fbpx
Tuottavuuden parantaminen käytännössä -webinaari (3 pv)
Lean Lion järjestää nyt koulutuksen:

Tuottavuuden parantaminen käytännössä -webinaari (3 pv)

EUR

01.09.-06.10.2016, Webinaari , Webinaari 25 heinäkuun, 2016 Sampo Korppoo

Laadunvarmistus , Pitkät kurssit

Kiinnostaisiko sinua konkreettiset case esimerkit tuottavuuden parantamisesta täällä Suomessa? Haluaisitko oppia kuinka pullonkaula tunnistetaan ja aukaistaan arvoketjuanalyysi (VSM) työkalulla? Haluaisitko nähdä kuinka Suomen koripallomaajoukkueen ”Susijengin” valmentavan johtamisen toimintamalli luotiin, kuinka sitä käytetään ja miten sinä voisit soveltaa sitä omaan yrityksesi tuottavuuden parantamisessa? Kiinnostaisivatko sinua teorian sijaan case esimerkit ja käytännössä tehtävä kehittäminen?

Hyvä, koska tässä useista moduuleista koostuvassa verkkokoulutuksessa käydään lävitse konkreettisien esimerkkien ja harjoitusten avulla tuottavuuden parantamista täällä Suomessa. Lisäksi paneudumme valmentavaan esimiestyöhön ja sen toteuttamiseen käytännössä. Moduulien välissä tehdään omassa yrityksessä pieniä harjoitustöitä, joista saatte sähköpostilla kirjallisen palautteen. Kurssi koostuu kolmesta moduulista ja ne toteutetaan 5 kalenteriviikon aikana.

Voit osallistua tähän useista moduuleista koostuvaan verkkovalmennukseen oman työpöydän ja tutun kahvikupin äärestä täysin ilman matkustamisen vaivaa ja kuluja! Kenelle tämä webinaari on tarkoitettu?

Julkisen ja yksityisen sektorin toimihenkilöille ja ylemmille toimihenkilöille sekä tuottavuuden kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Voit työskennellä joukkueesi valmentajana tai esimerkiksi tuotantoon, projektien hallintaan, logistiikkaan, markkinointiin, myyntiprosesseihin tai strategiaan liittyvissä tehtävissä. Voit myös olla yrityksen johdossa, päällikkötasolla, tuotannon esimiehenä tai kehitysinsinöörinä.

Verkkokoulutus on hyvin käytännönläheinen, joten et tarvitse siihen mitään erityisiä pohjatietoja!

Kouluttajat:

Pasi Vastamäki, Lean Lion Oy

Pasi Vastamäki
Pasi Vastamäki

-10 vuoden aikana vienyt maaliin yli 100 tuottavuutta parantanutta kehityshankketta ja kouluttanut aihetta tuhansille ihmisille ympäri maailmaa.

– Työskennellyt Abloy Oy:ssä Lean Engineer:nä ja Metso Fabricsissä Globaalina Lean Managerina

– Suomen Lean yhdistyksen jäsen vuodesta 2011 lähtien

– Pääfocus on ollut prossessien analysoinnissa ja strategiaan sidottujen laajempi tavoitteellisten projektien eteenpäin viemisessä sekä pienempimuotoisessa jatkuvassa parantamisessa

Jura Ratia, Lean Lion Oy

Jura Ratia
Jura Ratia

– Kauppatieteiden maisteri ja koripallon Suomen mestari 2011.

– Kouluttanut valmentavaa johtamista ja perehtynyt läheisesti Suomen koripallomaajoukkueen ”Susijengin” valmentamiseen.

Tässä vielä suoraan asiakkaiden kommentteja aikaisemmista verkkokoulutuksista: ”Webinaarissa annettiin hyvä kuva siitä, miten projekteissa voi onnistua tai epäonnistua. Hyvä, että myös ne ’käsikirjasta’ poikkeavatkin kokemukset esitellään. Se lisää uskottavuutta. Kaksi tuntia meni tosi nopeasti mielenkiintoisen aiheen parissa.”

”Hyvät ja käytännönläheiset esimerkit sopivasti erilaisista näkökulmista.”

”Webinaari oli juuri sitä mitä se lupasikin! Lisäksi se toimi teknisesti hyvin ihan tavallisella tietokoneella ilman erillisiä ladattavia ohjelmia.”

Miten käytännössä?

Webinaari järjestetään sinulle täysin ilmaisella Webinar Jam -ohjelmistolla, joka on käytännössä alan standardi. Saat ennen koulutusta sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jolla pääset mukaan webinaariin. Sinun ei siis tarvitse ladata koneellesi mitään ohjelmia!

