Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Uusi työkulttuuri -keskustelusarja. Haastattelijana Simo Routarinne (1 h)

Tämän perjantain teemana: Flow-tila – Tulevaisuuden johtamisen Graalin malja

Tulevaisuuden työelämän metataidot tarvitaan jo tänään! Vaihtuvasisältöinen keskustelusarja.


Perjantaiaamuisin keskustelemme ajankohtaisista työelämän teemoista mielenkiintoisten ja oivalluttavien asiantuntijoiden kanssa. 

Tule mukaan uudenlaiseen dialogiseen keskustelutuokioon, jossa perjantaiaamuisin pureudumme ajankohtaisiin työelämän trendeihin ja teemoihin mielenkiintoisten vaihtuvien asiantuntijoiden kanssa interaktiivisesti ja osallistavasti. Tiedossa EI siis ole webinaaria tai slaidisettiä – vaan osallistut etänä asiantuntijan ja Simon alustamaan keskusteluun haluamallasi tavalla:

Esitä kysymyksiä, näkemyksiäsi, jaa kokemuksia ja verkostoidu samasta teemasta kiinnostuneiden kanssa!

Tämän perjantain teemana on Flow-tila, tulevaisuuden johtamisen Graalin malja! Vieraana on Jussi Venäläinen, Suomen johtava Flow-asiantuntija ja Flow Akatemian päävalmentaja.

Voit esittää myös kysymyksiä tilaisuuden isännälle ja perjantain asiantuntijavieraalle!


Kenelle
Asiantuntijoille, valmentajille, esimiehille, johtajille, henkilöstön kehittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat haistella työelämän tuoreimpia trendejä, oivalluksia ja ratkaisuja sekä samalla verkostoitua samoista aiheista kiinnostuneiden kanssa!

Tule mukaan päivittämään tietojasi ja kohtaamaan muita tulevaisuuden työelämän edelläkävijöitä!


Hyödyt
Tänä perjantaina:
– Ymmärrät, mitä flow-tila merkitsee yksilölle ja yhteisölle
– Saat tietoa flow-tilan neurobiologisesta ja psykologisesta taustasta
– Saat käytännön vinkkejä flow-tilan mahdollistamiseen
– Opit, miten muotoilet työsi mahdollisimman virtaavaksi

Lisäksi joka jaksossa saat arjen oppimistehtävän ja käytännön harjoitteen tai vinkin kokeiltavaksesi!


Asiantuntijat: 
Simo Routarinne ja Jussi VenäläinenSimo Routarinne ja Jussi Venäläinen

Valmentajana ja tilaisuuden isäntänä toimii vuorovaikutusmuotoilija ja -valmentaja Simo Routarinne Proimpro Oy:stä. Simo on myös Agent Handler Doninto Oy:ssä, joka uudistaa valmennuskenttää oppimislarppi-applikaatiolla nimeltään Doninto Agency.
– Simo on kansainvälisesti arvostettu rakentavan vuorovaikutuksen ja statusilmaisun asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija, moderaattori ja valmentaja. Yli 25 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan hän saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvammiksi, edistämään sekä työhyvinvointia että tuloksellisuutta.
Stressaa vähemmän, saavuta enemmän – yhdessä!

Vieraaksi saapuva Jussi Venäläinen on Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, sarjayrittäjä ja Flow Akatemian päävalmentaja.
– Intohimolla työn kehittämiseen ja ihmismieleen suhtautuva Jussi on valmentaja, joka haluaa flow’n valmentamisen avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän. Hän on perehtynyt flow-tilan neurobiologiseen ja psykologiseen taustaan, ja ammentaa sieltä tietoa konkreettisiksi vinkeiksi työyhteisöille, tietotyöläisille ja opiskelijoille.
– Jussi on entinen kiireuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja jo 10 vuoden ajan.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
– ”Ihan loistava! Sai nauramaan ja liikuttumaan. Auttoi oivaltamaan.”
– ”Hauskaa ja rentoa, erilaisilta aloilta porukkaa – yllättävän hyvin toimi
keskustelu.”
– ”Loistava!”
– ”Simo, tämä päivä pelasti vähintään koko viikkoni. Kiitos!”
– ”Innostava, silmiä avaava. Aihe mielenkiintoinen.”
– ”Koulutus ylitti korkeat ennakko-odotukseni.”
– ”Koulutus oli hyvin suunniteltu ja innostavasti vedetty, ilmapiiri oli positiivinen ja ”Harjoituksia oli juuri sopivasti. Kiitos!”
– ”Simo on rautainen ammattilainen!”
– ”Lisää Jussi Venäläistä myös muista aiheista!! Superhyvä kouluttaja.”
– ”Paljon kiitoksia hyödyllisestä ja käytännöllisestä webinaarista! Tulen varmasti soveltamaan flow-tilaan liittyviä asioita arjessani.”
– ”Super hyvä ja osaava! Erinomainen flow-tilaan johdattava asiantuntija :)”
– ”Jussi oli todella mukaansatempaava ja uskottava. Webinaarin sisällössä oli paljon ajattelemisen aihetta myös julkishallinnon organisaatiossa.”
– ”Jussia on mukava kuunnella, asiaa rennosti.”


Sisältö

8.45 Yhteyksien tarkistus
9.00 Tilaisuus alkaa

Flow-tila – Tulevaisuuden johtamisen Graalin malja

Flow on tieteellisesti tutkittu, ihanteellinen tekemisen tila, jonka saavuttaminen tietotyössä ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Mitä laatupainotteisemmaksi työ muuttuu, sitä suuremmaksi kilpailueduksi henkilöstön flow ja sisäinen motivaatio yrityksille muodostuvat.

Yrityksien näkökulmasta flow auttaa ratkaisemaan johtamisen ydindilemmaa: kuinka optimoida ihmisten tuottavuutta ja hyvinvointia samanaikaisesti? Johto, HR ja esihenkilöstö voivatkin monin tavoin luoda edellytyksiä työn virtaavuudelle – samoin kuin yksilöt omassa työssään. Kasvaneesta flow’n määrästä hyötyvät niin omistajat, työyhteisö, työntekijät kuin asiakkaatkin.

Onko sinun organisaatiollasi varaa jättää tätä korttia käyttämättä?

Kysymyksiä ja kommentteja
Arjen oppimistehtävä, käytännön harjoite tai vinkki

10.00 Tilaisuus päättyy


Vuorovaikutteinen etävalmennus!
Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana, kuten lähivalmennuksessakin.

Voit esittää myös etukäteen kysymyksiä perjantain asiantuntijavieraalle!

Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.


Koulutuspaikka:
Verkkovalmennus

Ajankohta:
11.2.2022 klo  9-10

Osallistumismaksu:
147 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinta:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 127 euroa / hlö (+ alv 24%).
Kolme tai useampia osallistuj1a: 97 euroa / hlö (+ alv 24%).

Bonus! Käytännön harjoite. Sisältää arjen oppimistehtävän.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.