fbpx
Tapahtumatohtori® – vaikuttavampia ja tuloksekkaampia tilaisuuksia (webinaari)
Valitse yksi tai kolmen ohjelman kokonaisuus
Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Tapahtumatohtori® – vaikuttavampia ja tuloksekkaampia tilaisuuksia (webinaari)

EUR

16.-18.08.2016, Webinaari , Webinaari 14 elokuun, 2016 Sampo Korppoo

Asiakaspalvelu , Työhyvinvointi , Viestintä

Vielä ehdit mukaan – voit valita vain yhden moduulin tai osallistua kaikkiin kolmeen! Toimi heti.

Kokonaisuus koostuu kolmesta 1,5 h aamuwebinaarista – voit katsoa myös tallenteena, jos et ehdi kaikkiin osioihin livenä.

 1. Tapahtumamarkkinoinnin ABC
 2. Tapahtuman suunnitteluprosessi
 3. Tapahtuma on tilaisuus 5.0 – uudet tuulahdukset ja aiheet

Kenelle 

Tapahtumatohtorin® tapahtumawebinaarit sopivat henkilöille, jotka työskentelevät tapahtumien parissa ja haluavat suunnitella ja toteuttaa yhä tuloksekkaampia tapahtumia. Henkilöille jotka haluavat aikaansaada liiketoimintaa tukevia tapahtumia.

Kokonaisuus toimii erittäin hyvin myös henkilölle, joka on uusi tapahtuma-alalla tai tapahtuman järjestäjänä ja haluaa ymmärtää kokonaisuuden, mistä on kyse onnistuneen tapahtumakokonaisuuden synnyttämisessä.

Kokonaisuus sopii myös itseoppineelle ja erityisesti ’inhouse’ tapahtumia suunnitteleville. Webinaarit soveltuvat hyvin markkinointitehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat ymmärtää tapahtumien roolin muiden markkinointivälineiden rinnalla ja oppia suunnittelemaan tavoitteellisia tapahtumia.


Ohjelmakokonaisuus 1 – 2 – 3

1.       Tapahtumamarkkinoinnin ABCvallo kuva 1

Tavoitteena on luoda ymmärrystä mitä on tapahtumamarkkinointi ja miten tapahtumat linkittyvät organisaation markkinointiviestintään. Mitkä ovat erilaisten tapahtumien vahvuudet suhteessa muihin markkinointiviestinnän välineisiin, lisäksi erilaisten tapahtumalajien erot ja vahvuudet. Tapahtumien linkitys brändiin, mielikuviin ja maineeseen. Tapahtuman tunnusluvut.

 • Tapahtumat markkinointiviestinnän osana
 • Tapahtumien vahvuus ja aistien käyttö
 • Erilaiset tapahtumat ja niiden erityisyydet
 • Tapahtumat brändi, mielikuvat ja maine
 • Mitä ovat tapahtuman tunnusluvut?

Kenelle

Tämä ensimmäinen webinaari on tarkoitettu, jokaiselle jolle  tapahtumamarkkinointi on uutta. Olet uusi tapahtumatiimissä tai työskentelet osapäiväisesti tapahtumien parissa. Webinaari on  myös sinulle, joka haluat ymmärtää tapahtumat osana suurempaa markkinointiviestinnän kokonaisuutta tai sinulle, joka olet itseoppinut ja tahtoisit jäsentää tapahtuman suunnittelua paremmin.


2.      Tapahtuman suunnitteluprosessi

Toinen webinaari kattaa tapahtuman suunnittelun jälkimarkkinointiin saakka. Tavoitteena on ymmärtää tapahtuman tavoitteiden merkitys suunnittelulle sekä oppia koko suunnitteluprosessi. Webinaarissa käydään läpi myös tapahtuman jälkimarkkinointi ja onnistumisen mittaamiseen liittyvät asiat. Tapahtuman johtaminen sekä suurimmat sudenkuopat.

 • Tapahtuman suunnitteluprosessi
  • ennen tapahtumaa
  • itse tapahtumassa
  • tapahtuman jälkeen
 • Tapahtuman onnistumisen mittaaminen
 • Tapahtumaprojektin johtaminen
 • Tapahtuman sudenkuopat

Kenelle

Tämä on tarkoitettu jokaiselle, joka työssään järjestää erilaisia tilaisuuksia. Oli kyse henkilökunnan juhlasta, toimitilan avajaisista tai asiakasseminaarista. Tämä webinaari jäsentää koko tapahtumasuunnitteluprosessin: mitä tehdään ja missä vaiheessa tehdään.


3.      Tapahtuma on tilaisuus 5.0vallo kuva 2

Kolmas osa webinaarista käsittää tapahtuma-alan uusimmat asiat ja trendit.  Tämä perustuu kesäkuussa ilmestyvään Tapahtuma on tilaisuus – kirjan 5.uudistetun laitoksen uusiin asioihin alalla. Asioina ovat mm. muutosajattelu tapahtuman voimana, tavoitteiden kirkastaminen ja palautteen keruu, tarinallistaminen ja storytelling – mitä voisivat mahdollistaa tapahtumassa.

Tässä webinaarissa käydään myös Tapahtumatohtorin ’lievikelista’ läpi, josta saat ideoita ja aatoksia mihin ala on menossa.

 • Muutos tapahtumasuunnittelun työkaluna
 • Tapahtumien eritasoiset tavoitteet ja niiden mittaaminen
 • Tarinallistaminen ja storytelling sisällöntuottajina
 • Tapahtumatohtorin lievikelista – alalla nyt on hottii!

Kenelle

Tämä webinaari sopii henkilöille jotka toimivat alalla ja tahtovat uusia tuulia, ajatuksia ja ideoita. Henkilöille, jotka ovat käyneet aiemmin tapahtumamarkkinoinnin koulutuksessa, mutta tahtovat päivittää osaamistaan.


Kouluttaja Helena Vallo, helena vallo ekonomi, pedagogi sekä näyttötutkintomestari.

Hän on kirjoittanut kaksi tapahtumanmarkkinoinnin kirjaa Tapahtuma on tilaisuus sekä Isännyyden ihanuus. Hän on perehtynyt tapahtumien mittaamiseen ja on käynyt ROI instituutin koulutuksen tapahtumien vaikuttavuuteen liittyen. Työkseen hän kouluttaa, konsultoi, arvioi ja bloggaa tapahtumista.

Ennen nykyistä työtään hän toimi markkinoinnin johtotehtävissä it- ja vakuutustoimialoilla ja hyödynsi laajasti tapahtumia osana muuta markkinointiviestintää.

Helena toimii Evento Awardsin tapahtumakilpailun tuomaristossa.

Huomaa myös tämä: Käytännönläheinen ja tiivis päivän lähipäiväkoulutus syyskuussa – tule oivaltamaan jotain aivan uutta! Jos osallistut webinaariin, voit syventää osaamistasi lähipäivässä, saat tällöin sen ryhmäetuhintaan, kun merkitset Lisätiedot-kenttään Webinaari-osallistujan etuhinta.

http://www.eventium.fi/koulutus/vaikuttava-tilaisuus-tehokkaan-tapahtumajarjestajan-vinkkipaiva-1pv-2/


Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen webinaarin alkamisajankohtaa. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 • Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia
 • Ei ylimääräistä ajankäyttöä
 • Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa
 • Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä verkkotallenteelta jälkikäteen, silloin kun itse haluat

Webinaarikoulutuksen hinta:

Tapahtumatohtori-kokonaisuus (kolme moduulia yhteensä) 297 € (+ alv 24 %) / hlö

16.-18.8.2016. klo 9 – 10.30 (voit katsoa myös tallenteena)

Yksi moduuli: 129 € / hlö (+alv 24%)

16.8. klo 9 – 10.30 Tapahtumamarkkinoinnin ABC

17.8. klo 9 – 10.30 Tapahtuman suunnitteluprosessi

18.8. klo 9 – 10.30   Tapahtuma on tilaisuus 5.0 – uudet tuulahdukset ja aiheet


Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavassa henkilökohtaisen linkin kautta. Käyttöoikeus on voimassa 6 kk ja se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Sinun ei siis tarvitse katsoa kaikkia webinaareja samantien, jos olet estynyt.

Eventiumin webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToWebinar –järjestelmällä. Webinaarien teknisestä toteutuksesta sekä moderoinnista vastaa webinaaripalveluihin erikoistunut Akatemia 24/7 Oy.   

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttajan muut kurssit

Samankaltaisia kursseja