Osallistuaksesi et tarvitse mitään muuta kuin tietokoneen ja nettiyhteyden.

Tämä “Tuottavuuden parantaminen käytännössä case –webinaari” ja työkirja maksavat nyt vain 520 eur (+ alv) henkilö. Tekniikasta johtuen osallistujien määrä on rajattu ja osallistujat otetaan mukaan webinaariin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lean Lion Oy lähettää verkkokoulutusta edeltävänä päivänä tuohon sähköpostiosoitteeseen linkin webinaariin sekä kaikki tarvittavat materiaalit.

OHJELMA

Ensimmäisessä moduulissa käydään lävitse yrityksen tuottavuuden parantaminen koko arvoketjua (asiakkaalta asiakkaalle) kehittämällä.

1.9.2016 klo 9.30-11.00

• Mikä on yrityksen arvoketjun pullonkaula, kuinka sen voi aukaista sekä ohjata?

• Pullonkaulan tunnistaminen arvoketjuanalyysi (VSM) työkalulla

• Case esimerkki Suomesta: Kuinka yrityksen tuottavuutta parannettiin 26% ja samalla toimitusvarmuus nousi 65% -> 90%?

• Harjoitustyö: Arvoketjuanalyysin (VSM) tekeminen teidän yritykseen. Prosessista havaitaan pullonkaulat ja potentiaalisimmat kehityskohteet

Jos haluat tietää, miten case esimerkin pullonkaula saatiin käytännössä selville yrityksen prosessista, kuinka sitä kehitettiin ja millaisia tuloksia hankkeella konkreettisesti saavutettiin, niin kuulet sen tässä moduulissa. Moduulin jälkeen on vuorossa harjoitustyö, jossa teemme teidän arvoketjun (VSM) parantamiseen liittyvän pienen kehitysprojektin.

Toisessa moduulissa keskitymme valmentavaan johtamiseen sekä konkreettisiin tuottavuutta parantaviin kehityshankkeisiin. Nyt esiteltävistä case -esimerkeistä näet, miten projektit konkreettisesti etenivät, mitä haasteita niiden toteutuksessa oli ja mitä tuloksia niillä lopulta saavutettiin. Moduulin jälkeen tehtävässä harjoitustyössä kehitetään teidän johtamista ja Lean mittaristoa.

22.9.2016 klo 9.30-11.00

• Lean johtaminen maailmalla ja Suomessa

• Mitä on Lean johtamisfilosofiassa painotettu valmentava johtaminen?

• Case 1. Valmentavan johtamisen avulla vähennettiin arvoa tuottamattomia

työvaiheita ja parannettiin prosessin tuottavuutta yli 20%

• Case 2. Varastojen pienentyminen ja toimitusvarmuuden kasvu 60% – 97%

saavutettiin myynnin ja tuotannon välisellä kehityshankkeella

• Harjoitustyö: Lean mittariston kehittäminen teidän yritykseen. Tämän avulla voitte ohjata ja seurata paremmin prosessianne sekä varmistaa, että sille asetetut tavoitteet tulevat täytetyksi.

Jos haluat tietää, miten nämä kehityshankkeet vietiin läpi ja millaisia tuloksia niillä saavutettiin, niin kuulet ne tässä moduulissa. Case esimerkkien kautta opit mitä on valmentava johtaminen ja kuinka asiakkaalle arvoa tuottamatonta toimintaa käytännössä poistetaan sekä tuottavuutta parannetaan. Lisäksi harjoitustyönä kehitetään teidän yritykseen Lean mittaristoa.

Kolmannessa moduulissa syvennymme Suomen koripallomaajoukkueen ”Susijengin” tapaan toteuttaa Lean johtamista. Se on moderni tapa johtaa ihmisiä ja keino saada organisaatio paremmin sitoutumaan sekä motivoitumaan yhteiseen tavoitteeseen.

6.10.2016 klo 9.30-11.00

• Miten Lean johtamista sovellettiin Suomen koripallomaajoukkueen ”Susijengin” kanssa

• Mitä erityispiirteitä valmentavassa johtamisessa on Susijengin sisällä

• Resurssit vs lopputulema

• Laadun ja osaamisen jatkuva kehitys -& optimointi

• Menestys

Koulutuspaikka:

Webinaari

Ajankohta:

1.9.2016 klo 9.30-11.00 ja 22.9.2016 klo 9.30-11.00 sekä 6.10.2016 klo 9.30-11.00

Hinta:

442 eur + webinaari työkirjat 78 eur = 520/henkilö eur (+ alv)

Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja