Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Asiakasläheisten kiinteistöpalvelujen tuottaminen ja hankinta (1/2 pv)

Turvallinen kiinteistö tarvitsee osaamista

Mikä on sinun ajankohtainen haasteesi kiinteistöpalvelujen tehtäväkentässäsi? Tässä koulutuksessa saat vastauksia, sparrausta, vinkkejä ja lisää osaamista. Varaa oma paikkasi nyt!

Suomessa on valtavasti rakennettua ympäristöä ja kiinteistöjä. On ihmisten kodit, työpaikat, koulut ja kaikki muut kiinteistöt. Joka neljäs kadulla vastaan tuleva työskentelee kirjaimien LVVI-SKART alla kiinteistöalalla ja jokainen meistä asuu jossain. Yhteistä tälle kaikelle on se, että tätä tärkeintä omaisuutta tulee hoitaa oikein, jotta arvo ja toiminta säilyy.

Onnistuneeseen asumiseen, käyttöön ja hallinnointiin kuuluu se, että ymmärtää ylipäätään, mikä on kiinteistö ja kenen kuuluu pitää huolta mistäkin. Tiedostaa suurimmat riskin paikat, niin tekniikasta, kuin sopimuksista, aina sinne vakuutusyhtiöiden suojeluohjeisiin asti. Markkinoilla on pitkään ollut sellainen tilanne, että ostaja ei tiedä mitä ostaa ja palvelutuottajat eivät tiedä mitä ovat myymässä. Nyt tähän on koulutus.

Kiinteistöjen parissa asia on samoin kuin silloin, kun ihmiset valitsevat työpaikkaa. Ollaan erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista, miten ihmisiä kohdellaan ja miten heistä pidetään huolta. Samalla tavalla sekä kiinteistöpalvelujen ostajan että palveluntuottajan on ymmärrettävä, mistä hyvässä kiinteistönhoitotavassa on kyse, jotta kaikki elementit tulee katettua ja elämä kiinteistöissä on toimivaa, samalla kun omaisuutta varjellaan.

On turvallista sanoa, että kiinteistöympäristömme on työvoima- ja markkinakilpailun edessä muuttunut viimeisten vuosikymmenen aikana hurjasti ja tahti vain kiihtyy. Pärjätäkseen nykyisessä äkisti muuttuvassa maailmassa, palveluiden ostajien ja palveluntuottajien on oltava erityisen tietoisia hyvistä tavoista ylläpitää kiinteistöjä, eli tehdä sopimuksia ja ymmärtää käytännön työtä.

On siis opittava tärkeysjärjestys ja sopimaan asiat oikein, jo ennen kuin tilanne siihen pakottaa. Nyt opitaan ne olennaiset seikat, jotka jokaisen kiinteistöjen parissa toimivan kannattaa osata, jotta myös sinä voit jouduttaa onnistunutta ja tasokasta omaisuuden hoitoa ja edunvalvontaa. Nyt on mahdollista omaksua tarvittavat tavat ja toteuttaa niitä käytännössä.

Tämän etäkoulutuksen tarkoituksena on antaa näkemys moderniin kiinteistönhoitoon ja ylläpitoon, ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja oman kiinteistöosaamisen vahvistamiseen, sekä turvallisten ja oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen.

Kenelle

• Kiinteistöalan ihmisille, palveluiden ostajille, sekä tuottajille.
  • Hallituksille, isännöitsijöille, kiinteistönhoitajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja kaikille sellaisiksi haluaville tai pian tuleville.
  • Kaikille kiinteistöjen ylläpidon ja hoidon parissa työskenteleville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.

Sinulle, joka haluat tutustua palkittuun moderniin kiinteistönpitoon, nyt siihen on koulutus.

Kouluttaja Valmentaja, esimies, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy

Kouluttajana toimii valmentaja, esimies, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on 27 v. kokemusta kiinteistöalalta ja hänen vastuullaan on ollut yli 3500 kiinteistön ylläpitosopimukset.

Antti toimii kiinteistöalan tutkintokouluttajana, niin kiinteistötyönjohtajille kuin isännöitsijöille.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa.

Tulokset puhukoot puolestaan!

Etäkoulutus toteutetaan Zoomilla.

Tämä koulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme taukoja riittävästi. Voit kysyä ja kommentoida päivän aikana.

Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.

Ennakkokysely

Mikä on ajankohtainen haasteesi kiinteistöpalvelujen tehtäväkentässäsi?

Ennakkotehtävä toimitetaan sähköpostiisi ennen koulutusta Osallistumisinfon yhteydessä.

8.45 Yhteyksien tarkistus

9.00 Koulutus alkaa

• Opitaan mikä on kiinteistö
  • Tutustutaan modernin kiinteistönpidon toimialaan ja työkenttään
  • Opiskellaan kiinteistönhoidon ja ylläpidon tärkeimmät tehtävät
  • Omaksutaan oikea tapa mitoittaa palveluita, neuvotella ja tehdä sopimuksia
  • Ymmärretään mitä on turvallinen kiinteistö

Tauko

• Ennakkokyselyn antia ja vastauksia
  • Aikaa lisäkysymyksille

11.30 Koulutus päättyy

Koulutuspaikka: Etäkoulutus Zoomilla (voit osallistua mistä tahansa internet-yhteyden päästä omalla tietokoneellasi tai mobiilisti älylaitteella)

Ajankohta: 13.1.2022  klo 9.00 – 11.30

Osallistumismaksu: 397 euroa / hlö (+ alv 24%). Sisältää sähköisen materiaalin.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 357 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 297 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 11.1.2022 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.

Bonus: Saat käyttöösi koulutuksen tallenteen 1 viikon ajaksi koulutuksen jälkeen! Saat Osallistumisohjeessa lisätietoa miten saat tallenteen käyttöösi.

Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.