Tieturi järjestää nyt koulutuksen:

Tilaajana tietojärjestelmäprojektin hankinnassa (1 pv)

Koulutuksessa pureudutaan tietojärjestelmäprojekteihin erityisesti tilaajan näkökulmasta. Koulutuksessa avataan käytännön esimerkein tilanteita, joissa tilaajan ja toimittajan näkökulmat eroavat vahvasti toisistaan tai joissa usein ajaudutaan ongelmiin tilaajan ja toimittajan kesken.

Koulutuksen teemat ja esimerkit avaavat uusia näkökulmia ja ratkaisumalleja, joita voit hyödyntää arkielämän tilanteissa turvaamaan tuottavan tilaaja-toimittaja yhteistyön projektissasi.


Kenelle?
Koulutus on hyödyllinen ammattilaisille, jotka toimivat tilaaja-asiakkaina tietojärjestelmäprojekteissa. Projektitoimituksen hankkimiseen osallistuvat asiantuntijat, projektipäälliköt, projektikoordinaattorit sekä projektitoimituksien ohjausryhmien jäsenet hyötyvät koulutuksesta.

Esitiedot
Koulutus ei edellytä aikaisempaa projektikokemusta, mutta asioiden omaksumista aiempi projektityökokemus helpottaa. Osallistujiksi sopivat myös kokeneet projektipäälliköt, jotka haluavat uusia näkökulmia työhönsä.


Hyvin onnistuneessa tietojärjestelmähankkeissa tilaaja ja toimittaja ymmärtävät toistensa toiminnan lainalaisuudet ja toiminnan motiivit. Usein kuitenkin ajaudutaan tilanteisiin, joissa yhteistyö rakoilee ja pahimmassa tapauksessa koko projekti tai hanke ajautuu kriisiin. Osapuolet eivät aina löydä keinoja, joilla projektia tai hanketta johdettaisiin niin, että tulos olisi kaikkien kannalta hyvä tai edes paras mahdollinen kompromissi. Tämä koulutus antaa sinulle keinoja välttää ja ratkaista näitä tilanteita.

Kurssista on mahdollista saada 6 PDU pistettä.

Tavoitteet Tietojärjestelmäprojektin hankinta -koulutuksessa
Kurssi antaa eväitä tilaajan oman edun mukaiseen toimintaan ja päätöksentekoon projektin kaikissa vaiheessa. Kurssin käytännön esimerkit auttavat ennakoimaan projekteissa väistämättä eteen tulevia hankalia tilanteita ja auttavat ratkaisemaan niitä rakentavalla tavalla. Koulutus korostaa win-win asetelmien tärkeyttä ja projekteissa toimivien henkilöiden omia vaikutusmahdollisuuksia projektin onnistumisen kannalta.OHJELMA

Koulutuspäivä on klo 9:00-16:00. Aamukahvia tarjolla klo 8:30 alkaen.

Sisältö: Tietojärjestelmäprojektin hankkiminen ja läpivienti tilaajana

Projektin/ hankkeen valmistelut
– Tarjouspyyntö
– Toimittajan, menetelmän ja tuotteen valinta
– Sopimuksen laatiminen

Projekti-/ hankesuunnittelu
– Menetelmät
– Tuotokset
– Aikataulu
– Resurssit ja osaaminen

Projektin/ hankkeen aloittaminen
– Sitouttaminen

Projektin/ hankkeen ohjaus & seuranta
– Johtaminen ja ohjausmalli
– Seuranta ja raportointi
– Laajuuden hallinta
– Riskien hallinta
– Talouden hallinta
– Viestintä ja kommunikointi
– Ongelmien ratkaiseminen

Projektin päättäminen

—————————-

Koulutuspaikka:
Tieturi Oy, Mannerheimintie 15, Helsinki

Ajankohta:
keskiviikko 05.06.2019

Hinta:
850 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.
Pidätämme oikeuden muutoksiin kansainvälisten koulutuskumppaniemme koulutuksiin. Näiden koulutusten osalta olemme sinuun yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.