fbpx
Konfliktinhallinta: miten estää veroriidan eskaloituminen? (90 min)
Edita järjestää nyt koulutuksen:

Konfliktinhallinta: miten estää veroriidan eskaloituminen? (90 min)

190 euroa /hlö + alv 24 %

190 EUR

30.11.2022, Verkkokoulutus , Verkkokoulutus 15 elokuun, 2022 Sampo Korppoo

Lakitieto , Taloushallinto ja verotus

Mitä litigaatiostrateginen ajattelu tarkoittaa? Mitä kansainvälisen konsernin sisäisissä sopimussuhteissa ja järjestelyissä tulisi ennakoida verotuksen konfliktinhallinnan näkökulmasta? Tämä koulutus antaa työvälineitä, joilla veroriita estetään tai joilla sen eskaloitumista voidaan minimoida.

Asianajajat Ossi Haapaniemi ja Jouni Weckström debatoivat ajankohtaisten verotuskysymysten ytimessä uudessa webinaarisarjassa. Verotuksen asiantuntijoille suunnattu webinaarisarja pureutuu pintaa syvemmältä mielenkiintoisiin oikeustapauksiin, verotuksen kansalliseen sääntelyyn, verosopimusoikeuteen ja EU-oikeuteen ratkaisukäytännön valossa. Koulutussarja antaa työkaluja toimia oikein ja tehokkaasti veroprosessin eri vaiheissa.

Voit osallistua tähän yksittäiseen webinaariin tai edullisesti koko webinaarisarjaan. Lue lisää sarjasta täältä.


Kenelle?
Koulutus on suunnattu veroasiantuntijoille, yritysten talousjohdolle, hallinnon virkamiehille ja muille verotuksen parissa työskenteleville


Kouluttajat
Ossi Haapaniemi
, asianajaja, osakas, OTT, Roschier Asianajotoimisto Oy

Jouni Weckström, asianajaja, osakas, Asianajotoimisto Waselius & Wist OyOHJELMA

Tässä osassa asiantuntijat syventyvät mm. tapauksiin KHO 2021:178 ja KHO 2021:179. Näiden kautta he pohtivat keinoja veroriitojen ehkäisylle.

Live-webinaarissa voit esittää asiantuntijoille kysymyksiä webinaarin chatissa. Pääset kirjautumaan sisään webinaariin ennen koulutuspäivää lähettämästämme linkistä. Webinaarikoulutus alkaa klo 9.00, ja lähetys päättyy klo 10.30. Tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuuden kuukauden ajan koulutuspäivästä.


Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
30.11.2022, klo 9:00-10:30

Hinta:
190 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 150 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 130 euroa + alv 24% / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja