Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Uuden ajan esihenkilö (1 pv)

Käytännönläheisessä koulutuksessa käsitellään kattavasti esihenkilötyön ja johtamisen merkittäviä osa-alueita tavoitteena tuloksellinen uuden ajan toimintaympäristöä vastaava esihenkilötyö. Valmennuksessa tunnistetaan ja käsitellään tekijöitä, joita hyödyntämällä esihenkilö ylläpitää ja rakentaa työyhteisöä, jossa voidaan hyvin ja saavutetaan työlle asetetut tavoitteet.

Koulutuksessa käsitellään esihenkilötaitojen kehittämisen lisäksi myös työyhteisötaitojen kehittämistä. Yhtenä tavoitteena onkin kehittää onnistumista tukevan kulttuuri työyhteisössä. Koulutuksessa käsitellään myös työn hallinnan tunnetta ja henkilökohtaista tehokkuutta tavoitteena tukea työntekijöiden työhyvinvointia, jaksamista ja onnistumista työssä. Esihenkilö tunnistaa omassa roolissaan olennaisen ja saa myös välineitä tukemaan sitä, että työyhteisössä keskitytään olennaiseen, tehdään oikeita asioita.

Lisäksi käsitellään esihenkilötyön vuorovaikutusta Jatkuvan keskustelun mallin kautta. Käsittelyyn nousee myös 2020- luvulle räätälöity tapa käydä kehityskeskusteluita ja lisäksi pureudutaan vuorovaikutustilanteisiin ja arjen vuoropuheluun.

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!
Koulutukseen voi osallistua myös etänä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet, josta pääset osallistumaan. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.

Asiatuntija Ratkaisukeskeinen valmentaja, YTM Henrietta Aarnikoivu, ProTulos Oy


OHJELMA

(8.50 etäyhteyden avaus)

9.00 Uuden ajan esihenkilö

Mahdollistavan esihenkilön orientaatio
Adaptiivinen esihenkilö
Yhteistyötä tekevä, osallistava esihenkilö
Työn imua ruokkiva esihenkilö

Yhteisen tekemisen ja jaetun vastuun kulttuuri

Onnistumisen kivijalka yhdessä tekeminen ja jaettu vastuu
Tavoitekulttuuriin tunnistaminen ja suunnitelmallinen kehittäminen
Työyhteisötaidot kivijalkana ja niiden kehittäminen
Olennainen ja yksinkertainen keskiössä -vähemmän on usein enemmän
Olennaisen tunnistaminen ja siihen keskittyminen
Kiireestä työnhallintaan ja henkilökohtaisen tehokkuuden kehittämiseen
Enemmän tekemisestä fiksummin tekemiseen

Työyhteisön vuoropuhelu – miten tehdään dialogista totta

Jatkuvan keskustelun malli
Vuorovaikutusfoorumit
2020 -luvun kehityskeskustelu käytännössä

klo 16.00 Koulutus päättyy

lounastauko 12.00-12.30, taukoja noin tunnin välein

————————-

Koulutuspaikka:
Helsingin seudun kauppakamarin koulutustila, Kalevankatu 12, Helsinki TAI ETÄ

Ajankohta:
30.3.2022

Hinta:
Jäsenetuhinta 490 euroa /hlö + alv 24 %.
Normaalihinta 690 euroa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.