Edita järjestää nyt koulutuksen:

Ympäristöoikeuden ajankohtaispäivä (1 pv)

Mitkä ovat Suomen ympäristölainsäädännön tärkeimmät uudistushankkeet? Ympäristövahinkojen toissijaisia vastuujärjestelmiä koskeva uudistustyö on lähtenyt liikkeelle – muuttuvatko vastuut? Mitä KHO:n kattavan valituslupajärjestelmän käyttöön on merkinnyt – ja onko se aidosti vaikuttanut muutoksenhakuun ja miten? Muovi, muoti ja sopimuksellisuus: millaisia tavoitteita ja vaikutuksia vapaaehtoisilla green deal -sopimuksilla on?

Ympäristöoikeuden ajankohtaispäivä kokoaa ympäristöoikeuden parissa työskentelevät juristit ja muut asiantuntijat perehtymään ajankohtaisiin lakiuudistuksiin, tuoreeseen oikeuskäytäntöön ja alan päivänpolttaviin ilmiöihin.

Ajankohtaispäivän teemoina:
– Tärkeimmät ympäristölainsäännön uudistukset
– Ympäristövahinkovastuu ympäristövahinkolain näkökulmasta
– Green deal -järjestelmä ja vapaaehtoisiin sopimuksiin sitoutuminen: Voiko muotia ohjata ympäristöllisesti? Millaisia kokemuksia muovin vähentämiseen sitoutumisesta on kaupan alalla?
– KHO:n kattavan valituslupajärjestelmän käytännön vaikutukset KHO:n näkökulmasta
– Tuoreen oikeuskäytännön analyysi

Ajankohtaispäivä on suunnattu ympäristöoikeuteen erikoistuneille juristeille, ympäristöpäälliköille, ympäristöinsinööreille, ympäristöasioiden parissa työskenteleville virkamiehille ja muille ympäristö- ja vastuullisuusasioiden parissa työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille.

Puhujina muun muassa:
Anne Kumpula
, ympäristöoikeuden professori, dekaani, Lapin yliopisto (päivän puheenjohtaja)
Oili Rahnasto, hallitusneuvos, ympäristöministeriö
Kari Kuusiniemi, OTT, presidentti, korkein hallinto-oikeus
Heidi Härkönen, OTM, varatuomari, väitöskirjatutkija (Lapin yliopisto)
Leena-Kaisa Piekkari, asiantuntija, ympäristöministeriö
Laura Leino, Senior Counsel, HPP Asianajotoimisto Oy

Ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

—————————-

Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

torstai 29.10.2020 klo 9:00-16:00

Webinaari:

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 490 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 390 euroa + alv 24% / hlö

Julkisen sektorin etuhinta -20% (koodilla julkinen20)
Edilex-käyttäjän etuhinta -20% (koodilla edilex20)
Credita-käyttäjän etuhinta -20% (koodilla credita20)
Lakimiesliiton jäsenetu -20% (koodilla lakimiesliitto20)

(Alennuskoodien alennus lasketaan perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.