fbpx
Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä (1/2 pv)
Kauppakamarin Koulutus järjestää nyt koulutuksen:

Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä (1/2 pv)

450 euroa /hlö + alv 24 %

450 EUR

03.03.2021, Etäkoulutus , Etäkoulutus 15 joulukuun, 2020 Sampo Korppoo

Asiakaspalvelu , HR ja henkilöstöhallinto , Itsensä kehittäminen

Harhaanjohtaminen, valehtelu ja muut epätoden alalajit työelämässä -koulutuksessa kuulet, miten kohdata, puuttua ja ratkaista valehtelun ja epätoden alalajien aiheuttamia tilanteita työelämässä – olipa sitten kyse työpaikan konflikteista, taloudellisista huijauksista tai keinoista välttää rekrytoimasta miellyttävältä ja vakuuttavalta vaikuttavaa umpikieroa persoonaa eli valkokauluspsykopaattia.

Koulutuksessa avataan ”epätoden alalajien” luonnetta, käsitteitä, jäsentämistä, ymmärtämistä ja kohtaamista. Valehtelun, asioiden värittämisen, tarinoihin eläytymisen ja väärin muistamisen rajat ovat joskus epätarkkoja ja liukuvia. Valehtelusta puhumiseen myös suhtaudutaan häveliäästi: esimerkiksi eduskunnassa ei sallita väittää, että edustajatoveri valehtelee. Koodinimenä käytetään ilmaisua ”muunnettu totuus”. Tavanomainen valehtelu liittyy tietoiseen eduntavoitteluun tai kiusanteon haluun, ja se on yleistä mm. persoonallisuushäiriöiden yhteydessä.

Asiantuntija: psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma, jolla on kokemusta uhkaavista tai väkivaltaisista potilaista alkaen vuodesta 1982. Lauerma on lääketieteen tohtori, psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri.

Koulutus sopii toimialasta riippumatta esimiehille, tiimien vetäjille ja henkilöstöjohdolle sekä yrityksissä että organisaatioissa. Lisäksi koulutus sopii kaikille niille asiantuntijoille, jotka kohtaavat työssään valehtelua ja epätoden muita alalajeja.

Koulutuksen jälkeen osaat kohdata, puuttua ja ratkaista valehtelun ja epätoden alalajien aiheuttamia tilanteita työelämässä – olipa sitten kyse esimerkiksi työpaikan konflikteista, taloudellisista huijauksista tai keinoista välttää rekrytoimasta miellyttävältä ja vakuuttavalta vaikuttavaa umpikieroa persoonaa eli valkokauluspsykopaattia.

Koulutus striiminä: Koulutukseen osallistutaan verkon välityksellä paikasta riippumatta ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset katsomaan lähetystä. Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö striimin kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan.


OHJELMA

8.45 Yhteyden avaus

9.00
Harhaanjohtaminen, valehtelu ja epätoden alalajit

Kaikki epätosi informaatio ei kuitenkaan ole valetta
Psykoottiset harhat ja masennukseen liittyvät oireet

Taitava valehtelija huijaa uskottavasti ja sepittelee miellyttävästi
Omaneduntavoittelu ja ”valkoiset valheet”
Tyypilliset keinot vaikutuksen tekemiseen ja huijaamiseen
Näiden käytännön merkitys työelämässä

Tauko

Miten kohdata, puuttua ja ratkaista valehtelun ja epätoden alalajien aiheuttamia tilanteita työelämässä

Aikaa kysymyksille

12.00 Koulutus päättyy

Koulutuspaikka:
Etäkoulutus

Ajankohta:
03.03.2021

Hinta:
Jäsenetuhinta 350 euroa /hlö + alv 24 %.
Normaalihinta 450 euroa /hlö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja