Edita järjestää nyt koulutuksen:

Ympäristöoikeuden tuore oikeuskäytäntö (2 h)

Miten tuore oikeuskäytäntö linjaa ympäristöoikeudellisia kysymyksiä?
HPP Asianajotoimisto Oy:n ympäristöjuridiikkaan erikoistuneet asianajajat Kari Marttinen ja Tarja Pirinen käyvät webinaarikoulutuksessa läpi tuoretta ympäristöoikeudellista oikeuskäytäntöä ja keskustelevat ratkaisujen vaikutuksista.

Kouluttajien analysoimien oikeustapausten teemat vahvistetaan alkuvuodesta 2022.

Koulutus kuuluu Ympäristöoikeuden webinaarisarjaan. Voit osallistua tähän yksittäiseen koulutukseen tai edullisesti koko sarjaan.


Kenelle?
Koulutus on suunnattu ympäristöoikeuteen erikoistuneille juristeille, yritysten ympäristöpäälliköille ja ympäristöinsinööreille, ympäristöasioiden parissa työskenteleville virkamiehille ja muille ympäristöasioiden parissa työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille.


Kouluttajat:
Kari Marttinen
, asianajaja, osakas, HPP Asianajotoimisto Oy
Kari Marttinen on yksi maan johtavista ympäristöoikeuden osaajista. Hänen erikoisasemaistaan ovat suurten teollisuus- ja infrastruktuurihankkeiden monimutkaiset lupa- ja muutoksenhakumenettelyt sekä maankäytön suunnittelun prosessit. Myös vanhojen teollisuusalueiden pilaantumisvastuut ja niihin liittyvät riidat kuuluvat Marttisen erityisosaamiseen. Hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus luonnonsuojelun ja infrahankkeiden välisten konfliktien ratkaisemisessa.

Tarja Pirinen, asianajaja, osakas, HPP Asianajotoimisto Oy
Tarja Pirinen on erikoistunut ympäristöoikeuteen. Tarja avustaa eri alojen teollisia toimijoita muun muassa lupaprosesseissa sekä ympäristövastuita ja luonnonsuojelua koskevissa kysymyksissä muun muassa tehdas- voimala-, kaivos- ja infrastruktuurihankkeisiin liittyen.OHJELMA

12.45 Webinaariympäristö avautuu

13.00 Tervetuloa Ympäristöoikeuden tuore oikeuskäytäntö -koulutukseen!

13.05 Ajankohtaisen oikeuskäytännön analyysi

15.00 Koulutus päättyy

—————————-

Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
2.5.2022, klo 13:00-15:00

Hinta:
250 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 210 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 190 euroa + alv 24% / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.