Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet (1/2 pv)

Käytännönläheisen koulutuksen aikana opitaan ratkaisukeskeisiä menetelmiä organisaation sisäisten haastavien vuorovaikutustilanteiden ja vastuuttoman työkäyttäytymisen hallintaan sekä ennaltaehkäisyyn liittyen.

Viime vuodet on erilaisten haasteiden sekä muutosten johdosta ollut hyvin poikkeuksellinen myös organisaatioille sekä ammattilaisille. Organisaatioiden esimiehet, HR-ammattilaiset, johtajat ja työterveys ovat olleet työpaikan sisäisten haasteiden edessä. Poikkeusaika on heijastunut ja heijastuu myös työpaikkojen sisäiseen vuorovaikutukseen ja työyhteisöissä saattaa esiintyä normaalia enemmän tunnepitoista käytöstä, jonka tunnistamiseen, kohtaamiseen, käsittelyyn ja ennaltaehkäisyyn olisi hyvä olla selkeät toimintamallit.

Koulutuksella ennaltaehkäistään isompia ristiriitoja, ongelmatilanteita sekä vastuutonta työkäyttäytymistä. Iltapäivän opeilla myös parannetaan ammattilaisen vuorovaikutustaitoja ristiriitatilanteissa ja annetaan selkeät toimintamallit rakentavan palautteen antamiseen sekä puuttumiseen ei-toivottuun käytökseen työpaikalla. Koulutuksessa käytetään lukuisia tapausesimerkkejä.

Tilaisuus sopii kaikille esimiehille, HR- ja työsuojelutehtävissä toimiville toimialasta riippumatta.

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!
Koulutukseen voi osallistua myös etänä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet, josta pääset osallistumaan. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.

Asiantuntija: Totti Karpela, Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy. Hänellä on valtionhallinnosta hankittu kattava 20-vuotinen kouluttajakokemus. Poliisin erityistilanteiden neuvottelijana toiminut Totti on työskennellyt pitkään merkittävien organisaatioiden haasteellisten viestintätilanteiden sekä asiakaspalvelun kehittämisen parissa. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi.


OHJELMA

12.20 Yhteyden avaus etäosallistujille

12.30 Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet

– Kun kemiat eivät kohtaa
– Kaikki on viestintää
– Työyhteisötaidot velvoittavat työntekijöitä ja esimiehiä
– Myönteisen ilmapiirin rakentaminen arjessa
– Voimaannuttavaa vai vastuutonta työkäytöstä?
– 24h-sääntö puheeksiottamiseen
– Erilaiset konfliktityypit työpaikoilla
– Psyykkinen itsesäätely eli oman mielekkyyden ylläpitäminen hankalissakin tilanteissa
– Muutos- ja kriisitilanteiden vaikutus yksilön jaksamiseen, SCARF-malli
– Esimiehen rooli konfliktien ehkäisyssä
– Neljä kuuntelun virhettä
– Ongelmien puheeksiottaminen
– FAA:n viisiportainen viestintämalli
– Puhe-Judon perusteet

16.00 Tilaisuus päättyy

Iltapäivän aikana pidetään kaksi taukoa, noin klo 13.30 ja klo 14.45.

————————-

b]Koulutuspaikka:[/b]
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki
Etäkoulutus

Ajankohta:
29.11.2022

Hinta:
Jäsenetuhinta 450 euroa /hlö + alv 24 %.

Normaalihinta 600 euroa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu etäkoulutukseen useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Jos osallistut verkon välityksellä, kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä Muut tiedot -kenttään: ”OSALLISTUN ETÄNÄ”

Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.