fbpx
Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet (1/2 pv)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet (1/2 pv)

520 euroa /hlö + alv 24 %

520 EUR

12.04.2021, Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila Metropoli, Helsinki Kalevankatu 12, Helsinki 30 maaliskuun, 2021 Sampo Korppoo

HR ja henkilöstöhallinto , Tiimityö , Työilmapiiri

Esimiehet, HR-ammattilaiset ja johtajat ovat työpaikan sisäisten haasteiden edessä, kun työntekijät kuormittuvat ja koronatilanne luo omat huolensa lomautusten, YT-neuvotteluiden sekä irtisanomisten merkeissä. Poikkeustilanteen aiheuttama turbulenssi heijastuu työpaikkojen sisäiseen vuorovaikutukseen ja työyhteisöissä voi esiintyä normaalia enemmän tunnepitoista käytöstä, jonka tunnistamiseen, kohtaamiseen, käsittelyyn ja ennaltaehkäisyyn olisi hyvä olla selkeät toimintamallit.

Totti Karpelan Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet -koulutuksessa opit ratkaisukeskeisiä menetelmiä organisaation sisäisten haastavien vuorovaikutustilanteiden, ristiriitojen ja vastuuttoman työkäyttäytymisen hallintaan sekä ennaltaehkäisyyn. Opit myös parantamaan ammattimaisia vuorovaikutustaitoja ristiriitatilanteissa ja saat selkeät toimintamallit rakentavan palautteen antamiseen sekä puuttumiseen ei-toivottuun käytökseen työpaikalla. Koulutuksessa käytetään lukuisia tapausesimerkkejä.

Hyödyt
• Saat ratkaisukeskeisiä menetelmiä organisaation sisäisten haastavien vuorovaikutustilanteiden ja vastuuttoman työkäyttäytymisen hallintaan.
• Opit ennaltaehkäisemään isompia ristiriitoja, ongelmatilanteita sekä vastuutonta työkäyttäytymistä.
• Parannat vuorovaikutustaitojasi ristiriitatilanteissa ja saat selkeät toimintamallit rakentavan palautteen antamiseen sekä puuttumiseen ei-toivottuun käytökseen työpaikalla.

Kenelle
Tilaisuus sopii kaikille esimiehille, HR- ja työsuojelutehtävissä toimiville toimialasta riippumatta.

Kouluttaja
Kouluttajana toimii Totti Karpela Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy:stä. Hänellä on valtionhallinnosta hankittu kattava 20-vuotinen kouluttajakokemus. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi.

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!
Koulutukseen voi osallistua myös verkon välityksellä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.

Jos osallistut verkon välityksellä, kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä Muut tiedot -kenttään: ”OSALLISTUN STRIIMIIN”. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.


OHJELMA

11.45 Ilmoittautuminen ja lounas

12.00
Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet

Kun kemiat eivät kohtaa
Kaikki on viestintää
Työyhteisötaidot velvoittavat työntekijöitä ja esimiehiä
Myönteisen ilmapiirin rakentaminen arjessa

12.50 Tauko

13.00

Voimaannuttavaa vai vastuutonta työkäytöstä?
24h-sääntö puheeksiottamiseen
Erilaiset konfliktityypit työpaikoilla
Psyykkinen itsesäätely eli oman mielekkyyden ylläpitäminen hankalissakin tilanteissa

13.50 kahvitauko

14.10

Muutos- ja kriisitilanteiden vaikutus yksilön jaksamiseen, SCARF-malli
Esimiehen rooli konfliktien ehkäisyssä
Neljä kuuntelun virhettä

15.00 tauko

15.10

Ongelmien puheeksiottaminen
FAA:n viisiportainen viestintämalli
Puhe-Judon perusteet

pääkouluttaja Totti Karpela, Mielenrauha Oy

16.00 Tilaisuus päättyy


Koulutuspaikka:
Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila, Kalevankatu 12, Helsinki TAI STRIIMI

Ajankohta:
12.04.2021

Hinta:
Jäsenetuhinta 410 euroa /hlö + alv 24 %.
Normaalihinta 520 euroa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Koulutukseen voi osallistua myös verkon välityksellä paikasta riippumatta.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja