Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen (1 pv)

Tavoitteellinen ja valmentava johtaminen perustuu johtamisen moderneihin käytäntöihin, jossa johtamisen tehtävänä on auttaa henkilöä hyödyntämään potentiaaliaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Valmentavana johtajana, esimiehenä tai asiantuntijana et ratko ongelmia, vaan autat organisaatiotasi oppimaan ja kehittymään. Valmentajana osaat arvioida henkilön kyvykkyyttä ja vaikuttaa motivaatioon ja asenteisiin. Osaat sitouttaa ja innostaa henkilöä ja tiimiä antamaan parastaan!

Päivän seminaarissa saat työkalut ja toimintamallit, johon voit johtamisessasi nojata ja kehittää oman vastuualueesi tavoitteellista työskentelyä. Tilaisuuden perusteella sinulla on hyvä käsitys, miten kytket johtamisesi yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Osaat myös käyttää keskeisiä johtamisen työkaluja ja toimintamalleja, joita saat tilaisuudessa käyttöösi.

Tervetuloa osallistumaan tehokkaaseen ja vauhdikkaaseen valmennukseen, jossa saat käytännön keinoja oman johtamis- ja esimiestyöskentelysi kehittämiseksi.


Kenelle

Yritysjohto, esimiehet, hr-johto, asiantuntijat ja projekti- ym. päälliköt, jotka vastaavat tiimistä tai haluavat kehittää tavoitteellista, valmentavaa johtajuutta.


Juha PorkkaKouluttaja

Juha Porkka, MBA, on johtamisen ja myynnin asiantuntija. Hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden valmentamisesta ja muutosprosessien läpiviemisestä pk-yrityksistä pörssiyrityksiin.

Juha on kirjoittanut kirjan Asiakkuuksien ja myynnin johtaminen ja hän työskentelee perustamassaan Business Performance Finland Oy:ssä, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä saavuttamaan tavoitteensa.

”Selkeät, konkreettiset esimerkit” 

”Erittäin hyvä valmentaja”


Tämän koulutuksen hyödyt

Saat itsellesi yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin sidotun valmentavan johtamisen ydintaidot ja keinoja toimia omien johdettaviesi valmentajana. Tilaisuuden perusteella tiedät, miten vaikutetaan henkilön motivaatioon, asenteisiin ja tuloksiin. Saat käytännön malleja ja työkaluja yksilön ja tiimin johtamiseen ja toimit tehokkaammin johtajana ja esimiehenä. Valmennuksen yhteydessä saatavilla työkaluilla voit aloittaa tehokkaamman johtamisen toteuttamisen välittömästi omassa organisaatiossasi.


Ohjelma

  • Tavoitteellisen ja valmentavan johtamisen hyödyt
  • Kyvykkyyden arviointi ja johtaminen
  • Motivaatioon ja asenteisiin vaikuttaminen
  • Yrityksen strategiset tavoitteet yksilön johtamisessa
  • Tavoitteiden saavuttamisen johtaminen
  • Valmentavan johtamisen toteuttaminen
  • Johtamismalli – kolme vaihetta tehokkaaseen johtamiseen
  • Miten otan valmentavan johtajuuden käyttöön omassa työssäni

Aikataulu

8.30 Ilmoittautuminen, materiaalin jako ja kahvi
9.00 Koulutus alkaa
11.30 Lounas
14.00 Kahvi
16.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: 22.11.2018

Osallistumismaksu: 597 euroa (+ alv 24 %). Sisältää materiaalin sekä tarjoilun.

Alennukset: Kaksi tai useampi samasta organisaatiosta 557 euroa/hlö


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.