fbpx
Virtual Leadership (3 pv)
Aalto EE järjestää nyt koulutuksen:

Virtual Leadership (3 pv)

1590 euroa /hlö + alv 24 %

1590 EUR

23.-30.03.2021, Verkkokoulutus , Verkkokoulutus 15 tammikuun, 2021 Sampo Korppoo

Tieto- ja viestintäteknologia , Tiimityö , Toiminnan kehittäminen

Siirtyminen perinteisestä johtajuudesta etäjohtamiseen on ollut odotettua nopeampaa ja tehokkaampaa. Etätyö on tullut jäädäkseen, sillä yhä useammilla yrityksillä – niin työnantajilla kuin työntekijöillä – on ollut mahdollisuus tutustua sen myönteisiin puoliin.

Kun tiimisi työskentelee etänä ja etäältä, esimiestyön on mukauduttava. Olennaisinta on aina oikeanlainen ihmisten johtaminen, oli kyse perinteisestä tai etäjohtajuudesta. Huomioitavat tekijät ovat vain hieman erilaisia. Kuinka voit johtajana luoda luottamusta ja vaikutusvaltaa, jotta voit menestyksekkäästi johtaa tiimiäsi virtuaalisesti? Tarvitsetko inspiraatiota ja esimerkkejä siitä, miten saat tiimisi toimimaan, kun viestintä on enimmäkseen virtuaalista?

Mitä tuottavampi olet virtuaalitiimien johtamisessa, sitä enemmän voit hyödyntää virtuaalitiimien yrityksellesi tuomia etuja ja etätyömahdollisuuksia.

Virtual Leadership -ohjelma (Etäjohtaminen) lähestyy johtajuuden ajankohtaista teemaa akateemiseen tutkimukseen pohjautuvalla käytännön kosketuksella. Ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka johtavat tiimejään etäältä nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelma tarjoaa kokonaiskuvan johtajuuden ja esimiestyön nykyisistä suuntauksista, keskittyen etäjohtamiseen ja siinä menestymiseen.

Ohjelmassa pääset syventymään tarkemmin mm. seuraaviin teemoihin:
– Johtajuus digitaaliaikana
– Etäjohtaminen palveluroolina
– Etätiimien johtaminen, myös globaalisti
– Luottamuksen rakentaminen ja harmonian vaaliminen etänä
– Konfliktien ja heikon suorituskyvyn interventiostrategiat

Ohjelma järjestetään englanniksi.

Hyödyt
Virtual Leadership -ohjelma tarjoaa yhdistelmän akateemista tutkimusta ja käytännön työkaluja ja esimerkkejä paremmasta johtajuudesta virtuaaliympäristössä. Ohjelman kautta esimiehet voivat kasvaa etäjohtajina sekä löytää omat ja tiimin vahvuudet, joiden avulla he voivat rakentaa erinomaisen tiimisuorituksen. Osallistumalla ohjelmaan voit varmistaa, että tiimilläsi on paras pohja työssä onnistumiseen ja sinulla on parhaat johtajuuden työkalut.

– Ole valmis johtamaan digitaaliaikana
– Tehosta johtamistaitojasi muutoksen aikakaudella
– Opi lisää menestyksekkään etäjohtamisen takana olevasta akateemisesta tutkimuksesta
– Hanki työkaluja luottamuksen ja harmonian luomiseen virtuaaliryhmien välillä
– Jaa ja ole vuorovaikutuksessa muiden etäjohtajien kanssa


Kenelle?
Ohjelma on suunniteltu kaikille esimiehille, joiden tiimit työskentelevät satunnaisesti tai jatkuvasti etäältä, joko etätyömahdollisuuksien vuoksi tai maantieteellisistä syistä.

Ohjelma käsittelee nykyajan esimiestyötä laaja-alaisesti. Siinä keskitytään pääasiassa esimiehen haasteisiin, jotka liittyvät johdonmukaiseen tiimin ja luotettavan ympäristön rakentamiseen, kun tiimit eivät työskentele fyysisesti yhdessä.


Kouluttajat:
Pia Lappalainen

Dosentti Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja filosofian maisteri. Hän on erikoistunut tuottavuustutkimukseen, suorituksen mittaamiseen, henkilöstöjohtamiseen, johtamisviestintään, työhyvinvointiin ja konfliktin hallintaan.

Lappalaisella on Maanpuolustuskorkeakoulussa Suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosentuuri, ja LUT-yliopistossa Suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosentuuri. Sen lisäksi, että hän luennoi Aalto-yliopistossa, hän työskentelee ohjelmajohtajana Helsingin yliopistossa ja johtoryhmäkonsulttina yrityksissä. Hän toimii myös sovittelijana työelämän ristiriitatilanteissa.

Niina Nurmi
Professori Niina Nurmin erityisasiantuntijuus on etätyön ja etäjohtamisen tutkimuksessa, jonka parissa hän on toiminut t yli 15 vuotta. Tutkimuksen erityisalueena on globaalit tiimit ja asiantuntijoiden johtaminen etäältä.

Niina Nurmi on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori ja johtaa International Design Business Management -koulutusohjelmaa. Hänen akateeminen taustansa on aikuiskoulutuksesta ja organisaatiopsykologiasta. Hän on työskennellyt vuosien ajan myös vierailevana tutkijana Stanfordin yliopistossa. Ennen akateemista uraa Niina on toiminut henkilöstöpäällikkönä.OHJELMA

Sisältö ja aikataulu
Ohjelma on käytännöllinen verkkovalmennus, jolla on vahva akateeminen tausta. Se sisältää harjoituksia ja mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja jakamiseen osallistujien kesken.

Ohjelman opetuksesta ja vuorovaikuksesta
Valmennus toteutetaan Zoomin kautta, ja on hyvin käytännönläheinen sekä interaktiivinen. Kouluttajien oman sisällön lisäksi osallistujat pääsevät jakamaan omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sekä pienryhmissä että reflektoiden koko ryhmän kanssa. Opetuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan myös muita Zoomin mahdollistavia vuorovaikutusmenetelmiä. Valmennukseen osallistuvia pyydetään valmistautumaan opetusjaksoihin ennakkotehtävien- tai pohdintojen kautta.

Modules

23.03.2021, 3 h
Leading in the Digital Age

THE EMERGING TREND IN LEADERSHIP: BALANCING BETWEEN EXTREMES

– Virtual work as an intensifier of tensions
– Emotional intelligence and mindset in the digital age
– Self-awareness as a foundation of virtual leadership

VIRTUAL LEADERSHIP AS A SERVICE ROLE

– Understanding different personalities in the team
– Leading diversity
– Positive and negative work spillover and employee reactions

Instructor:
Niina Nurmi
, Professor, International Design Business Management, Director of IDBM Master’s program Aalto University School of Business, Department of Management Studies


25.03.2021, 3 h
Leading Virtual Teams

LEADING VIRTUAL TEAMS

– Leading teams: Goal setting, roles, and processes
– Communication media, norms, and practices
– Leading effective virtual meetings
– Use of technology
– Managing your own and team members’ well-being

LEADING GLOBAL VIRTUAL TEAMS

– Leading teams across borders, time zones, and cultures
– Navigating the expectations for different leadership styles across borders
– Power and norms in global collaboration
– Building thriving cultures in global virtual teams

Instructor:
Niina Nurmi
, Professor, International Design Business Management, Director of IDBM Master’s program Aalto University School of Business, Department of Management Studies


30.03.2021, 3 h
Building Trust and Harmony Virtually

BUILDING TRUST AND NURTURING HARMONY VIRTUALLY

– Team structure
– Motivating and engaging team members
– Team climate and psychological safety
– Setting up targeted feedback practices
– Root causes, anatomy, and escalation of conflicts in virtual work
– Virtual leader roles, responsibilities and means of maintaining harmony
– Intervention strategies for early prevention in disputes and low performance

Instructor:
Pia Lappalainen
, Senior Advisor, Aalto EE; Lecturer, Aalto University School of Business, Department of Management Studies


Koulutuspaikka:
Verkkototeutus

Ajankohta:
23.–30.03.2021

Hinta:
1 590 euroa
/hlö + alv 24 %.
– Kysy ryhmähintaa useammalle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Mikäli Asiakas peruuttaa osallistumisensa valmennusohjelmaan 15-21 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 20 % Palvelun hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa 8-14 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 50 % Palvelun hinnasta. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai peruutusilmoitus jää kokonaan tekemättä, veloitetaan Asiakkaalta koko osallistumismaksu.

Ilmoittaudu ohjelmaan 28.02.2021 mennessä.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja