Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Vahvuuksilla johtaminen ja tiimin vahvuuksien johtaminen (1 pv)

Tunnista ja hyödynnä parhaat luontaiset taipumukset ja voimavaratekijät!

Vahvuuksien kautta johtaminen tuo onnistumisia tiimiin vahvistuneen suorituskyvyn, resilienssin eli muutosketteryyden/ palautumiskyvyn, tavoitteiden saavuttamisen, luovuuden ja jatkuvan oppimisen kautta.

Miten hyvin tunnistat tiimiläistesi vahvuudet? Entä omat vahvuutesi? Miten hyödynnät vahvuuksiasi johtamisessa ja tiimin vahvuuksia työskentelyn onnistumisessa? Miten tuet tiimiläisten motivaatiota ja pystyvyysuskoa haastavissa tilanteissa? Entä miten hyödynnät ihmisten erilaisuutta tiimin hyvinvoinnin vahvistamisessa?

Vahvuuksilla johtaminen ja tiimin vahvuuksien johtaminen -koulutuksessa opit tunnistamaan ja hyödyntämään parhaat luontaiset taipumukset ja voimavaratekijät.

Mitä saisimmekaan aikaan esihenkilöinä tiimien vahvuuksia hyödyntämällä?


Kenelle:
Esihenkilöille, johtajille, tiimien vetäjille, projektipäälliköille, HR-asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat hyödyntää vahvuuksiaan työssä, johtamisessa ja hyvinvoinnin vahvistamisessa.


Hyödyt
– Tunnistat omat vahvuutesi ja luontaisen tavan ajatella sekä johtaa
– Saat tietoa ja taitoja, miten johtaa vahvuuksien kautta tiimiä + vahvuuskeskustelumallin – tukea tiimidynamiikan kehittymiseen
– Saat tietoa vahvuuspohjaisen ajattelun merkityksestä työelämässä – myönteisen työn imun vahvistamiseen

Tunnistamme valmennuksessa mikä tekee erilaisista ihmisistä ja vahvuuksista yhdessä tähtiä!

Lämpimästi tervetuloa!


Kouluttaja Kouluttaja Mira Pakarinen, Vahvuuksilla johtaminen ja tiimin vahvuuksien johtaminen

Mira Pakarinen
Miralla on syvällistä osaamista positiivisesta psykologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tuloksenteossa sekä hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisesta organisaatioissa. Hän on myös kokenut business coach (Professional Certified Coach).
Ratkaisukeskeisyys, tuloksellisuus, aitous ja arvostava lähestymistapa ohjaavat hänen työskentelyään.

Miralla on 20 vuoden kokemus liike-elämästä ja hänellä on takanaan merkittäviä kehitys-, kulttuuri- ja muutoshankkeita, jotka ovat tuottaneet yrityksiin tuloksellisuutta, hyvinvointia, ja työn imua. Hän on kokenut ryhmien ja yksilöiden valmentaja. Asiakkaat arvostavat myös hänen johtamis-, yrittäjä-, ja esimieskokemusta.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
– Mielestäni tämä on todella hyvä lähestymistapa ja hyvä perusta. Nyt on aika jättää taakse vanhentunut johtamismalli. Avoimuus, välittäminen ja keskustelutaidot ovat Tästä sai paljon hyviä mietteitä pohdittavaksi.
– Kiitos, Mira! Tämä oli todella hyvä!.
– Kiitos paljon, tämä oli esihenkilöä motivoiva ja sain ajatuksia esimiesarkeen vietäväksi!– Koulutus oli erinomainen ja upeata, miten osallistit meidät vaikka olimme etänä. Sain oivalluksia ja ajattelemisen aiheita. Energisoiduin ja olit inspiroiva esimerkki Mira! Kiitos!


Koulutus toteutetaan yhteistyössä PeopleUP Oyn kanssa, joka on hyvinvoinnin, suorituskyvyn, johtamisen ja positiivisen psykologian valmennus, coaching ja kehittämisyhteisö.


Ennakkotehtävä:
Toteutetaan LUONTAISET TAIPUMUKSET -analyysi JA VIA-vahvuustesti. Ne ovat nopeita vastata; aikavaraus noin 10 min. per tehtävä. Saat vastauslinkit kaksi viikkoa ennen valmennusta ja niiden tulokset tulevat vain sinulle ja tukevat vahvuuksilla johtamista.
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi on itsearviotyökalu, jonka avulla pyritään tunnistamaan ihmisen luontainen ajattelutyyli. Sen tarkoituksena on lisätä itsetuntemusta ja auttaa tunnistamaan omia luontaisia vahvuuksia.

VIA-vahvuustesti on VIA-insituutin positiiviseen psykologiaan perustuva vahvuus-mittari. Vahvuusmittari kehitettiin Pennsylvanian yliopistossa positiivisen psykologian keskuksessa, hyödyntäen yleisimpiä persoonal-lisuuspsykologian teorioita.


Aikataulu
08.30 Ilmoittautuminen ja aamupala
09.00 Koulutus alkaa
11.30–12.15 Lounas
14.00 Iltapäiväkahvit
15.30 Koulutus päättyy
– Pidämme lyhyitä taukoja sopivissa kohdissa

Ohjelma
Valmennuksen käynnistys!
– Avaus, tavoitteet ja yhteinen virittäytymiskeskustelu

Vahvuudet voimavaroina
– Vahvuusajattelu ja mitä vahvuudet ovat?
– Vahvuuksien vaikutukset ja hyödyt yksilöön, tiimiin ja työyhteisöön
– Omat luontaiset vahvuuteni – tutustuminen omaan luontaiseen tapaan ajatella, toimia ja johtaa
– Erilaisuuden hyödyntäminen tiimissä

Vahvuudet johtamisessa, suorituskyvyssä ja hyvinvoinnissa
– Vahvuuksilla johtaminen – pystyvyysuskon ja motivaation kasvattaminen
– Vahvuuksien ja potentiaalin tunnistaminen
– Vahvuuksien yli- ja alisuorittaminen ja mitä voin esihenkilönä tehdä
– Tiimin resilienssin voimavaratekijät ja kasvattaminen
– Vahvuuksien systemaattinen hyödyntäminen ja kehittäminen tiimissä – vahvuuskeskustelumalli


Covid-19 – tiedote
Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutuspaikkojen ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa koulutuksiin!


Koulutuspaikka:
Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta:
15.11.2022 klo 9-15.30

Osallistumismaksu:
697 euroa / hlö (+ alv 24%). Hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, lounas ja kahvitarjoilut. Analyysin hinta 70 euroa / hlö sisältyy hintaan.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujia: 597 euroa / hlö (+ alv 24%).

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti!


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.