fbpx
Toimintasuunnitelmat – oikean tekemisen kartta (webinaari)
Tunnin vaikuttava webinaari - voit katsoa myös tallenteena
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Toimintasuunnitelmat – oikean tekemisen kartta (webinaari)

EUR

14.06.2016, Webinaari , Webinaari 5 kesäkuun, 2016 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen

(4.9)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • Antin lähikoulutukset Johda kysymyksillä ovat saaneet huippupalautteet. Syksyllä rinnalla kulkee myös Toimintasuunnitelmat -valmennus.

  Suunnittele ja toteuta – tai pysy tuuliajolla

  Monia hyviä ajatuksia haittaa se, että ne eivät koskaan muutu todeksi. Ei ainakaan niin kuin haluaisit. Jotta voisit menestyä, sinulla tulee olla systeemi kehityksen seuraamiselle.

  Jokaisella menestyneellä urheilijalla on treeniohjelma, jonka on tehnyt huippuja menestykseen luotsannut valmentaja.

  Kuka sinun treeniohjelmasi on tehnyt?


  Mikä on webinaari?

  Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

  Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi. Helppoa, kustannustehokasta ja kätevää!


  Webinaarikoulutuksen hyödyt

  Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

  • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
  • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
  • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
  • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

  Kenelle

  Toimintasuunnitelmat -koulutus auttaa ketä tahansa tekijää; yrittäjää, esimiestä, johtajaa ja kehittäjää –  aloittelevaa tai jo konkaria – kokemuksesta riippumatta, vahvistumaan muuttuvassa markkinatilanteessa. Käytännönläheinen, kokemuksen syvään rintaääneen perustuva valmennus auttaa sinua ja tiimiäsi menestymään. Oivallat kirkastuneen tavan johtaa tekemistä oikeaan suuntaan ja saat ihmiset tekemään sitä millä on merkitystä.


  Tämän koulutuksen hyödyt

  Monelle strategioiden epäselvyys, miten asiat on tarkoitus toteuttaa ja kenen vastuulla mikäkin asia on, ovat tuttuja ongelmia. Suunnittelemalla saat asiat selkeään seurattavaan muotoon. Tästä alkaa oman henkilökohtaisen kasvupolkusi, menestyksekkään toiminnan ja paremman liiketoiminnan rakentuminen.

  • Mielenkiintoista tietoutta kirjallisen ajattelun hyödyistä
  • Opit jatkuvan parantamisen perustan ja elementit
  • Suunnitelman tekeminen ja jäsentely
  • Ajatuksien kirkastusta, jotta ymmärrys omasta tilanteesta selkenee

  Tämä koulutus antaa selkeän kuvan siitä, miten voittava tekeminen rakennetaan.


  Kouluttaja                            

  Kouluttajana toimii toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento.Oy

  Päätyönään Antti toimii liiketoimintajohtajana Tapiolan Lämpö Oy:ssä ja vastaa konsernin huolto- ja kunnossapito liiketoiminnasta, sekä hankinnasta. Hänellä on 22 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa johtamistyössään yli vuosikymmenen ajan. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.antti nevalainen

  Antti kertoo:

  Kehittämälläni valmennuskonseptilla ”Suunnittele toimintasi, tai suunnittelet epäonnistumisesi” olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. Olen luonut valmentavan johtamisen tavan, jolla viedään oikeita asioita eteenpäin ja kerätään tietoutta siitä, mikä toimii ja mikä ei. Systeemi sinulle tai yrityksellesi menestykseen vaikuttavien asioiden parantamiseen.

  Tulokset puhukoot puolestaan!

  Huomaa myös syksyn lähipäivä:

  http://www.eventium.fi/koulutus/toimintasuunnitelmat-haaveilusta-kohti-kyvykkyytta-1-pv/


  Webinaariohjelma  

  Toimintasuunnitelma: Oikean tekemisen kartta

   Tuntuuko sinusta, ettei tekeminen työpaikalla ole tehokkainta mahdollista?

  • Ihmiset tekevät paljonkin, mutta se ei johda haluttuihin tuloksiin?
  • Unohtuvatko tärkeät asiat monesti vähemmän tärkeiden alle?
  • Se mitä piti tehdä, muuttuikin matkalla selityksiksi?
  • Vastuut hukassa, ei olekaan ihan selkeää kenen pitikään tehdä?
  • Tuotos ei vastaakaan sitä mitä odotit?

  Toimintasuunnitelmat valmennuksen aikana sinulle selviää, mistä puutteet johtuvat

  • Voit vaikuttaa tärkeisiin asioihin tarkasti
  • Saat jaettua vastuut ja tekemisen suunnan selkeästi
  • Opit asettamaan asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen.
  • Opit systeemin jolla johtajan tärkeintä tehtävää – tietoa olla selvillä – tulee varmasti riittävästi.

  Aika ja paikka: 14.6.2016 klo 13.00 – 14.00 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena, siellä ja silloin kun sinulle sopii)

  Koulutuksen hinta: 97 € (+ alv 24 %)


  Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

  Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

  Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. Webinaarien teknisestä toteutuksesta sekä moderoinnista vastaa webinaaripalveluihin erikoistunut Akatemia 24/7 Oy.   

  Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


  Peruutusehdot:

  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja