fbpx
Educo projektijohtamisen tutkinto™
Educo Valmennustalo järjestää nyt koulutuksen:

Educo projektijohtamisen tutkinto™

1490 euroa /hlö + alv 24 %

1490 EUR

26.10.-15.12.2023, Etäkoulutus , Etäkoulutus 9 toukokuun, 2023 Sampo Korppoo

Educo , Esihenkilötyö , Esimiestyö , Projektien hallinta , Projektinhallinta

Educo projektijohtamisen tutkinto™ 26.10.2023 alkaen

Educo projektijohtamisen tutkinto™ on kattava ratkaisu kyvykkyyden kehittämisen haasteeseen. Sen aikana rakennetaan yhteinen käsitys hyvästä projektijohtamisesta, projektinhallinnasta ja projektityöstä.

Yrityksen toimintaympäristön muutoksessa tulee kyetä mukauttamaan toiminta uusia vaatimuksia vastaavaksi nopeasti ja tehokkaasti. Tämä vaatii nopeutta, joustavuutta ja määrätietoista etenemistä koko organisaatiolta. Projektiosaaminen on jokaisen työntekijän perusvaatimus, joka vaatii osoitettua osaamista. Educon projektijohtamisen valmennus on ratkaisu tähän.

Miksi Educo projektijohtamisen tutkinto™?

– Educo projektijohtamisen tutkinto™ rakentaa punaisen langan yrityksen strategian toteuttamisesta – projektin kautta onnistuneeseen lopputulokseen. Tutkinnon suorittamisen jälkeen osallistujalla on hyvä käsitys projektin elinkaaren kaikista vaiheista ja niihin liittyvistä johtamiskäytännöistä.
– Projektijohtamisen valmennusohjelmassa rakennetaan hyvä peruskäsitys projektin käynnistyksestä, suunnittelusta, toteutuksesta ja päättämisestä.
– Pätevä projektipäällikkö on projektin tukijalka ja pätevä projektityön ammattilainen on arvostettu projektitiimin jäsen.
– Ohjelma antaa valmiudet IPMA D/C-tason sertifiointiin.
– Projektijohtamisen valmennusohjelmaan osallistuminen ei edellytä projektityöhön liittyviä esitietoja.


Kenelle?

– Aloitteleville tai uransa alussa oleville projektipäälliköille, jotka tarvitsevat hyvän kokonaiskuvan projektin toteuttamisesta ja konkreettisia työkaluja projektin johtamiseen niin tehtävien, kuin ihmisten näkökulmasta.
– Projektitiimin jäsenille ja asiantuntijoille, jotka osallistuvat projektien toteuttamiseen ja tarvitsevat paremman kokonaiskuvan projektin toteuttamisesta ja työkaluja oman työnsä hyvään suorittamiseen.


Kouluttaja

Pasi Lehtiniemi
KTM, johtamisvalmentaja

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Asiakaskommentit
Kurssi soveltuu hyvin niin projektipäällikköuraa aloitteleville kuin jo tehtävää hoitaneille, jotka haluavat palauttaa mieliin projektityöskentelyn peruslainalaisuudet ja osakokonaisuudet.

Kurssi käsittelee aihetta selkein askelin erittäin asiantuntevan kouluttajan johdolla. Kurssissa on hyvää myös aihepiirin liittyvät harjoitukset, jotka auttavat konkretisoimaan kurssilla läpikäytyjä aihepiirejä.

Myös muiden osallistujien jakamat kokemukset erilaisista projekteista ja niiden käytännöistä lisäsi omaa perspektiiviä projektinhallinnan työkalupakkiin.
– Jussi Kuisma, Senior Test Manager, Insta Group


Ohjelma – aikataulu ja sisältö

Ohjelma koostuu 4 moduulista ja kestää yhteensä 10 viikkoa. Ohjelma alkaa tunnin mittaisella kickoffilla, jossa käydään läpi ohjelman tavoitteet. Projektijohtamisen valmennus jatkuu neljänä 3 tunnin moduulina, joka ovat noin kahden viikon välein. Ohjelman aikana osallistuja saa itseopiskeluaineistoa oman osaamisensa syventämiseksi. Lisäksi valmennusmoduulien välissä reflektoidaan opittua. Varsinaisten valmennussessioiden aikana keskitytään soveltaviin harjoituksiin ja työtapojen opetteluun.

1. Kickoff 26.10.2023 klo 9-10

– Ohjelman tavoite
– Ohjelman rakenne
– Ohjelman osallistujat
– Aikataulu
– Ohjelman vaatima panostus

2. Projektin käynnistys 3.11.2023 klo 9-12

– Projektin liiketoimintaperuste
– Projektien keskinäiset prioriteetit
– Projektin tuotostavoite
– Projektin sidosryhmät
– Projektin toteutustapa

3. Projektin suunnittelu 17.11.2023 klo 9-12

– Sisällön ositus
– Vaiheiden ja tehtävien aikataulutus
– Vaiheiden ja tehtävien riippuvuudet
– Resurssit
– Kustannukset

4. Projektin toteutus 1.12.2023 klo 9-12

– Projektin monitorointi ja kontrollointi
– Muutosten hallinta
– Riskien hallinta
– Tilannekuvan ja tilannetajun ylläpito
– Projektin ohjauskäytännöt ja projektiviestintä

5. Projektin päättäminen 15.12.2023 klo 9-12

– Projektin tuotosten laadun arviointi
– Projektin vaikuttavuuden arviointi
– Projektin tuotosten käyttöönotto ja käytön tukeminen
– Asiakashyödyn varmistaminen
– Projektin opit “Lessons learned”
– Projektin hallittu päättäminen


Koulutuspaikka: Zoom

Ilmoittaudu viimeistään 12.10.2023 mennessä

Hinta 1490 € + alv

Valmennuksen hintaan sisältyy opetus ja opiskelumateriaalit. Saat valmennuksen päätteeksi todistuksen tutkinnon suorittamisesta.


Laskutus ja maksuehdot

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä (1) erässä. Maksuehto on 10 pv netto.

Ilmoittautumisen peruutusehdot

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta. Keskeytetyn koulutuksen osallistumishintaa ei hyvitetä.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja