fbpx
Vakuuta ja vaikuta esimiehenä (1 pv)
CxO Professional järjestää nyt koulutuksen:

Vakuuta ja vaikuta esimiehenä (1 pv)

EUR

22.03.2018, Technopolis, Vantaa Teknobulevardi 3-5 A, Vantaa 5 marraskuun, 2017 Sampo Korppoo

Itsensä kehittäminen

(4,8)

Palaute aikaisemmista koulutuksista:

 • ”Koulutus antoi eväitä johtamiseen, kouluttamiseen ja esiintymiseen. Hyvä sisältö ja lämmin, luottamuksellinen tunnelma kohtasivat tässä koulutuspäivässä.” Viivi Lehto-Peltomäki

 • ”Strukturoitu, vakuuttava, herättävä.” Kenneth Söderholm

 • ”Hieno toimiva setti! Käytännön työkaluja jokaiselle omalla persoonalla työtä tekevälle.” Natalia Baer

 • ”Todella tehokas ja sisällöltään mielenkiintoinen päivä, joka avasi ymmärryksen asiaan, jota voin nyt lähteä kehittämään hallitusti.” Matti Puhakka

 • ”Erinomainen koulutus, lisää itsetuntemusta ja valmiuksia hyödyntää omia vahvuuksiaan.” Reija Kajaste

 • ”Hyvä keskusteleva koulutus, jonka opeista on hyötyä jokapäiväisessä elämässä.” Paula Salo-Valjakka

  Esimies, opi miten omalla vakuuttavuudellasi saat johdettavasi innostumaan ja sitoutumaan – ja samalla lisäät tuloksentekokykyänne.

  Esimieskoulutus antaa yleisosaamista esimiestyöhön. Vaikutusvoima luo perustan esimiehenä menestymiseen. Saat henkilökohtaisen toimivan evästyksen vaikuttavuutesi kehittymiseen.

  Oletko johtaja, esimies tai tiimin vetäjä, osaat asiasi ja siitä huolimatta tuntuu, että haluamasi viestin perille saaminen on joskus turhan vaikeaa? Onko sinulla esimiehenä haasteena saada johdettavasi innostumaan esittämistäsi asioista? Saatko heidät luottamaan ja sitoutumaan strategian toteuttamiseen?

  Vakuuttamis- ja vaikuttamistaito on tärkein menestystekijä vuorovaikutustyössä, jota johtaminen mitä suurimmassa määrin on. Tiedostavalla harjoittelulla voit ratkaisevasti parantaa taitojasi. Kyse ei ole näyttelemisestä tai roolipelistä, pikemminkin päinvastoin, aitoudesta. Vuosien työssä kehitetty CxO Vaikutusvoima™ -koulutus on käytännöllinen menetelmä oman persoonallisen vakuuttavuutesi vahvistamiseen. Malli koostuu 30 ominaisuudesta, joihin jokainen voi itse vaikuttaa. Ominaisuudet liittyvät läsnäoloon, innoitukseen, viestintään, olemukseen, itsetuntoon, tunneälyyn, rohkeuteen ja aitouteen.


  Koulutuksen jälkeen

  – Ymmärrät, mitä vaikutusvoima on ja mistä se muodostuu
  – Ymmärrät, miten oma vaikutusvoimasi ilmenee ja miten voit kehittää sitä
  – Tiedostat vaikutusvoimasi käyttökohteita
  – Sinulla on käytännöllisiä harjoitteita oman vaikutusvoimasi itsenäiseen kehittämiseen

  Henkilökohtaisen vakuuttavuutesi kehittämisen pohja on CxO Vaikutusvoima™ -profiili, jonka avulla tiedostat vakuuttavuutesi ytimet. Vahvuuksia kannattaa vahvistaa ja heikkouksia harkiten kehittää. Harjoittelulla voit ratkaisevasti parantaa taitojasi esimiehenä ja johtajana – kasvattaa karismaasi.

  Vakuuttamis- ja vaikuttamistaidot ovat yllättävän ilmeisiä, kun ne ensin tiedostaa! Harjoitusvaikutukset ovat välittömiä – jo päivässä voit kehittyä päätä pidemmäksi. Vuosien harjoittelulla jättiläiseksi.

  Koulutuspäivän harjoitteissa sekä kouluttajan havainnoinnin kautta saat myös ”live”-palautetta vaikutusvoimasi osa-alueista. Samalla oma havainnointikykysi muiden toiminnasta kehittyy.

  Päivässä ei keskitytä esiintymis- tai puhetaidon oppimiseen. Toki nekin ovat hyödyllisiä, kun ne rakennetaan vaikutusvoimaprofiilisi tuntien. Olemme niin varmoja koulutuksemme hyödyistä sinulle, että lupaamme rahat takaisin, jos et vakuutu!

