Infor järjestää nyt koulutuksen:

Uuden ajan esiintymistaidot

8.11.2022 klo 09.00 – 16.00 / Hybridikoulutus, voit itse valita osallistutko lähikoulutukseen Helsingissä vai etänä verkon välityksellä.

Omat esiintymistaidot kannattaa päivittää tilanteeseen, jossa moni esiintymistilanne järjestetään jatkossakin etänä tai hybridinä. Tule vuorovaikutteiseen pienryhmäkoulutukseen varmistamaan, että sinulla on tiedot ja taidot hallussa, jotta voit erottautua muista esiintyjistä eduksesi kaikissa esiintymistilanteissa!

Koulutuksemme on sekoitus perinteisiä esiintymistaitoja, joihin lisämaustetta antaa osallistavien menetelmien taito.


Uuden ajan esiintymistaidot
Oletko sinäkin kuullut toteamuksen, että paluuta ”vanhan” kaltaiseen työelämään ei ole. Lisääntyneet etätyöt ovat tulleet jäädäkseen, ja niiden myötä esiintymis- ja vuorovaikutustilanteet etäyhteyksin jatkuvat.

Uuden ajan esiintymistaidot pitävät sisällään myös lisääntyneen vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Parhain esiintyjä ottaa myös (etä)osaanottajat huomioon.

Miten siis tempaat yleisön mukaasi, oli se sitten silmiesi edessä tai verkon uumenissa? Tai samanaikaisesti molemmissa, hybridinä. Hyvän esiintymisen taustalla vaikuttavat huolellinen valmistautuminen, kohdeyleisön huomioiminen sisällön suunnittelussa sekä osallistavien menetelmien soveltaminen.

Tule koulutukseemme, niin opit uutta tai vahvistat nykyisiä taitojasi. Kouluttajana toimii innostava ja monipuolinen esiintymisviestinnän superammattilainen Simo Routarinne.

Esiintymistaitojen arvostus on noussut koronan myötä. Esiintyjän tärkein tehtävä on saada aikaan oma viesti perille, mutta etätöiden lisääntyessä moni on huomannut, että virtuaalisten välineiden kautta viesti laimenee.


Kenelle Uuden ajan esiintymistaidot -esiintymiskoulutus on tarkoitettu?
Koulutus sopii asiantuntijoille, esihenkilöille ja muille vaikuttamistyötä tekeville. Sinulle, joka
– esiinnyt eri tilanteissa niin läsnä, verkossa kuin hybridinä.
– haluat kehittyä innostavana ja vakuuttavana esiintyjänä.
– haaveilet pääseväsi yhden askeleen pidemmälle perinteisistä kalvosulkeisista.
– tavoittelet esiintymiselläsi vaikuttavuutta.
– haluat saada ihmiset toimimaan.


Koulutus toteutetaan luottamuksellisessa pienryhmässä ja sen lopullinen sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koulutus pidetään Helsingissä Töölönlahden koulutuskampuksella osoitteessa Mannerheimintie 15. Hybridikoulutus, voit itse valita osallistutko lähikoulutukseen Helsingissä vai etänä verkon välityksellä.


Hyödyt ja tavoitteet
– Saat runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä esityksen sisällön rakentamiseen, esiintymistekniikoihin, sisällön elävöittämiseen ja osallistamisen menetelmiin.
– Ymmärrät, mitkä ovat tärkeimmät huomioitavat asiat silloin, kun esiintyminen on livenä, vain verkossa tai hybridimuotoinen.
– Opit, miten innostaa ja vaikuttaa yleisöön, osallistaa heitä esiintymisesi aikana sekä saada ihmisissä muutosta aikaan.
– Saat vinkkejä siihen, miten voit pitää tilanteen hallinnassasi myös yllättävissä tilanteissa.
– Tunnistat esiintymisen ”do’s and dont’s” ja nappaat toimivimmat omaan työkalupakkiisi.
– Pääset itse harjoittelemaan tulossa olevaa esiintymistilannetta tai työstämään jotain jo pitämääsi tilannetta entistä vakuuttavammaksi.
– Saat henkilökohtaista palautetta esityksestäsi sekä konkreettisia ideoita ja työkaluja esiintymisesi edelleen kehittämiseen.
– Vahvistat omaa osaamistasi oppimalla myös muilta ryhmäsi jäseniltä.
Tartu esiintyjänä kiinni tähän aikaan ja varmista paikkasi valmennuksessa!


Kouluttaja 
Simo Routarinne on kokenut esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja, kansainvälisestikin arvostettu rakentavan vuorovaikutuksen asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija sekä moderaattori. Lähes 30 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan hän saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvimmiksi edistäen psykologista turvallisuutta, työhyvinvointia sekä tuloksellista vuorovaikutusta ja esiintymistaitoja. Inforin kanssa hän on tehnyt yhteistyötä esiintymisvalmentajana ja tapahtumajuontajana. Simo Routarinne on kirjoittanut kaksi tietokirjaa: Improvisoi! (Tammi 2004) ja Valta ja vuorovaikutus (Tammi 2007)

Palautetta aiemmista koulutuksista
– ”Koulutus ylitti odotukseni kaikin puolin.”
– ”Mielenkiintoinen koulutus ja erinomaisia vinkkejä, kiitos!”
– ”Hyviä vinkkejä esiintymiseen, paljon eri variaatioita.”


Uuden ajan esiintymistaidot -esiintymiskoulutuksen sisällöt
– Hyvän esiintymisen peruselementit esiintymisjännityksen taklaamisesta hyvään valmistautumiseen ja kohdeyleisön huomioimiseen.
– Mistä syntyy vuorovaikutteinen esiintymistyyli?
– Miten osallistat kuulijoitasi ja estät heidän ajatuksiaan karkaamasta omille teilleen?
– Eri esiintymisen foorumit: f2f, verkko vai hybridi: mikä muuttuu?
-Ennakkotehtävänä valmistelet esityksen, jota haluat koulutuksessa kehittää. Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen koulutusta.
– Koulutuksessa pidät oman esityksesi ja saat näkökulmia sen kehittämiseen.


Koulutuspaikka:
Töölönlahden koulutuskampus, Mannerheimintie 15, Helsinki.
Hybridikoulutus, voit itse valita osallistutko lähikoulutukseen Helsingissä vai etänä verkon välityksellä.

Ajankohta:
8.11.2022 klo 09.00 – 16.00

Hinta:
Koulutuksen hinta on 790 euroa (+ alv. 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit sekä lounaan ja taukotarjoilut Helsingin lähipäivissä.

Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta!


Inforin Halloween-etu on voimassa 31.10.2022 asti

Hyödynnä Inforin Halloween-etu
– kaksi yhden hinnalla viestintäkoulutuksiin!

Varaa nyt Inforin loppuvuoden 2022 avoimiin viestintäkoulutuksiin paikka itsellesi ja työystävällesi – kaksi henkilöä osallistuu yhden hinnalla!*

Koulutus järjestetään hybridinä, eli osallistuja voi itse valita kummalla tavalla osallistuu, etänä vai lähikoulutukseen.

Valitse ilmoittautuessa lomakkeelta lähikoulutus tai striimi/webinaari vaihtoehto.

Saat edun käyttöösi kirjoittamalla ilmoittautumisesi yhteydessä Lisätietoja-kenttään työystäväsi nimen ja koodin ”InforHalloween”.

* Etua ei voi siirtää, peruuttaa, yhdistää tai vaihtaa. (Norm.hinta 790 €/hlö.)

Koulutukset jotka kuuluvat edun piiriin:

Uuden ajan esiintymistaidot
08.11.2022 – Helsinki + etäosallistumismahdollisuus

Kukoista kirjoittajana! Työelämän tekstien kirjoituskoulutus
01.12.2022 –  Helsinki + etäosallistumismahdollisuus

Tiedon visualisointi – tehosta viestiä infografiikan keinoin
08.12.2022 – Helsinki + etäosallistumismahdollisuus


Ilmoittautumisen peruutusehdot
Alle 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksusta 50 %. Alle 7 päivää ennen koulutusta tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun täysimääräisenä. Mikäli et saavu koulutukseen, veloitamme koko osallistumismaksun ja mahdolliset jo tilatut testit.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.