Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Väkivallan uhkaan varautuminen työpaikoilla (1 pv)

Työpaikkaväkivalta – Kuinka vähentää väkivaltatilanteiden riskiä työpaikalla ja selvitä uhkaavista tilanteista.

 

Varautuminen on lakisääteinen velvollisuus. Se mahdollistaa järkiperäisen toiminnan ja vähentää pysyvien vahinkojen riskiä.

Väkivaltariski työssä kohdistuu erityisesti palveluammateissa toimiviin. Työn ja työtilojen suunnittelulla ja henkilökunnan kouluttamisella riskien hallintaan saavutetaan suuria etuja. Kyse ei ole monimutkaisista tai vaikeasti omaksuttavista menetelmistä, vaan kohtuullisella vaivalla sisäistettävissä olevista toimintatavoista ja työtiloissa tehtävistä järjestelyistä.


Kenelle

Päivä sopii esimiehille, joiden johtamassa organisaatiossa on väkivallan tai sillä uhkailun kohtaamisen riski.

Lisäksi koulutus sopii kaikille niille, joiden työhön liittyy väkivallan kohtaamisen riski, ja asiantuntijoille jotka ovat tekemisissä työturvallisuuskysymysten kanssa.


Mitä saat

Perusteltu turvallisuuden tunne työssä kasvaa, millä on suuri merkitys työssä viihtymiselle ja työteholle. Taloudellisten menetysten riski vakavien henkilövahinkojen yhteydessä pienenee.


KouluttajaHannu Lauerma, oikeuspsykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti, kouluttaja, työpaikkaväkivalta, valehtelu, harhat

Työpaikkaväkivalta-koulutuspäivän valmentajana toimii Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma, jolla on kokemusta uhkaavista tai väkivaltaisista potilaista alkaen vuodesta 1982.

Hän on lääketieteen tohtori, psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti, jolla on unilääketieteen erityispätevyys ja alansa dosentuuri. Hän toimii myös yksityislääkärinä ja lukuisissa päätoimensa ulkopuolisissa asiantuntijatehtävissä.

Koulutus toteutetaan luennointina, keskusteluna ja mielikuvaharjoituksia soveltamalla.


Ohjelma

8:30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

9:00 Koulutus alkaa

Mistä väkivalta kumpuaa

Missä ja milloin väkivaltaa esiintyy eniten

10:30 Tauko

Millaiset seikat saavat ihmisen käyttäytymään väkivaltaisesti

11:30 – 12:15 Lounas

Kuinka luoda turvallisuutta tilajärjestelyillä

14:00 Iltapäiväkahvi

Miten kohdata uhkaavasti käyttäytyvä ihminen

16:00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka: Radisson Blu Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki

Ajankohta: 25.10.2017

Osallistumismaksu: 597 euroa (+ alv 24%) sisältää koulutusmateriaalin ja tarjoilut.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 497 eur/hlö


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.