  Kenelle
  Valmennuksesta on hyötyä kaikille vuorovaikutusammateissa toimiville

  · Johtajana saat henkilökohtaisella vakuuttavuudellasi henkilöstösi luottamaan sinuun ja toteuttamaan strategiaa.
  · Esimiehenä saat henkilökohtaisella vakuuttavuudellasi johdettavasi innostumaan ja sitoutumaan.
  · Myyntityössä henkilökohtainen vakuuttavuutesi on ensimmäinen psykologinen päätöksentekokynnys, jonka jälkeen muut asiat (tuote, brändi, hinta ja ostoajankohta) ovat oleellisia.
  · Kouluttajana tai valmentajana henkilökohtaisella vakuuttavuudellasi innostat asiakkaasi oppimaan ja oivaltamaan.
  · Asiantuntijana saat viestisi perille henkilökohtaisella vakuuttavuudellasi
  · Uralla etenemisessä ja työpaikan saamisessa henkilökohtainen vakuuttavuus on se ratkaiseva ero.

  Palautetta aiemmista valmennuksista
  97 % koulutukseen osallistuneista suosittelisi koulutusta kollegalleen.

  ”Koulutus antoi eväitä johtamiseen, kouluttamiseen ja esiintymiseen. Hyvä sisältö ja lämmin, luottamuksellinen tunnelma kohtasivat tässä koulutuspäivässä.” Viivi Lehto-Peltomäki

  ”Strukturoitu, vakuuttava, herättävä.”
  Kenneth Söderholm

  ”Hieno toimiva setti! Käytännön työkaluja jokaiselle omalla persoonalla työtä tekevälle.”
  Natalia Baer

  ”Todella tehokas ja sisällöltään mielenkiintoinen päivä, joka avasi ymmärryksen asiaan, jota voin nyt lähteä kehittämään hallitusti.”
  Matti Puhakka

  ”Erinomainen koulutus, lisää itsetuntemusta ja valmiuksia hyödyntää omia vahvuuksiaan.”
  Reija Kajaste

  ”Hyvä keskusteleva koulutus, jonka opeista on hyötyä jokapäiväisessä elämässä.”
  Paula Salo-Valjakka

  Kouluttaja
  Kouluttajana toimii Toni Hinkka. Toni on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään oma vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin, esiintyjiin, huippumyyjiin ja opettajiin. Hän on kollegoineen kehittänyt vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana, johtamisen ammattimentorina ja suomalaisen johtamisen parantamisen puolestapuhujana. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Karisma, Joulupukin johtamispaja ja Selviydy narsistista sekä useita tietokirjoja. Lue lisää Tonista ja elämäntehtävästänsä.

  Valmennuspäivään sisältyy
  Ennakkotehtävänä on CxO Vaikutusvoima™ -profiili.
  Valmennuspäivä sisältää myös kirjan Karisma – 30 keinoa parantaa henkilökohtaista vaikuttavuutta (Toni Hinkka, Ketterät Kirjat Oy). Tämän hyödyllisen ja havainnollisen kirjan avulla palautat asioita mieleen ja ylläpidät omaa harjoitteluasi. Tutustu kirjaan tästä.


  OHJELMA

  8.45 Aamukahvi ja pieni suolainen
  9.00 Aamupäivän ohjelma

  – Esittäytyminen, tavoitteet ja odotukset
  – Vakuuttavuus ja sen 30 ominaisuutta sekä mihin vakuuttavuutta voi käyttää
  – Harjoittelu ja palaute inspiroivan ”Ämpärillinen karismaa™” -pelin avulla
  12.00 Lounas
  13.00 Iltapäivän ohjelma

  – Ämpärillinen karismaa™ – peli jatkuu
  14.00 Kahvi
  – Vakuuttava puhetaito
  – Vakuuttava kuuluvuus (mikrofonin käyttö)
  – Kertaus
  – Palaute ja harjoitteet
  17.00 Valmennus päättyy

  Koulutuspaikka:
  Vantaan Technopolis, Teknobulevardi 3-5, Vantaa.

  Ajankohta:
  22.03.2018 Klo 9.00 – 17.00

  Hinta:
  677 eur
  (+alv 24%). Sisältää CxO Vaikutusvoima™ 360-profiilin, Karisma-kirjan, materiaalit ja tarjoilut. Kaksi tai useampia osallistujia samasta organisaatiosta 577 eur (+alv 24%). Jos teitä on isompi joukko, pyydä organisaatiokohtainen tarjous. Halutessanne räätälöimme sisällön strategiaanne tai arvojenne mukaiseksi.

  Ilmoittautumisen peruutusehdot:
  Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

  Kouluttajan muut kurssit

  Samankaltaisia kursseja