Hälsa järjestää nyt koulutuksen:

Työstä hyvinvointia -huippuseminaari (1 pv)

Tervetuloa Työstä hyvinvointia -huippuseminaariin!

Ota henkilöstöjohtamiseen uudet menetelmät ja välineet hyötykäyttöön. Rakenna Suomen paras työpaikka jalostamalla esimiestaitojasi.

Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarissa teemana on Luottamus.

Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittämissuunnitelma esimiehenä ja ihmisenä. Tule kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden henkilöstöjohtamisen huippuammattilaisten kanssa. Seminaarin vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen luonne sisältää alustuksia, keskusteluja ja käytännön harjoituksia.

Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille, hr-päättäjille, talousjohtajille ja esimiehille.

Osallistavat tilaisuutemme eivät ole pelkkää luentoa, vaan kuulijan aktiivisesti mukaansa tempaavia oppimis- ja verkostoitumistilaisuuksia.

Missä onnistuimme? Palautetta aiemmista seminaareista:
– “Hälsa on innostava porukka ja pysyy oikealla tavalla konkreettisissa asioissa.”
– “Kokonaisuus hyvä! Hyvät puhujat ja hyvä henki seminaarissa. Kaikkien “mukauttaminen” keskusteluun.”
– “Ilmapiiri oli hyvä, aikataulutu ja rytmi oli hyvä, aiheet onnistuivat. Hyvä meininki ja verkostoituminen oli helppoa.”
– “Teemat täydensivät toisiaan. Välikeskusteluja ja lyhyitä ajatusten vaihtoa. Positiivinen, innostunut ilmapiiri.”
– “Inspiroivia puhujia ja hyvin vietävissä työelämään”
– “Järjestelyt toimivat hyvin. Henki tapahtumassa oli hyvä. Houkuttelevat & mielenkiintoiset puhujat.”
– “Hyvin organisoitu päivä erittäin ajankohtaisesta ja tärkeästä osa-alueesta yritystoimintamme kehityksen kannalta.”
– “Aikataulussa pysyttiin todella hienosti. Asia, jossa monessa tilaisuudessa ei onnistuta. Saitte minulle hyvän ja energisen mielen! :)”
– “Hyvä yhdistelmä eri aiheista. Välikeskustelut ja tuolista välillä ylösnouseminen hyviä ja inspiroivia.”
– “Seminaari oli kokonaisuudessaan hyvin järjestetty ja mielenkiintoiset puhujat, joten ei kehittämisehdotuksia.”
– “Mahtava päivä, kiinnostavia esiintyjiä ja osallistujia. Kiitos!”

klo 8:30 – 15:30,
sisältää aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Teema
Luottamus

Puhujat:
Alf Rehn
Esa Saarinen

Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Helsinki

torstai 10.10.2019

/hlö + alv 24%, sisältää seminaarin sekä lounaat ja kahvitarjoilut.

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta, veloitamme koko koulutusmaksun. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle.