja tutkijan roolissa koulutusten kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta asiakkaille. Lisäksi Tommi toteuttaa ja kehittää asiakkaille erilaisia selvityksiä ja osallistuu kirjojen kirjoittamiseen. Tommi on myös sertifioitu Workplace Big Five -persoonallisuusprofiilin käytössä.

  KTM Tommi Lindholm luki Vaasan Yliopistossa pääaineenaan rahoitusta. Opiskelujen aikana Tommi törmäsi käyttäytymistieteelliseen rahoituksen tutkimukseen ja teki siitä Pro Gradu -tutkielmansa. Tätä kautta löytyi kiinnostus ihmismieltä kohtaan. Tarve ymmärtää sen saloja viitoittaa Tommin polkua edelleen.

  Erityisosaamisalueet
  – Johtoryhmätyöskentely
  – Asiantuntijoiden johtaminen
  – Palkitseminen  OHJELMA

  Jakso 1: Itsenäistä työskentelyä (videoita ja harjoituksia) (noin 1h)
  – Mitä tiimitoiminnalla tavoitellaan?
  – Hyvän tiimin ominaisuudet
  – Tiimiorganisaation hyödyt

  Jakso 2: Livenä toteutettava webinaari (2h), jossa sinulla on mahdollisuus keskustella kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa pienryhmässä
  – Tiiminvetäjän tehtävät käytännössä
  – Tiimin kehitysvaiheet ja niiden johtaminen
  – Johtamistaidot ja johtamistyyli
  – Tiimin jäsenen vastuu tiimin toiminnasta
  – Tiimityötaidot ja yhteiset pelisäännöt

  Jakso 3: Itsenäistä työskentelyä (videoita + harjoitustehtävä oman tiimin kanssa) (noin 2h)
  – Tiimin osallistaminen ja tiimiäly
  – Tiimin motivointi
  – Osallistavan tilaisuuden suunnittelu ja fasilitointi

  Kirja: Taitava tiimivalmentaja – Miten saan tiimiflown virtaamaan?


  Koulutuspaikka:
  Etäkoulutus

  Ajankohta:
  ma 4.12.2023, klo 09.00-11.00

  Hinta:
  590 euroa
  /hlö + alv 24 %.
  – sisältää koulutusmateriaalit, Taitava tiimivalmentaja – Miten saan tiimiflown virtaamaan? -kirjan postitettuna sinulle.

  Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.

  Kysy ryhmäetuhintaa:
  toimisto@ratekoulutus.fi


  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitamme 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja