fbpx
Ota esiintymisjännitys hallintaan! (webinaari)
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Ota esiintymisjännitys hallintaan! (webinaari)

EUR

25.10.2016, Webinaari , Webinaari 29 syyskuun, 2016 Sampo Korppoo

Asiakaspalvelu , Itsensä kehittäminen , Projektinhallinta , Työhyvinvointi , Viestintä

Webinaarikoulutuksessa ei tarvitse jännittää esiintymistä

Speaker at Business Conference and Presentation. Audience at the conference hall.

Esiintyminen tuntuu jännittäjästä pelottavalta. 

Lähes jokainen jännittää, mutta sen ei kuitenkaan tarvitse antaa hallita itseään. Jännitystään voi ja kannattaa pienentää ja suitsia monin tavoin, ettei se pääse rajoittamaan elämää ja valintoja.

Esiintymisen jännittäminen on erittäin yleistä.

Et siis todellakaan ole yksin sen kanssa. Harva jännittäjä uskaltautuu esiintymiskurssille, joten nyt on hyvä mahdollisuus vähentää jännittämistään turvallisesti webinaarissa.

Jännityksen vähentämiseen on paljon keinoja.


Kenelle

Tästä kurssista hyötyy jokainen, joka haluaa tulla rohkeammaksi esiintyjäksi. ”Esiintyminen” ymmärretään tässä laajasti. Tämä webinaari rohkaisee avaamaan suuta ja olemaan itsensä niin palaverissa kuin yleisön edessäkin.

Tässä webinaarissa opit, miten voit vähentää jännitystäsi erilaisin valmistautumismenetelmin. Löydät myös uudenlaisen käsityksen esillä olosta. Lopuksi opit myös monta konkreettista keinoa, joilla lisäät varmuuttasi sekä helpotat ja rentoutat oloasi esiintymistilanteissa.


KouluttajaOili_Valkila_2013_220_px

Oili Valkila, FM (suomen kieli, puheviestintä), MHT, logonomi, puhetaidon opettaja.
Kokenut puhutun ja kirjoitetun viestinnän kouluttaja on innostava ja asiansa osaava ja sparraava vetäjä. Hän on itse ollut esiintymisjännittäjä sekä sokeltaja ennen opintojaan. Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet.


Ohjelma

  1. Mitä me jännitämme ja miksi?
  2. Miten ehkäisen jännittymistä etukäteen
  3. Miten puhun ja esiinnyn omana itsenäni rohkeammin?

Aikaa kysymyksille


Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

  • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
  • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
  • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
  • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen

Aika ja paikka:

25.10.2016 klo 9.00 – 10.00

(voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta:

127 € (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja sähköisen pdf-koulutusmateriaalin)


Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. 

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja