fbpx
Miten korjata väärät veroratkaisut? (90 min)
Edita järjestää nyt koulutuksen:

Miten korjata väärät veroratkaisut? (90 min)

190 euroa /hlö + alv 24 %

190 EUR

14.12.2022, Verkkokoulutus , Verkkokoulutus 15 elokuun, 2022 Sampo Korppoo

Lakitieto , Taloushallinto ja verotus

Erityisesti EU-oikeudesta voi johtua, että KHO:n veroratkaisu osoittautuu myöhemmin virheelliseksi. Tällaisia myös korkeimpaan oikeuteen päätyneitä tapauksia löytyy esimerkiksi autoverotuksesta. Milloin KHO purkaa virheelliseksi osoittautuneita veroratkaisuja? Onko vahingonkorvaus ainoa vaihtoehto, jos purku ei menesty?

Asianajajat Ossi Haapaniemi ja Jouni Weckström debatoivat ajankohtaisten verotuskysymysten ytimessä uudessa webinaarisarjassa. Verotuksen asiantuntijoille suunnattu webinaarisarja pureutuu pintaa syvemmältä mielenkiintoisiin oikeustapauksiin, verotuksen kansalliseen sääntelyyn, verosopimusoikeuteen ja EU-oikeuteen ratkaisukäytännön valossa. Koulutussarja antaa työkaluja toimia oikein ja tehokkaasti veroprosessin eri vaiheissa.

Suomessa tehty veroratkaisu voi osoittautua esimerkiksi EU-lainsäädännön vastaiseksi. EUT:n tuore ratkaisu C-342/20 ulkomaisten rahastojen verovapaudesta täsmensi ulkomaisten yhtiömuotoisten sijoitusrahastojen verokohtelua Suomessa ja on hyvä esimerkki siitä, kuinka epäselvään oikeustilaan voidaan saada selkiytystä ja toisaalta kuinka tilanne voi sen jälkeen voi vaatia paljonkin korjaamista.

Voit osallistua tähän yksittäiseen webinaariin tai edullisesti koko webinaarisarjaan. Lue lisää sarjasta täältä.


Kenelle?
Koulutus on suunnattu veroasiantuntijoille, yritysten talousjohdolle, hallinnon virkamiehille ja muille verotuksen parissa työskenteleville


Kouluttajat
Ossi Haapaniemi
, asianajaja, osakas, OTT, Roschier Asianajotoimisto Oy

Jouni Weckström, asianajaja, osakas, Asianajotoimisto Waselius & Wist OyOHJELMA

Tässä osassa asiantuntijat debatoivat väärien veroratkaisujen korjaamisen tavoista. He pureutuvat teemaan mm. tapausten KHO 2010:44, KHO 2011:38, KKO:2013:58, KHO 2020:42 ja KHO 2021:11 kautta.

Live-webinaarissa voit esittää asiantuntijoille kysymyksiä webinaarin chatissa. Pääset kirjautumaan sisään webinaariin ennen koulutuspäivää lähettämästämme linkistä. Webinaarikoulutus alkaa klo 9.00, ja lähetys päättyy klo 10.30. Tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuuden kuukauden ajan koulutuspäivästä.


Koulutuspaikka:
Koulutus järjestetään verkossa

Ajankohta:
14.12.2022, klo 9:00-10:30

Hinta:
190 euroa
/hlö + alv 24 %. Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Kun ilmoitat webinaariin useamman osallistujan samasta organisaatiosta, ovat voimassa seuraavat alennetut hinnat:

2-5 osallistujaa: 150 euroa + alv 24% / hlö
6-10 osallistujaa: 130 euroa + alv 24% / hlö

(Alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.)

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja