fbpx
Uuden ajan esihenkilö (1 pv)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Uuden ajan esihenkilö (1 pv)

790 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

08.02.2024, Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki Kalevankatu 12, 2. krs., Helsinki 20 marraskuun, 2023 Sampo Korppoo

Johtaminen ja esihenkilotaidot

Käytännönläheisessä koulutuksessa käsitellään kattavasti johtamisen merkittäviä osa-alueita tavoitteena tuloksellinen uuden ajan toimintaympäristöä vastaava esihenkilötyö. Koulutuksessa tunnistetaan ja käsitellään tekijöitä, joita hyödyntämällä esihenkilö ylläpitää ja rakentaa työyhteisöä, jossa voidaan hyvin ja saavutetaan työlle asetetut tavoitteet sekä kehitytään.

Koulutus on suunnattu esihenkilöille, jotka haluavat pitää huolta kehittymisestään ja toimia tuloksellisen ja hyvinvoivan työyhteisön esimiehenä!

Käytännönläheisessä koulutuksessa käsitellään kattavasti esihenkilötyön ja johtamisen merkittäviä osa-alueita tavoitteena tuloksellinen uuden ajan toimintaympäristöä vastaava esimiestyö. Valmennuksessa tunnistetaan ja käsitellään tekijöitä, joita hyödyntämällä esihenkilö ylläpitää ja rakentaa työyhteisöä, jossa voidaan hyvin ja saavutetaan työlle asetetut tavoitteet sekä kehitytään.

Käsittelyyn nostetaan esihenkilötaitojen kehittämisen lisäksi myös työyhteisötaitojen kehittäminen. Yhtenä teemana on onnistumista tukevan kulttuurin kehittäminen työyhteisössä. Tilaisuudessa käsitellään myös työn hallinnan tunnetta ja henkilökohtaista tehokkuutta tavoitteena tukea työntekijöiden työhyvinvointia, jaksamista ja onnistumista työssä. Esihenkilö tunnistaa omassa roolissaan olennaisen ja saa myös välineitä tukemaan sitä, että työyhteisössä keskitytään olennaiseen, tehdään oikeita asioita.

Lisäksi käsitellään esihenkilötyön vuorovaikutusta Jatkuvan keskustelun mallin kautta. Käsittelyyn nousee myös 2020- luvulle räätälöity tapa käydä kehityskeskusteluita ja lisäksi pureudutaan muihin vuorovaikutustilanteisiin ja yleensä arjen vuoropuheluun.

Valmennuspäivä soveltuu kaikille niille esihenkilöille, jotka haluavat pitää huolta kehittymisestään ja toimia tuloksellisen ja hyvinvoivan työyhteisön esihenkilönä.

Hyödyt:
Tavoitteena tuloksellinen uuden ajan esihenkilötyö.

Koulutuksessa tunnistetaan ja käsitellään tekijöitä, joita hyödyntämällä esihenkilö ylläpitää ja rakentaa työyhteisöä, jossa voidaan hyvin ja saavutetaan työlle asetetut tavoitteet sekä kehitytään.

– työyhteisötaitojen kehittäminen ja onnistumista tukevan kulttuurin kehittäminen työyhteisössä.
– Esihenkilö tunnistaa omassa roolissaan olennaisen ja saa myös välineitä tukemaan sitä, että työyhteisössä keskitytään olennaiseen, tehdään oikeita asioita.

Lisäksi käsitellään esihenkilötyön vuorovaikutusta

Kenelle?
Koulutus on suunnattu esihenkilöille, jotka haluavat pitää huolta kehittymisestään ja toimia tuloksellisen ja hyvinvoivan työyhteisön esihenkilönä

Kouluttaja:
Henrietta Aarnikoivu
, toimitusjohtaja, Vervici Oy
Kehittäjä, valmentaja ja tietokirjailija Henrietta Aarnikoivu on johtamisen, esihenkilötyön ja asiakaspalvelun asiantuntija. Hän on valmentanut ja konsultoinut lukuisissa organisaatioissa tavoitteena tavoitteet saavuttava ja hyvinvoiva organisaatio. Hän on luonut organisaatioiden tarpeisiin erilaisia konkreettisia onnistumista tukevia työkaluja, kuten laadukasta esihenkilötyötä tukevan V12-mallin ja työyhteisötaitoja kehittävän Työntekijän K8-mallin.

Asiakkailta kuultua
Henrietta on erinomainen kouluttaja ja hänellä on selkeä ulosanti ja hyvät esiintymistaidot. Oman lisänsä koulutukseen toi Henrietan omakohtainen vahva kokemus esimiestyöstä. Kerrankin kouluttaja joka jaksoi pitää mielenkiinnon koko koulutuspäivän ajan. Mukaan saatu materiaali on myös hyvä.
ISO KIITOS Henrietalle. Päivä oli todella antoisa, oli äärimmäisen mielenkiintoista kuulla oikeita tapauksia tosielämästä. Henrietan kaltaista asiantuntijaa on ilo kuunnella, eritoten koska hän tietää mistä puhuu.
Henrietta on suorapuheinen ja innostava kouluttaja. Häntä kuuntelee jatkossakin mielellään ja hän osaa luoda luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin sekä rohkaisee osallistujia keskusteluun.

Palautetta aiemmista koulutuksista:
”Esimerkit olivat toimivia ja kurssin aikana käydyt keskustelut laajensivat koulutuksesta saatua antia.”
”Kouluttajan ammattitaito ja palava intohimo koulutettavaan asiaan paistoi läpi koko koulutuksen. ”

OHJELMA

Uuden ajan esihenkilö

– Mahdollistavan esihenkilön orientaatio
– Adaptiivinen esihenkilö
– Yhteistyötä tekevä, osallistava esihenkilö
– Työn imua ruokkiva esihenkilö

Yhteisen tekemisen ja jaetun vastuun kulttuuri

– Onnistumisen kivijalka yhdessä tekeminen ja jaettu vastuu
– Tavoitekulttuuriin tunnistaminen ja suunnitelmallinen kehittäminen
– Työyhteisötaidot kivijalkana ja niiden kehittäminen
– Olennainen ja yksinkertainen keskiössä -vähemmän on usein enemmän
– Olennaisen tunnistaminen ja siihen keskittyminen
– Kiireestä työnhallintaan ja henkilökohtaisen tehokkuuden kehittämiseen
– Enemmän tekemisestä fiksummin tekemiseen

Työyhteisön vuoropuhelu – miten tehdään dialogista totta

– Jatkuvan keskustelun malli
– Vuorovaikutusfoorumit
– 2020 -luvun kehityskeskustelu käytännössä

lounastauko 11.30-12.00
taukoja noin tunnin välein


Koulutuspaikka:
Kauppakamarin koulutustilat, Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki tai etäkoulutus

Ajankohta:
8.2.2024, klo 9.00-15.00

Hinnat lähiosallistujille:

– Normaalihinta: 790 euroa /hlö + alv 24 %.
– Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille: 593 euroa /hlö + alv 24 %.

Hinnat etäosallistujille:

– Normaalihinta: 790 euroa /hlö + alv 24 %.
– Jäsenetuhinta Kauppakamarin jäsenille: 593 euroa /hlö + alv 24 %.

Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan vuoden aikana max kymmeneen Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutukseen. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja