fbpx
Tuloksellinen ajankäyttö ja ChatGPT (2,5 h)
ChatGPT - Ajanhallinnan uusi ulottuvuus
Great Gain Oy järjestää nyt koulutuksen:

Tuloksellinen ajankäyttö ja ChatGPT (2,5 h)

289 euroa /hlö + alv 24 %

289 EUR

05.12.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 25 lokakuun, 2023 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Tekoäly

Haluatko oppia, miten voit hyödyntää ChatGPT:ää, maailman edistyneintä tekoäly-chatbotia, oman aikasi hallinnassa ja tuottavuudessasi? Tule mukaan koulutukseen: Tuloksellinen ajankäyttö ja ChatGPT, saat käytännön vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen.

ChatGPT on erinomainen työväline itsensä johtamisessa, tuloksellisessa ajankäytössä ja kiireen tappamisessa.

Sen tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen oikein auttaa ja innostaa saaman aikaan enemmän vähemmällä, nopeammin ja paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin – sisulla ja innolla.

Kouluttaja Juha Wiskari lupaa koulutuksen tuotoksena rutkasti lisää käytettävissä olevaa aikaa (näkyvästi ja tuntuvasti tuntikaupalla viikossa) järjen valolla, uutta intoa ja vähemmän angstia ja enemmän oikeita paineita tunteen palolla ja selkeitä tuloksia (olipa kyse sitten aikaansaamisesta tai rahasta) oikeilla työvälineillä (mm. ChatGPT) ja toiminnan voimalla (Hyvä Minä!). Siis Täyttä työelämää.


Kenelle
Oman ja myös muiden ajan käytöstä päätöksiä tekeville.


Webinaarin aiheista, annista ja hyödystä (vuorovaikutuksellekin on aikaa):

Uusi työväline: ChatGPT:n perustoimintojen ja mahdollisuuksien ymmärrys auttaa soveltamaan sitä jo valmennuksen aikana omiin haasteisiin ja ongelmien ratkaisuun. Rikastuttamaan ja tehostamaan omaa työtä, eikä kompastumaan uuteen ajanhaaskaajaan ja ”copypaste-tylsistyttäjään”.

Enemmän vähemmällä: ChatGPT rakentaa sillan itsensä johtamisen ja tuloksellisen ajankäytön ajattomien periaatteiden ja toiminnan välille.

Sitä hyödyntämällä tulee valmis tekemällä eikä jää tekemistä vaille valmiiksi.

Nopeammin ja paremmin: ChatGPT:n tehokas ja kohdistettu käyttö luo lisää käytettävissä olevaa aikaa joka päivä ja ohjaa tekemään päätöksiä sen käytöstä ja ohjaamisesta oikeaan aikaan, oikein, oikeisiin asioihin.

Tehokkaammin ja rohkeammin: ChatGPT ohjaa löytämään nopeasti ratkaisuja ongelmiin ja antamaan uudenlaisia näkökulmia työtapoihin ja näin tarttumaan rohkeammin asioita lykkäämättä toimenpiteisiin. Opitaan miten pystymme tekemään arjen huippusuorituksia ja miten eliminoida näennäiskiireily, ja siitä itsensä korvaamattomaksi tekemällä valittaminen.

Sisulla ja innolla: ChatGPT auttaa eliminoimaan negatiivisen stressin ja ohjaamaan paineet ja energian oikeisiin asioihin. Ja herättämään ajatuksen ja selkeän ymmärryksen siitä, että mistä on syytä luopua, ettei tarvitse luovuttaa kokonaan.

Koulutuksessa opitaan hyödyntämään oikein toimivia prompteja (syötteitä) käyttäen asioiden eteneminen lisää myös motivaatiota.

ChatGPT:n kanssa voi pitää myös hauskaa!


Kouluttaja 

Tuloksellisen ajankäytön ja itsensä johtamisen valmennuksissa Juha Wiskari on yksi tämän maan kokeneimmista ja ammattitaitoisimmista kouluttajista. Valmentaja 1980 -luvulta lähtien jo Time Managerin ajoista ja edelleen. Ammattijohtajana ja yrittäjänä Juha on soveltanut oppejaan ja oppimaansa ”oikeissa töissä”. Nyt 2020-luvulla jatkaen digiajan vallankumouksen asettamin ehdoin ja tarjoamin mahdollisuuksin kirjoittamassa jälleen uutta itsensä johtamisen kirjaa. Perustuen havaintoihin ja kokemuksiin yksilöstä rajujen muutostyrskyjen pyörteissä, ja niiden kantoaaltoja (työ)elämässä hyödyntäessä.

Palautteita aiemmista koulutuksista
– ”Erinomainen valmennus laadultaan hyödyltään ja toteutustavaltaan. Epämukavuusalue- ym. myyttien murskaaminen ja uusien ratkaisujen esiin tuominen hiveli, Haluamme laajentaa myös liiketoimintayksiköihin” 
– ”Tämä koulutus sopii niin omaan henkilökohtaiseen wlämääni kuin työelämääni. Sisältö oli antoisa ja erinomaisesti esitetty huumorilla höystettynä.”
– ”Herätti ajattelemaan”
– ”Ihan hyviä muistutuksia elämästä nauttimiseen, ja siitä ettei asioita pidä ottaa niin vakavasti. Ei saa päästään asennekuolemaa hiipimään ja valtaamaan mieltä!”


Ohjelmarunko

Kiireen anatomia ja sielun elämä
– anti/hyöty: tietoisuus omat pahoista hyvistä tavoista, itsetuntotsekki ja askel kerrallaan oman toiminnan kautta itsekurilla uudelle mukavuusalueelle.
Käydään läpi kiireprofiili joka toimitetaan heti ilmoittauduttuasi.

Enemmän vähemmällä
– anti/hyöty: kokonaisnäkemys työtehtäviin ja uusi imevä A²B²C² tärkeysjärjestys.
työvälineinä POUKAMA ja kehityskeskustelu itsesi kanssa ja esimerkki ChatGPT (ilmaisversio) /enemmän käytettävissä olevaa aikaa olennaiseen tekemiseen.

Nopeammin ja paremmin
– anti/hyöty: työvälineenä kalenteri, tehokkaat etäpalaverit ja ChatGPT huomion kohdistajana ja ajanhaaskauksen (väärän multitaskauksen) torjujana, ei aiheuttajana.

Tehokkaammin ja rohkeammin
– työvälineenä sahanteräilmiö ja energiakäyrä, yhdessä arjen kekseliäisyyden ja flow’n ja ChatGPT:n kanssa. Tavoitteena mm. nopea tiedon keräys, analysointi ja viestinnän optimointi.

Sisulla ja innolla – joskus jopa intohimolla
– ajatuksen jatkeena myyttien murskajaiset: pitää juosta että pysyisi edes sillä mukavuusalueellaan paikallaan. Uusi serendipisyys intuitiivisuus ja metataidot yhdessä POUKAMA:n, POMMIN:n ja ChatGPT:n kanssa – voiman, liikkeen ja työn ilon lähteenä.


Ennen webinaaria saat itsearvion ”Kiireprofiili” ajatuksia herättämään ja suuntaamaan siihen kaikkein tärkeimpään – eli itseesi ja omaan täyteen (työ)elämääsi.


Ajankohta
05.12.2023 klo 9.00 – 11.30

Koulutuspaikka:
Tämä koulutus toteutetaan Zoom-webinaarina, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana chatissa.

Osallistumismaksu:
289 euroa
/ hlö (+ alv 24%).

Onko organisaatiosta tulossa useampi osallistuja? Pyydä erillinen tarjous info@kurssitnyt.fi

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja