Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Totti Karpela: Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet (1/2 pv)

Totti Karpelan vetämässä Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet- koulutuksessa opitaan menetelmiä organisaation sisäisten haastavien vuorovaikutustilanteiden ratkaisuun, vastuuttoman työkäyttäytymisen hallintaan sekä ennaltaehkäisyyn.

Koulutuksella ennaltaehkäistään isompia ristiriitoja, ongelmatilanteita sekä vastuutonta työkäyttäytymistä. Opeilla myös parannetaan ammattilaisen vuorovaikutustaitoja ristiriitatilanteissa ja annetaan selkeät toimintamallit rakentavan palautteen antamiseen sekä puuttumiseen ei toivottuun käytökseen työpaikalla.

Organisaatioiden esimiehet, HR-ammattilaiset, johtajat ja työterveys ovat työpaikan sisäisten haasteiden edessä kun omat työntekijät kuormittuvat ja kevään tilanne luo omat huolensa lomautusten, YT-neuvotteluiden sekä mahdollisten irtisanomisten merkeissä. Poikkeustila heijastuu myös työpaikkojen sisäiseen vuorovaikutukseen ja työyhteisöissä esiintyy nyt normaalia enemmän tunnepitoista käytöstä, jonka tunnistamiseen, kohtaamiseen, käsittelyyn ja ennaltaehkäisyyn olisi hyvä olla selkeät toimintamallit. Tilaisuus sopii kaikille esimiehille, HR- ja työsuojelutehtävissä toimiville toimialasta riippumatta.

Asiantuntija:
Pääkouluttaja, toimitusjohtaja Totti Karpela
, Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy. Poliisin erityistilanteiden neuvottelijana toiminut Totti on työskennellyt pitkään merkittävien organisaatioiden haasteellisten viestintätilanteiden sekä asiakaspalvelun kehittämisen parissa. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi.


OHJELMA
12.30
Työpaikan haastavat sisäiset vuorovaikutustilanteet
• Kun kemiat eivät kohtaa
• Kaikki on viestintää
• Työyhteisötaidot velvoittavat työntekijöitä ja esimiehiä
• Myönteisen ilmapiirin rakentaminen arjessa
• Voimaannuttavaa vai vastuutonta työkäytöstä?
• 24h-sääntö puheeksiottamiseen
• Erilaiset konfliktityypit työpaikoilla
• Psyykkinen itsesäätely eli oman mielekkyyden ylläpitäminen hankalissakin tilanteissa
• Muutos- ja kriisitilanteiden vaikutus yksilön jaksamiseen, SCARF-malli
• Esimiehen rooli konfliktien ehkäisyssä
• Neljä kuuntelun virhettä
• Ongelmien puheeksiottaminen
• FAA:n viisiportainen viestintämalli
• Puhe-Judon perusteet

16.00 Tilaisuus päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, Helsinki

Koulutus järjestetään myös etänä. Koulutukseen osallistutaan verkon välityksellä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä.

Ajankohta:
maanantai 01.06.2020

Hinta:

Jäsenetuhinta:
390 euroa
/hlö + alv 24 %.

Normaalihinta:
490 euroa
/hlö + alv 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin