fbpx
Toimitusjohtajapäivä (1 pv)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Toimitusjohtajapäivä (1 pv)

790 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

14.03.2024, Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki Kalevankatu 12, 2. krs., Helsinki 24 helmikuun, 2024 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Johtaminen

Toimitusjohtajapäivässä käsitellään monipuolisesti toimitusjohtajan työhön liittyviä keskeisiä menestystekijöitä ja ongelmakohtia sekä tulevaisuuden johtamista.

Luvassa on paljon ideoita vaikuttavaan ja moniälykkääseen johtamiseen sekä strategian toteuttamiseen. Päivän aikana kuullaan kiinnostavia käytännön kokemuksia, kasvutarinoiden taustoja ja esimerkkejä johtamiskulttuurin kehittämiseen.

Tilaisuudessa käydään läpi toimitusjohtajapolun tyypillisiä vaiheita yhtiön johtamisessa ja ihmissuhteiden solmukohdissa luovimisessa. Kuulemme käytännön esimerkkejä ja kokemuksia toimitusjohtajan tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta ja tyypillisistä ongelmakohdista sekä tulevaisuuden johtamisen avaintekijöistä.

Toimitusjohtajapäivässä keskustellaan myös organisaatioiden strategian toteuttamisesta, johtamisen tavoitteista ja mittareista ja niiden merkityksestä erilaisissa työyhteisöissä ja tulevaisuuden johtamisessa – miten strategisia tavoitteita parhaimmillaan viedään käytäntöön ja minkälaisia tavoitteita asetamme työnteon uusien tapojen, muuttuvien työyhteisöjen sekä uusien teknologioiden ympäristössä.

Tervetuloa mukaan – saat ajankohtaista tietoa ja konkreettisia ideoita hyvään johtamiseen!

Hyödyt:
– Tiedät, mikä on osakassopimus ja millainen on sen keskeinen sisältö.
– Opit, mitä tulee huomioida osakassopimusta laadittaessa ja millainen elinkaari sillä on.
– Kuulet, millaisia vaikutuksia sopimuksella on osakkaisiin, yhtiöön ja sen hallintaan
– Osaat välttää sopimukseen liittyvät erimielisyydet ja onnistua niiden ratkaisemissa

Kenelle?
Toimitusjohtajat, varatoimitusjohtajat, johto

Kouluttajat:
Hannu-Matias Nurmi
, Toimitusjohtaja, Chief Executive Search Helsinki Oy
TM Hannu-Matias Nurmi on kokenut ylimmän johdon suorahakukonsultti ja johtajien valmentaja. Urallaan Nurmi on itsekin toiminut toimitusjohtajana kasvuyhtiöissä sekä liiketoiminnan johtajana Suomessa ja Ruotsissa. Hän on työssään konsultoinut suomalaisten ja kansainvälisten yhtiöiden johtoa hallituksen ja johtoryhmän rakentamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Timo Kultanen, Johtamisen psykologian tohtori, FT, VTM, Tmi Kultanen Self Management
Timo Kultanen on filosofian tohtori (Tunneäly esimiestyössä) ja valtiotieteen maisteri. Tunneälyn lisäksi hän on tutkinut laajasti erilaisten johtajien toiminta- ja käyttäytymistyylejä sekä erilaisten ihmisten johtamista. Hän on työskennellyt esimiestyön ja johtamisen kehittämishankkeissa lähes 30 vuotta pienistä yrityksistä pörssiyrityksiin ja kotimaisista kansainvälisiin.

Kirsti Kehusmaa, Johdon konsultti ja johtamisen valmentaja, Lifted Oy
Johdon konsultti ja johtamisen valmentaja Kirsti Kehusmaa on työpsykologiaan ja johtamiseen erikoistunut tekniikan lisensiaatti, ammatillinen opettaja ja työnohjaaja. Hän on toiminut HR-, viestintä-, kehitys- ja toimitusjohtajatehtävissä eri toimialoilla sekä liiketoimintajohdon konsulttina. Nykyään hän toimii johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä ja valmentajana. Kirsti on kirjoittanut aikaisemmin Kauppakamarin julkaisemia kirjoja strategiatyöstä, toimitusjohtajuudesta ja työhyvinvoinnista. Tällä hetkellä hän työskentelee Lifted Oy:ssä johdon konsulttina ja johtamisen valmentajana.

Timo Lappi, Hallituksen puheenjohtaja, Heltti Oy
Timo Lappi on juristi ja kauppatieteilijä, joka on on toiminut kahden eri kasvuyrityksen toimitusjohtajana ja toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana Heltti Oy:ssä, Hellon Oy:ssä, Nordic Business Group Oy:ssä ja Witted Megacorp Oyj:ssä. Työurallaan Timo on kerryttänyt näkökulmaa toimitusjohtajan työhön niin toimitusjohtajana kuin toimitusjohtajan alaisena ja esihenkilönä. Timo uskoo, että parhaat yritykset rakennetaan osaavien omistajien, ammattitaitoisen hallituksen ja aikaansaavan toimitusjohtajan yhteistyössä.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
”Oli super mielenkiintoista kuulla monia hyviä esityksiä eri toimitusjohtajilta.”
”Loistavat esiintyjät. Johtajuutta monesta eri näkökulmasta.”
”Kuulin paljon omassa työssä hyödynnettävissä olevaa asiaa.”

OHJELMA

8.45 Aamupala ja ilmoittautuminen

9.00 Kohti moniälykästä johtamista
Timo Kultanen, Johtamisen psykologian tohtori, FT, VTM, Tmi Kultanen Self Management

Merkitykselliset tavoitteet ja mittarit työyhteisön johtamiseen
Kirsti Kehusmaa, TkL, johdon konsultti ja johtamisen valmentaja, Lifted Oy

Lounas

Kokemuksia kasvuyritysten johtamisesta ja toimitusjohtajana onnistumisen opeista
Timo Lappi, Hallituksen puheenjohtaja, Heltti Oy

Toimi ja johda niin kuin menestyvä toimitusjohtaja
Hannu-Matias Nurmi, Toimitusjohtaja, Chief Executive Search Helsinki Oy

Keskustelua

15.00 Tilaisuus päättyy


Koulutuspaikka:
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki tai etäkoulutus

Ajankohta:
14.3.2024, klo 9.00-15.00

Normaalihinta:
790 euroa
/hlö + alv 24 %.

Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille:
593 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja