fbpx
Balanssitanssilla© tasapainoon haastavan asiakkaan kanssa (webinaari)
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Balanssitanssilla© tasapainoon haastavan asiakkaan kanssa (webinaari)

EUR

27.10.2016, Webinaari , Webinaari 27 lokakuun, 2016 Sampo Korppoo

Asiakaspalvelu , Itsensä kehittäminen , Työhyvinvointi , Viestintä

Käsittele hankalat asiakkaat paremmin, menettämättä omaa tasapainoasi ja työn iloasi!

Arjessa kohdataan yhä useammin päihtyneitä, dementoituneita, mieleltään järkkyneitä ja moniongelmaisia ihmisiä. Joissakin tehtävissä väsytään, koska asiakkaat ovat erityisen haastavia. Haastavan asiakkaan kohtaamiseen on kuitenkin menetelmiä, joita käyttäen tulos on ammattimainen win-win: jaksaminen kohenee, vuorovaikutuksen tulos paranee, ja esimerkiksi yrityksessä voivat reklamaatiot harventua.

Tässä webinaarissa käydään läpi haastavan asiakkaan kohtaaminen Balanssitanssi©-menetelmän avulla.

Se sisältää assertiivisen viestinnän taidon, rauhoittelun sekä sanattomalla että sanallisella viestinnällä sekä ”kultaisen sillan” käytön.  Näin opitaan purkamaan jännitteiset tilanteet viestinnän keinoin ja niin, ettei kukaan vahingoitu.


Kenelle

Asiakaspalvelu-, myynti- tai hoitotyössä toimiville, esimiehille ja kaikille, jotka mahdollisesti kohtaavat työssään hankalia, uhkaavia tai väkivaltaisia asiakkaita. Kurssi tukee myös esimiehen vuorovaikutusvalmiutta keskusteluissa erilaisten alaisten kanssa.


Ohjelma

 1. Erilaisuuden rikkaus – tunnista itsesi
 2. Mitä on assertiivinen vuorovaikutus
 3. Kuinka ”tanssia balanssitanssia” asiakkaan kanssa
 4. Aktiivinen kuuntelu, sanamagia ja tunnetyhjennys

Aikaa kysymyksille


KouluttajaOili_Valkila_2013_220_px

Oili Valkila, FM (suomen kieli, puheviestintä), MHT (yrityshallinto), logonomi, puhetaidon opettaja.
Kokenut puhutun ja kirjoitetun viestinnän kouluttaja on innostava ja asiansa osaava ja sparraava vetäjä. Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet.

Oilin lähikoulutuksia – seuraa päivittyvää koulutuskalenteriamme:

 • 2.-3.11. Esimies kädet savessa – johda ja viesti vaikuttavasti
 • 24.11. Kirjoita ilman inspiraatiota
 • Lisäksi tulossa uusia webinaareja

Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
 • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
 • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
 • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

Aika ja paikka:

27.10. klo 9.00 – 10.00

(voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta:

127 € (+ alv 24 %) / hlö


Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToTraining –järjestelmällä.  

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja