fbpx
Yhteiskuntavastuun mittarit ja raportointi (2 pv)
Aalto EE järjestää nyt koulutuksen:

Yhteiskuntavastuun mittarit ja raportointi (2 pv)

1 940 euroa /hlö + alv 24 %

EUR

16.-17.05.2024, Aalto-yliopisto Töölö, Helsinki Runeberginkatu 14-16, Helsinki 16 huhtikuun, 2024 Sampo Korppoo

Liiketoiminnan kehittäminen , Ympäristö

Kun organisaation toimintaa halutaan kehittää – olipa kyse laadusta, ympäristösuorituskyvystä tai yritysturvallisuudesta – pitää toiminnan ydinprosesseille määritellä mittarit, tarkastella erilaisia syy- ja seuraussuhteita ja analysoida näitä tuloksia päätöksentekoa varten. Ympäristölaskentatoimi auttaa organisaatioita raportoimaan toimintaansa liittyvät ympäristökuormitukset sekä mahdollistaa toimintojen tarkastelun ympäristösuorituskyvyn näkökulmasta.

Yhteiskuntavastuun mittarit ja raportointi -koulutuksessa perehdyt ympäristölaskentatoimen yrityksille tarjoamiin mahdollisuuksiin ja käyt läpi yritysvastuun mittareita, raportointia ja laskentaa. Opit yritysvastuun ja sen mittareiden sekä ympäristölaskennan taustoista ja opit, kuinka ympäristölaskentaa voidaan hyödyntää raportoinnissa ja mikä merkitys ympäristö- ja yritysvastuutiedoilla on tilinpäätösraportoinnissa. Lisäksi jaksolla käsitellään yritysvastuun taloudellisia vaikutuksia, integroitua raportointia sekä yritysvastuun raportoinnin työkaluja ja GRI-ohjeistoa.


Kouluttaja:
HTL Mikael Niskala toimii PwC Finlandin Partnerina ja Sustainability and ESG Services Leaderina. Hän on ollut mukana luomassa kansainvälisiä raportointistandardeja ja niiden soveltamista yrityksissä.


OHJELMA

Sisältö

Koulutuksen aiheita ovat:

– Ympäristö- ja yritysvastuutiedot tilinpäätösraportoinnissa
– Muiden kuin taloudellisten tietojen raportointi
– Ehdotus EU:n kestävyysraportoinnin direktiiviksi
– Ilmastoraportointi
– Integroitu raportointi
– Yritysvastuuraportointi, GRI-ohjeisto
– Yritysvastuuraportoinnin tiedonkeruu ja laadunvarmistus

Ohjelma toteutetaan hybridimuotoisena (osallistuminen koulutustiloissamme tai etänä).


Koulutuspaikka:
Hybridi, online & Aalto-yliopisto Töölö, Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki

Ajankohta:
16.–17.5.2024

Hinta:
1 940 euroa
/hlö + alv 24 %.

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Mikäli Asiakas peruuttaa osallistumisensa valmennusohjelmaan 15-21 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 20 % Palvelun hinnasta. Peruutuksen tapahtuessa 8-14 vrk ennen valmennusohjelman alkua, veloitetaan Asiakkaalta 50 % Palvelun hinnasta. Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai peruutusilmoitus jää kokonaan tekemättä, veloitetaan Asiakkaalta koko osallistumismaksu.

Ilmoittaudu koulutukseen 25.4.2024 mennessä.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja