Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Vahvista hyvinvointiasi ja varmista työkykysi uusissa olosuhteissa (1/2 pv)

Uusi tilanne kuormittaa monesta syystä ja monella tavalla. Tarjoamme siihen konkreettisia työkaluja ja tukea.

Tunnistatko itsessäsi epävarmuuden ja sopeutumisen haasteen tunteita uudessa, haastavassa tilanteessa; kuormittavan työmäärän, työn ja vapaa-ajan sekoittumisen, informaatiotulvan, yöunien kärsimisen, uran ja perheen yhdistämisen vaikeudet, riittämättömyyden tunteen ja fyysiset stressioireet, tunteen uupumisesta.

Koulutuksestamme saat keinoja tunnistaa omaa hyvinvointiasi ja työkykyäsi uhkaavia tekijöitä ajoissa. Annamme käyttöösi käytännön työkaluja, joiden avulla pystyt johtamaan itseäsi. Läsnäolo, merkityksellisyys ja tasapainoinen olo lisääntyvät arjessasi.

Käytännönläheisiä keinoja voimavarojen lisäämiseen, kuormituksen keventämiseen sekä työkyvyn johtamiseen.


Kenelle

Työntekijät, esimiehet ja johtajat – hyvä työkyky kuuluu kaikille!


Hyödyt

Osaat tunnistaa selkeämmin, miten pysyt omalla hyvinvoinnin polullasi. Saat avaimia siihen miten vahvistat ja ylläpidät työkykyäsi haastavassa ja uudenlaisessa elämän ympäristössä.


Kouluttajat

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka intohimona on inspiroida meistä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssään kuin vapaa-ajallaan. Hän on erikoistunut stressinhallinnan taustoittamiseen harjoituksiin.

Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti. Hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval.

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK ja sertifioitu stressivalmentaja. Hän on myös opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Häneltä on ilmestynyt myös kirja Stressikupla – Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä Oy).

 

 


 

Mira Herttua on hyvinvointivalmentaja ja hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Palaudu elämään -konsepti tarjoaa sanojensa mukaisesti ajatuksia ja työkaluja elinvoimaisempaan ja onnellisempaan elämään, joka on meidän jokaisen etuoikeus.

Miran oma kokemus burnoutista antaa myös syvyyttä ja ymmärrystä parempaan elämänhallintaan. Mira on toiminut menestyksekkäästi yrittäjänä jo vuosia ja kohdannut myös työkentällä erilaisia työssäjaksamisen haasteita.

Mira on KM (aikuiskasvatus), sekä lisäksi opiskellut myös pedagogiikkaa ja positiivista psykologiaa. Hän on myös fysioterapeutti ja syventänyt opintojaan mindfulnessista ja syvähengityksestä.

 

 


Ennakkotehtävä 

Ennakkotehtävä toimitetaan sähköpostiisi viikkoa ennen koulutusta Osallistumisinfon yhteydessä.


Etätyöskentelystä

Koulutus on interaktiivinen ja voimme keskustella ja tehdä käytännön harjoituksia, kuten lähivalmennuksissakin.

Verkkoalustana toimii Zoom. Saat linkin ja selkeät käytännön ohjeet ennen koulutusta ja voit osallistua omalta työpisteeltäsi tai kotoa, mobiililaitteen tai tietokoneen avulla, mistä vaan internet-yhteyden äärestä.

Tutustu tarkemmin Zoomiin


Ohjelma

Klo 9.00 Yhteyksien varmistus

Koulutus alkaa klo 9.30

Liiallinen kuormitus ja stressi

– Työkyvyn laskemisen suuri hinta

– Mitä stressi oikeastaan on?

– Tunnista liiallinen kuormitus itsessäsi

– Työkalut 1 ja 2

Tauko

Mistä koostuu hyvä elämä?

– Miten rakennat tasapainoa arkeesi?

– Mitkä ovat hyvinvointisi peruspilarit?

Tauko

Toimintamallit työkyvyn hiipumisen taustalla

– Toimintamallien tunnistaminen ja purkaminen

– Työkalu 1 ja 2

Tauko

Positiiviset toimintamallit

– Miten onnistut ja menestyt?

– Työkalu 3

Klo 11.30 Valmennus päättyy


Koulutuspaikka: Verkkovalmennus, johon voit osallistua etänä 

Ajankohta: 13.5.2020 klo 9.30 – 11.30

Osallistumismaksu etänä: 297 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennus sisältää sähköisen koulutusmateriaalin.

Kevään erikoisetu! Ilmoittaudu 30.4.2020 mennessä, saat hintaedun -100 eur/hlö.

BONUS! Ilmoittaudu 5.5.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.

 


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.