Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Uusi yhteistoimintalaki käytännönläheisesti (1/2 pv)

Kokonaan uusi yhteistoimintalaki tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 alusta. Uudella lailla pyritään parantamaan työpaikkojen yhteistoimintaa. Keskeisin muutos on se, että työnantajan on jatkossa käytävä säännöllistä vuoropuhelua henkilöstön edustajan kanssa, ja nykyinen henkilöstö- ja koulutussuunnitelma korvataan työyhteisön kehittämissuunnitelmalla. Myös työvoiman vähentämisneuvotteluihin on suunniteltu muutoksia.

Asiantuntijana: Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

VOIT OSALLISTUA MYÖS ETÄNÄ!

Koulutukseen voi osallistua myös etänä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet, josta pääset osallistumaan. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.


OHJELMA

8.30 alkaen Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu

(8.50 Etäyhteyden avaaminen)

9.00 Jatkuva vuoropuhelu ja tietojen antaminen

• Kenen kanssa
• Mistä asioista
• Kuinka usein
• Mitä tietoja annetaan ja kuinka usein

Työyhteisön kehittämissuunnitelma
• Suunnitelmaan kirjattavat asiat
• Muuta huomioitavaa

Muutosneuvottelut
• Henkilöstövaikutuksista neuvotteleminen
• Työvoiman vähentämisestä neuvotteleminen

Seuraamukset ja voimaantulo
• Hyvitys

Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

12.00 Tilaisuus päättyy

Tarjoilut: 8.30 alkaen aamiaistarjoilu, 10.15 kahvitarjoilu

—————————

Koulutuspaikka:
Koulutus toteutetaan etänä

Ajankohta:
25.1.2022

Hinta:
Jäsenetuhinta 420 euroa /hlö + alv 24 %.
Normaalihinta 620 euroa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Huom! Tutustu myös Helsingin seudun kauppakamarin Striimit 12 kk -kausikorttiin! Kausikortti oikeuttaa osallistumaan lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Uusia koulutuksia julkaistaan ympäri vuoden. Tutustu kausikorttiin tästä.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.