fbpx
Työskentele tehokkaasti (75 min)
Uusi perjantai-iltapäivän tiivis etäkoulutus!
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Työskentele tehokkaasti (75 min)

197 euroa /hlö + alv 24 %

197 EUR

19.02.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 28 tammikuun, 2021 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen , Työilmapiiri , Vuorovaikutus

(4.8)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • "En ole koskaan saanut näin hyvää palautetta työhyvinvoinnin seminaarista"  Minna Mayer MDI

 • "Tiedättekö sen tunteen kun puhut porukalle ja yleisö kuuntelee niin intensiivisesti, että tunnet sen. Eilen koin sen kun yleisönä oli Rannikon luontopalvelut henkilöstö. Puhujana oli Tomi Kaukinen, jolle suuri kiitos kokemuksesta!" Henrik Jansson – Aluejohtaja, Metsähallitus 

  Modernin työelämän järjettömät käytännöt

  Uusi etätyömoodi aiheuttaa suuria haasteita sekä pienille että suurille yrityksille. Loputtomat Teams-palaverit sekä vähentyneet sosiaaliset kanssakäymiset pistävät jopa parhaimpien organisaatioiden työtekijät ja johdon todelliseen tulikokeeseen.

  Tämä perjantai-iltapäivän työtehokkuusluento kyseenalaistaa pilke silmäkulmassa modernin työelämän käytäntöjä ja antaa uusia työkaluja tehokkuuteen sekä hyvinvointiin.


  Kenelle 

  Tämä etäkoulutus sopii kaikille, jotka miettivät miten parantaa omia työtapojaan sekä löytää enemmän vapaa-aikaa.

  Hyödyt

  Juuri tähän aikaan tiiviiksi paketiksi rakennetun, hyödyllisen ja mielenkiintoisen etätilaisuuden aikana opit uusia näkökulmia työskentelyyn sekä saat työkalupakin, jolla opit keskittymään kaaoksen keskellä.


  Kouluttaja Tomi Kaukinen, työhyvinvointikouluttaja

  Tomi Kaukinen on vuoden puhuja -finalistiksi valittu energinen oman tiensä kulkija.
  Valmistuttuaan Tukholman Kauppakorkeakoulusta hän vietti useamman vuoden kansainvälisissä rahastoissa. Siitä tie vei hänet omien startuppien kautta maailmalle. Tehottomat työtavat ja liiallinen stressi toi lopulta mukanaan vakavan uupumuksen. Tämän jälkeen Kaukinen alkoi puhumaan sekä kyseenalaistamaan työelämän käytäntöjä ja auttaa organisaatioita löytämään uusia tapoja toimia.

  Etäkoulutus toteutetaan Zoom-webinaarina.

  Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana chatissa. Tämä etäkoulutus toteutetaan webinaarina, joten et tarvitse mikrofonia etkä webbikameraa.

  Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.

  Tutustu tarkemmin Zoomiin

  OHJELMA

  12.45 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

  13.00 Koulutus alkaa

  • Miksi moderni työelämä näyttää miltä se näyttää?
  • Miten käsitellä someryhmiä ja sähköposteja fiksusti?
  • Mikä on syvä työ ja miten voimme hyödyntää sitä?
  • Miten Pomodoro-tekniikka laskee stressiä ja lisää hyvinvointia?
  • Miten rakentaa oma työpäivä?

  14.15 Koulutus päättyy


  Koulutuspaikka: Etäkoulutus Zoomilla (voit osallistua mistä tahansa internet-yhteyden päästä omalla tietokoneellasi tai mobiilisti älylaitteella)
  Ajankohta:  19.02.2021 Klo 13.00 – 14.15

  Osallistumismaksu etänä: 197 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy tallenne, joka on esteen sattuessa katsottavissa 1 viikon aikana tilaisuuden jälkeen.

  Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  177 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa:  147 euroa / hlö (+ alv 24%).

  Bonus: Ilmoittaudu 04.02.2021 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.


  Peruutusehdot:

  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja